Praktikant

Discus Communications
Discus Communications
Discus Communications søger praktikant til foråret 2022
Drømmer du om en karriere inden for strategisk kommunikation? Og interesserer du dig for teknologi? Så kan du blive vores nye praktikant.

Er du nysgerrig på, hvordan et kommunikationsbureau arbejder professionelt med at promovere både business-to-business og business-to-consumer virksomheder? Vil du lære at arbejde både strategisk og taktisk med kommunikation for vores kunder, der ofte har et teknologisk afsæt? Hos Discus Communications sætter vi en høj professionel standard for kommunikationen til de meget forskellige målgrupper, som vores kunder har. Vi vil rigtig gerne lære fra os – og vi vil også meget gerne lære af dig.

Vi søger en praktikant til forårssemesteret 2022 – som udgangspunkt i perioden fra januar til og med juni eller juli 2022 – selvfølgelig med fleksibilitet i forhold til opgaveskrivning, eksaminer mv.

 

Du får både indflydelse og ansvar
Vi tilbyder en praktikplads, hvor du både får indflydelse og ansvar. Hos os indgår alle medarbejdere – lige fra direktør over konsulent til praktikant – i et tæt samarbejde om at løfte arbejdsopgaverne – store som små. Det betyder, at du får indsigt i de mange facetter af arbejdet på et bureau, herunder:

  • Udvikling af kommunikations- og markedsføringsstrategier

  • Research- og analyseopgaver – lige fra indsigter i det kommunikationsstrategiske arbejde til udarbejdelse af skarpe medielister

  • Brainstorm-sessioner, hvor vi tænker højt og kreativt

  • Kommunikationsopgaver – udvikling, vinkling og pitch af historier til journalistiske medier, udvikling af digitalt indhold til web og sociale medier samt forskellig målgruppekommunikation. Vi har mange skriveopgaver og arbejder med alt til faget hørende, bl.a. blogposts, pressetekster, kundecases, nyhedsbreve, debatartikler, webtekster m.m.

  • Projektledelse af større og mindre opgaver inden for PR, marketing og events

 

Du bliver tilknyttet en fast praktikvejleder, som følger dig under dit praktikforløb og sikrer, at du bliver fagligt udfordret. Samtidigt er det i høj grad op til dig selv at skabe en indholdsrig hverdag – hos os får du plads til at vise, hvad du formår på det personlige og faglige plan.

 

Du brænder for god kommunikation og har en skarp pen
Vi forventer, at du er en studerende med en stærk teoretisk viden om PR og kommunikation, og at du brændende ønsker at arbejde med fagområdet på et bureau. Vi arbejder med både forbrugerkommunikation og livsstil samt med virksomhedsrettet kommunikation, så du får mulighed for at arbejde med både B2B- og B2C-kunder. For at få succes hos os, skal du være god til at skrive, da du i høj grad kommer til at arbejde med konkrete skriveopgaver. Din i forvejen skarpe pen vil du gerne gøre endnu skarpere.

På den personlige front er du udadvendt og ikke bange for kontakt med hverken kunder eller journalister, og du kan drive mindre projekter på egen hånd. Du vil naturligvis altid kunne støtte dig til dine kolleger undervejs i processen, men det er vigtigt, at du kan tage ejerskab på en opgave og følge den til dørs. Vi sætter godt humør og en positiv indstilling meget højt og forventer, at du har det på samme måde. Da vi skriver og taler meget på engelsk, vil gode formidlingsegenskaber på både dansk og engelsk være en stor fordel.

 

Sidst, men ikke mindst
Discus Communications har rigtig god erfaring med praktikanter, hvoraf flere efter endt uddannelse er blevet ansat og har udviklet sig til konsulenter. Vi tilbyder et velfunderet og struktureret praktikforløb, hvor du vil få indsigt i bureauverdenen og arbejdet med kommunikation i praksis. Praktikopholdet svarer til en fuldtidsstilling med mulighed for hjemmearbejdsdage, hvor du kan arbejde med dine studierelaterede opgaver.

 

Det praktiske
Ansøgning, CV samt uddybende spørgsmål bedes rettet til Amalie Ayoe Sørensen på telefon: 60 66 47 34 eller e-mail: ams@discus-communications.dk. Ansøgningsfristen er fredag den 12. november 2022. Vi afholder dog samtaler løbende, så der er ingen grund til at vente med at sende din ansøgning.

 

Om Discus Communications A/S
Discus Communications er et integreret kommunikationsbureau, der ligger lige i hjertet af København. Vi hjælper både internationale brands og danske virksomheder med at skabe værdifulde relationer og resultater via strategisk kommunikation, PR, digital markedsføring, social media, content og marketing. Vi dækker både Danmark, Norden og Baltikum. Vi arbejder med både B2B- og B2C-virksomheder og har over 30 års erfaring inden for både sundhed, medico, forbrugerelektronik, livsstil, it, revision, rådgivning og logistik. Læs mere på www.discus-communications.dk.

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 12. november

Frist: 12. november

Info

Virksomhed
Discus Communications
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Amalie Ayoe Sørensen
ams@discus-communications.dk
Telefon: 6066 4734
Website
Indrykningsdato
13-10-2021
Ansøgningsfrist
12. november
Adresse
Discus Communications

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.