Webmaster/konsulent

Dragør Kommune
Dragør Kommune
Webmaster/konsulent til ledelsesinformation
Vi søger en erfaren og selvstændig konsulent, der både kan være vores webmaster samt gå skridtene videre i vores digitale transformation, ledelsesinformation og kommunikation i Dragør Kommune.
Med et styrket fokus på digital kommunikation, kanalstrategi og selvbetjening anno 2020 er hjemmeside og intranet fortsat to helt afgørende strategiske forudsætninger for Dragør Kommunes udvikling. Og med godt 1.100 ledere og medarbejdere og 14.000 borgere er der masser af øjne og interesse for dit arbejde.

Hos os bliver du også ”über-master” for ledelsesinformation i vores personalesystem. Systemet er vores lederes adgang til at følge med i for eksempel sygefravær og regnskab og sikre ledelsestilsyn. En af dine første opgaver bliver at samle en helt ny superbrugergruppe (svarende til vores web-organisation), som kan bistå dig i anvendelsen af personalesystemet.

Hvem er du?
Har du begået dig i en politisk ledet organisation, og er du optaget af at formidle vanskeligt stof på en let (web-)tilgængelig og meningsfuld facon? Er du vild med at få web og data til at blive virkelighed, og ligger den gode brugeroplevelse dig meget på sinde? Ved du en del om CMS, brugerrejser og databrug og –formidling? Har du kompetencerne og lysten til at kommunikere skarpt i skrift og tale?

Hvis ja, er du måske lige præcis den konsulent og webmaster, som vi søger.

Alsidig værktøjskasse, digitalt mindset samt et proces og eksekveringsgen 
Du har en stærk digital tilgang til kommunikation, og vi forventer, at du har styr på din kommunikative værktøjskasse, herunder for eksempel brugen af infografik og måske endda videoproduktion.

Du er ambitiøs og proaktiv og har god organisatorisk forståelse. Frem for alt forventer vi, at du trives i en rolle, hvor du ikke bare får ideerne. Du fører dem også ud i livet for små midler, og i et tæt og tillidsfuldt samarbejde med dine kolleger i web-organisationen og superbrugergrupperne. Samtidig skal du løfte dig op og se helheden og være en stærk sparringspartner, der ser muligheder og tør udfordre status quo

Dine kvalifikationer og erfaring 
Du har formodentlig en videregående uddannelse inden for kommunikation og mindst tre til fem års erfaring. Har du arbejdet i en kommune, er det et stort plus. Du har erfaring med projektledelse med mindre eller større projekter inden for dit område.

Erfaring med Umbraco (hjemmeside), Siteimprove, Intranote (intranettet), Colourbox/skyfish (billeddatabase), KMD Opus (økonomi- og personalesystem) er en fordel, men ikke et krav – blot du er lærenem og har erfaring fra tilsvarende systemer.

Dine opgaver og ansvarsområder kommer til at være at
  • sikre drift og udvikling af hjemmeside og intranet, herunder leverandørkontakt
  • have overblik over web-tilgængelighed og GDPR, herunder brug af billeder
  • omsætte og formidle data om for eksempel fravær, personaleomsætning og løn til meningsfuld og brugbar ledelsesinformation
  • koordinere og udvikle web-organisationen og en ny superbrugergruppe inden for personalesystemet (KMD-Opus).
Din nye arbejdsplads 
I ægte Dragør-ånd er stillingen lidt af en blækspruttefunktion. Samtidig tilbyder vi et job i en organisation i rivende udvikling, digital transformation og med masser af udfoldelsesmuligheder.

Din stilling er forankret i Borgmestersekretariat og Personale, hvor du refererer til stabschef Amalie Sommer. Sammen med vores kommunikationsansvarlige kommer du til at udgøre kommunikationsteamet.

Dragør Kommune har cirka 14.000 indbyggere, og den kommunale organisation har cirka 1.000 medarbejdere. Dragør er kendt for den gamle bydel, sit levende og aktive havnemiljø med fiskerbåde og fritidssejlere, Hollænderbyen og de mange skønne naturområder langs Amagers kyst

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller Dragør Kommune som arbejdsplads, kan du kontakte stabschef for Borgmestersekretariatet og Personale Amalie Sommer på 25 13 75 79 eller kommunikationsansvarlig Toini S. Floris på 51 49 71 31.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Frist
Ansøgningsfrist er den 11. december kl. 12
Vi afholder første runde samtaler 16. december 2019 og anden runde samtaler 19. december.
Stillingen ønskes tiltrådt 1. februar 2020
Send din ansøgning med oplysning om uddannelse og tidligere beskæftigelse via kommunens rekrutteringssystem.

Stillingsbetegnelse
Konsulent

Ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer ugentligt

Virksomhedsoplysninger
Borgmestersekretariatet og Personale

Tiltrædelse
1. februar 2020

Ansøgningsfrist
11. december 2019 kl. 12

Kontaktperson
Stabschef Amalie Sommer på 25 13 75 79 eller kommunikationsansvarlig Toini S. Floris på 51 49 71 31.

Uddannelse
Akademisk uddannelse

Arbejdsområde
Kommunikation, Systemer
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 11. december kl. 12.00

Frist: 11. december kl. 12.00

Info

Virksomhed
Dragør Kommune
Stillingsbetegnelse
Webmaster/konsulent
Kontakt
Amalie Sommer
amalies@dragoer.dk
Telefon: 25 13 75 79
Website
Indrykningsdato
21-11-2019
Ansøgningsfrist
11. december kl. 12.00
Adresse
Dragør Kommune
Kirkevej 7
2791 Dragør

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.