Kommunikationskonsulent

Danmarks idrætsforbund
Danmarks idrætsforbund
Kommunikationskonsulent med fokus på de paralympiske lege
Kan du fange en god historie, omsætte den til en fængende pressemeddelelse eller sælge den ind til nyhedsmedierne? Kan du skabe opmærksomhed på de sociale medier? Og holder du hovedet koldt, når du er tovholder på tværorganisatoriske kommunikationsopgaver med mange interessenter? Så er du måske vores kommende kollega.
Vi søger en allround kommunikationskonsulent, som fra 1. august 2019 og 17 måneder frem bliver tovholder på vores kommunikation omkring de Paralympiske Lege (PL). Der er tale om en tidsbegrænset stilling, der udløber den 31. december 2020, men vi kan garantere, at de bliver fyldt med interessante opgaver, som kulminerer i august 2020, hvor du rejser til Tokyo i cirka tre uger for at dække PL. 
 
Hvad skal du lykkes med? 
Dit primære ansvar bliver at øge kendskabet til og skabe positiv synlighed omkring parasporten, så den kommer til at stå endnu stærkere i danskernes bevidsthed. En væsentlig del af det sker ved at skabe opmærksomhed omkring den danske deltagelse ved PL og vores para-atleter, men også gennem parasporten generelt. Derudover skal du løfte en række opgaver relateret til vores samarbejdspartnere. 
 
Arbejdet tager udgangspunkt i en kommunikationsstrategi for PL-kommunikationen, og det bliver dit ansvar at lægge taktikken i de tilhørende kommunikationsplaner og eksekvere dem. 
 
Opgaverne vil derfor være mangeartede – fra pressemeddelelser og indsalg af historier i medierne til opslag på de sociale medier og udarbejdelse af kommunikationsmaterialer.  
 
Du kommer til at indgå i vores OL/PL-kommunikationsgruppe og får tillige et tæt samarbejde med Parasport Danmark. Du skal derfor have god teamspirit, så vi sammen får størst værdi ud af indsatsen – både i forhold til eksponering og effektivitet. 
 
Din profil 
Som det afspejler sig i opgaverne, forestiller vi os, at du har en bred kommunikationsfaglig profil.  Du har en flydende pen, et visuelt blik og formår at operere både strategisk, taktisk og operationelt ift. kommunikation. 
 
Du begår dig i de fleste journalistiske genrer, og har du ikke et pressenetværk i forvejen, så er du ikke bange for at være opsøgende. 
 
Vi forventer også, at du har god organisatorisk tæft og kan skabe fremdrift og resultater, selv om der er mange interessenter på sidelinjen. Derudover forventer vi, at du behersker engelsk på et pænt niveau både skriftligt og mundtligt. 
 
Derudover lægger vi stor vægt på dine personlige egenskaber. Du er selvstændig og initiativrig, ihærdig og dedikeret. Du er en teamplayer, har en professionel tilgang til dit arbejde og skaber stærke relationer til dine omgivelser – uanset om det er kollegaer, para-atleter eller fondsdirektører. 
 
Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du kender til parasporten i forvejen.  
 
Vi tilbyder 
  • En hverdag med meningsfulde opgaver, hvor du kommer til at gøre en forskel.
  • Indflydelse på dine egne opgavers indhold og udførelse.
  • Dygtige og engagerede kollegaer.
  • Job i en organisation med en uformel omgangstone og højt til loftet.
  • Frugt-, kantine- og massageordning samt mulighed for fri træning.

Udover at skulle til Tokyo fra medio august 2020 og cirka tre uger frem, skal du forvente rejseaktivitet til yderligere et par internationale parasportskonkurrencer i løbet af din ansættelse. Derudover vil der til tider være aften- og weekendarbejde. 

Har du brug for at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte kommunikations- og analysechef Britt Spangsberg på telefon 21 53 61 44. For konkrete spørgsmål omkring PL kan du kontakte chef de mission for PL, Nicklas Bjaaland på telefon 29 72 38 39. 
 
Arbejdsstedet er Idrættens Hus i Brøndby.
 
Vi forventer at holde 1. samtaler den 7. juni og 2. samtaler den 18. juni 2019.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 10. maj

Info

Virksomhed
Danmarks idrætsforbund
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Britt Spangsberg
bsb@dif.dk
Telefon: 21 53 61 44
Website
Indrykningsdato
08-04-2019
Ansøgningsfrist
10. maj
Adresse
Danmarks idrætsforbund

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.