Vil du skabe bedre forståelse i verden?

DMJX
DMJX
Stærke docenter
På DMJX uddanner vi fremtidens talenter til hele medie-, kommunikations- og reklamebranchen. Vi mener, at forståelse er grundstenen i ethvert samfund - i mødet mellem mennesker og når beslutninger skal træffes. Derfor skal de budskaber, som vi mennesker møder i vores hverdag, være klare og forståelige.
På vores campusser i København og Aarhus uddanner vi dygtige formidlere; lige fra kommunikatører, journalister og fotografer til TV- og medietilrettelæggere samt grafiske og interaktive designere. De bliver eksperter i at skabe budskaber i ord, billeder eller animationer, som andre mennesker kan afkode og forstå.
 
Forskningen på DMJX understøtter vores uddannelser og kompetenceudviklingstilbud. Hver dag arbejder forskere og undervisere sammen om at skabe ny viden til gavn for hele samfundet. Dette arbejde foregår i vores fire forsknings- og udviklingscentre indenfor kerneområderne journalistik, medier, kommunikation og visuel formidling. 
 
Vi søger
fire fagligt stærke docenter til vores Forsknings- og Udviklingsafdeling, som, foruden at styrke vores forskning, også skal være med til at opbygge stærke partnerskaber med andre forskere, undervisere og mediebranchens aktører. Som ny docent på DMJX kommer du til at spille en vigtig rolle i denne sammenhæng. Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du kan se dig selv i en af vores ledige stillinger.
 
Docent i journalistik
Er du optaget af journalistisk praksis fra et forskningsmæssigt perspektiv? Og er du interesseret i relationen mellem journalistik og demokrati?
 
Docenter i strategisk kommunikation (2 stillinger)
Har du lyst til at forske og undervise i organisationers eksterne og/eller interne strategiske kommunikation?
 
Docent i medieinnovation
Kan du bidrage til forskning indenfor mediernes teknologiske udvikling i en tid, hvor
medier spiller en stadig mere fremtrædende rolle i vores samfund?
 
Læs mere om stillingerne på www.dmjx.dk/job
 
DMJX har flere videnscenterfunktioner og bedriver forskning inden for de områder, der undervises i. Der er også et globalt samarbejde med cirka hundrede universiteter i mere end 30 lande på tværs af alle discipliner. 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 20. januar

Frist: 20. januar

Info

Virksomhed
DMJX
Stillingsbetegnelse
Vil du skabe bedre forståelse i verden?
Kontakt

Website
Indrykningsdato
20-12-2019
Ansøgningsfrist
20. januar
Adresse
DMJX

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.