Public affairs-profiler

Djøf
Djøf
Djøf søger public affairs-profiler
Kunne du tænke dig at blive en del af en fagligt ambitiøs public affairs-afdeling i et af Danmarks største fagforbund? Og kan du forme strategier og drive komplekse projekter i en politisk organisation? Så er du måske vores kommende kollega.
Djøf repræsenterer 97.000 medlemmer i det private og offentlige Danmark. Sammen er vi afgørende, når samfundets store problemer skal løses. Derfor vil vi ikke længere se til fra sidelinjen. Under overskriften ”Mere til fælles” tager vi livtag med store samfundsmæssige udfordringer – om det er opgøret med unødvendigt bureaukrati, tech-giganternes magt eller manglende ligestilling mellem kønnene. Den bevægelse er i gang, men langt fra slut. Det kan du læse mere om på meretilfaelles.dk
 
Om dig
Vi søger kolleger, der kan styrke Djøfs politiske interessevaretagelse. Det gælder både public affairs-talenter med et par års erfaring og erfarne public affairs-profiler, der kan påtage sig et ledende opgaveansvar. Det vigtige er, at du har praktisk erfaring med flere af public affairs-disciplinens virkemidler; om det er politisk interessevaretagelse, mediestrategi, PR, digital interessevaretagelse, policyarbejde eller politisk kampagnearbejde. 
 
Du arbejder selvstændigt og kan drive komplekse projekter med mange interessenter. Du har en relevant akademisk uddannelse og trives med at bygge relationer til kolleger, politikere, embedsmænd, eksperter og samarbejdspartnere. 
 
Vi forventer, at du blandt andet har disse kompetencer: 
 
  • God politisk sans 
  • Systematisk, selvstændig og grundig
  • Erfaring med public affairs-arbejde fra bureau, interesseorganisation, virksomhed eller Christiansborg
  • Et godt netværk blandt politikere, journalister og embedsmænd
  • Erfaring med medier og pressearbejde 
  • Et flydende og klart skriftligt sprog 
  • Evnen til overskue komplekse problemstillinger og omsætte dem til konkrete handlinger og politikudspil.
 
Hvem er vi?
I Djøfs public affairs-afdeling omsætter vi strategi til resultater. Vi har nedsat TechDK-kommissionen, der tackler skyggesiderne ved det teknologiske samfund. Vi har nedsat en ligestillingskomité, der arbejder med konkrete forslag til, hvordan vi sikrer ligestilling i alle livets faser. Vi arbejder målrettet med uddannelses-, arbejdsmarkeds- og erhvervspolitik. Vi er med helt inde i maskinrummet, når fremtidens offentlige sektor bliver formet. Og så er vi i gang med at udarbejde en ny grøn strategi. 
 
Vi tilbyder
I Djøfs public affairs-team er der mange muligheder for at præge arbejdsdagen. Du får et stort ansvar og mulighed for at forme og følge de enkelte politikområder til dørs. Vi garanterer en fagligt udfordrende hverdag i en afdeling og et hus fuld af dygtige eksperter.
 
Vi vægter et godt og humørfyldt samarbejde med hele huset. Og så kan vi tilbyde en centralt beliggende arbejdsplads ved Botanisk Have.
 
Vilkår
Løn og pension efter kvalifikationer. 
 
Har du spørgsmål, kan du kontakte afdelingschef for Public Affairs Sigge Winther Nielsen på telefon 29 26 19 29 eller swn@djoef.dk, alternativt mediechef Jakob Stig Jørgensen på telefon 29 70 94 95 eller jsj@djoef.dk.  Læs mere om Djøf som arbejdsplads på www.djoef.dk/arbejdsplads.
 
Ansøgningen
Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via ansøgningslinket her på siden.
Din ansøgning skal være modtaget senest fredag den 21. februar 2020 kl. 9.00.Vi holder samtaler og ansætter løbende. _________________________________________________________________________
 
97.000 samfundsvidenskabelige akademikere og studerende har valgt at være medlemmer af Djøf. De arbejder som medarbejdere og ledere i den private og offentlige sektor i både ind- og udland. Som ansat i Djøf sikrer du sammen med engagerede kolleger de bedste vilkår for, at medlemmerne kan udfolde deres potentiale i både studie- og arbejdsliv. Djøf oplever et stigende medlemstal og høj tilfredshed med vores rådgivning og aktiviteter. Sammen med medlemmerne arbejder vi for at udvikle samfundet til gavn for alles bedste.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 21. februar kl. 9.00

Frist: 21. februar kl. 9.00

Info

Virksomhed
Djøf
Stillingsbetegnelse
Public affairs-profiler
Kontakt
Sigge Winther Nielsen
swn@djoef.dk
Telefon: 29 26 19 29
Website
Indrykningsdato
05-02-2020
Ansøgningsfrist
21. februar kl. 9.00
Adresse
Djøf

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.