Digital journalist

DR’s Christiansborgredaktion
DR’s Christiansborgredaktion
Digital journalist til DR’s Christiansborgredaktion
DR Nyheder ønsker at levere den mest interessante, levende og brugerinddragende digitale politiske dækning i Danmark. Derfor søger vi nu en reporter, der kan supplere vores Christiansborgredaktion i den daglige dækning og som har særlige kompetencer indenfor det digitale.
Vi forventer, at du har solid erfaring med at formidle politik på en sprudlende måde, hvor du har nytænkt de klassiske artikelformater med grafik, video og/eller bots. Du skal ikke kunne tegne eller programmere, men vi forventer, at du får ideerne, og at du både kan være ekstrem kreativ, når vi har tid, og ekstrem hurtig, når nyheden bare skal ud.

Udover at være en dygtig og kreativ journalist, forventer vi, at du har helt særlige evner for samarbejde, da arbejdet på redaktionen og i hele direktørområdet generelt (DR Nyheder, Aktualitet og Distrikter) kun lykkes, hvis alle hjælper og bygger hinanden op.

Christiansborgredaktionen leverer til alle DR’s nyhedsplatforme – lige fra DR.DK og Radioavisen til TV AVISEN og P1 Morgen. Vi har lige nu et særligt fokus på den digitale formidling og hvordan, vi når en yngre målgruppe med politisk stof. Ansøgere med ekspertise indenfor dette område vil have en fordel.

Udover indslag, analyser og artikler leverer vi faglig sparring og kvalitetssikring af politiske historier. På den måde er det vores ansvar, at DR Nyheder, Aktualitet og Distrikter er på alle væsentlige politiske historier, ligesom vi også fravælger historier, som ikke lever op til vores krav om dokumentation.

Redaktionen på Christiansborg består allerede i dag af dygtige journalister og fotografer, som er klar til at give den en ekstra skalle, når historien melder sig – også lørdag aften. Og selvom der er travlt, er der en humoristisk og venlig atmosfære, hvor alle har det godt sammen. Vi forventer, at vores nye kollega er en vinder, som også er klar til at dele sejren med de, der løftede i det skjulte.

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Stillingen er fast og dit arbejdssted vil være Christiansborg.

Du er velkommen til at kontakte redaktionschef Morten Tvegaard – 28544532 eller mtve@dr.dk – hvis du vil vide mere om stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit cv og relevante eksamenspapirer. Stillinger i DR søges udelukkende elektronisk. Du søger ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 6. december

Frist: 6. december

Info

Virksomhed
DR’s Christiansborgredaktion
Stillingsbetegnelse
Digital journalist
Kontakt
Morten Tvegaard
mtve@dr.dk
Telefon: 28544532
Website
Indrykningsdato
06-11-2019
Ansøgningsfrist
6. december
Adresse
DR’s Christiansborgredaktion
Christiansborg

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.