Studentermedhjælper

DTU Bygs kommunikationsteam
DTU Bygs kommunikationsteam
Studentermedhjælper til Digital Kommunikation
Er du skarp til digital kommunikation, og har du lyst til at bruge dine evner til at formidle vores forskning til bygge- og anlægssektoren? Så er jobbet som studentermedhjælper i DTU Bygs kommunikationsteam måske noget for dig.
På DTU Byg forsker vi bl.a. i bæredygtigt byggeri, indeklima, digitalisering og byggeri i Arktis. Det er kommunikationsteamets opgave at hjælpe med at formidle vores forskningsbaserede viden, så den kommer ud og bliver brugt i praksis i bygge- og anlægssektoren.
 
Kommunikationsteamet består af en leder, en kommunikationsmedarbejder og en studentermedhjælper. Vi kommunikerer primært via hjemmeside, sociale medier og pressen. Vi står også for den interne kommunikation på instituttet, og vi hjælper med at arrangere konferencer, rådgiver forskerne og meget andet.
 
Dine opgaver
Som studentermedhjælper i kommunikationsteamet skal du være med til at løse en række praktiske kommunikationsopgaver. Vi er et lille team, som arbejder tæt sammen og løfter i flok. Nogle af dine primære opgaver bliver at:
 
 • Opdatere hjemmesiden www.byg.dtu.dk
 • Opdatere DTU Bygs profiler på LinkedIn og Facebook
 • Udarbejde PowerPoint-præsentationer
 • Redigere og opsætte internt nyhedsbrev
 • Hjælpe med det praktiske i forbindelse med konferencer, åbent hus-arrangementer og lign.
 
Dine kvalifikationer
Du har nogle år tilbage af en videregående uddannelse, gerne inden for kommunikation og/eller markedsføring. Du har grundig viden om digital kommunikation og følger selvfølgelig med i udviklingen på feltet, hvad enten det handler om de aktuelle bevægelser på SoMe eller Googles algoritmeændringer. Derudover forventer vi, at du har:
 • Gode evner for skriftlig kommunikation på dansk og engelsk
 • Erfaring med at producere kreativt indhold til SoMe, herunder erfaring med at anvende programmer til redigering af visuelt indhold (fx Adobe Creative Cloud)
 • Erfaring med at arbejde med CMS (vi bruger Sitecore)
 • Gode samarbejdsevner
 • Lyst til at arbejde selvstændigt og tage ansvar for egne opgaver
 • Ry for at være struktureret og omhyggelig i dit arbejde
Vi tilbyder dig muligheden for at indgå i et ambitiøst kommunikationsteam i et professionelt sekretariat, hvor der er rig mulighed for at opsamle erfaring med faglig formidling. Vi har en uformel og rar omgangsform med højt til loftet, og du må gerne være udadvendt og have en god portion humor.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. (HK/Stat)  Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest 1. november 2019. Søg stillingen på www.job.dtu.dk
 
Åbn linket "ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Charlotte Konow på ckon@byg.dtu.dk eller administrationschef Anne Christiansen på tlf. 2712 1806,  annch@byg.dtu.dk.
 
Alle interesserede, uanset alder, køn, evt. funktionsnedsættelse, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.
 
Aktiviteterne på DTU Byg er organiseret i seks faglige sektioner: Design og processer, Energi og installationer, Indeklima, Geoteknik og geologi, Materialer og holdbarhed samt Konstruktioner og sikkerhed. Driften af instituttet varetages af Fælles service, hvor Kommunikationsteamet hører til.
 
Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 11.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. Vores hovedcampus ligger i Kgs. Lyngby nord for København, og vi har campusser i Roskilde og Ballerup.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. november

Frist: 1. november

Info

Virksomhed
DTU Bygs kommunikationsteam
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Anne Christiansen
annch@byg.dtu.dk
Telefon: 2712 1806
Website
Indrykningsdato
04-10-2019
Ansøgningsfrist
1. november
Adresse
DTU Bygs kommunikationsteam
Brovej, Bygning 118
2800 Kgs. Lyngby

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.