Presse-og kommunikationskonsulent

Det Nationale Sorgcenter
Det Nationale Sorgcenter
Presse- og kommunikationskonsulent til Det Nationale Sorgcenter
Er du en skarp og initiativrig kommunikatør med politisk tæft, og brænder du for at gøre en forskel for mennesker, der har alvorlig sygdom eller død tæt inde på livet?  Så har vi måske jobbet til dig.

Det Nationale Sorgcenter befinder sig i en spændende udvikling med en bred vifte af indsatser både nationalt og internationalt, der handler om sætte sorg på dagsordenen og hjælpe sorgramte. Derfor har vi brug for en dygtig kommunikationskonsulent med forståelse for samspillet mellem kommunikation og strategisk interessevaretagelse. Du er er god til at se muligheder, agere og få budskaberne ud over rampen. Du får en alsidig og spændende stilling med en bred palette af kommunikationsopgaver. Du skal være med til at indfri vores ambition om større synlighed på udvalgte dagsordner, og en vigtig del af dit arbejde bliver desuden at understøtte direktøren og centerets public affairs indsats i form af notater, debatindlæg, præsentationer og oplæg. Herudover vil du løbende blive involveret i kampagner og projekter på tværs af centeret, hvor du skal bidrage med din kommunikationsfaglighed. Du går med ildhu til opgaverne uanset om, der skal laves en hurtig presseindsats, en struktureret kommunikationsplan eller du skal hjælpe en kollega med en opgave.

 

Som kommunikationskonsulent kommer du til at indgå i et lille team, der består af en digital redaktør, en fundraising- og kommunikationskonsulent, to studentermedhjælpere og en presse-og kommunikationschef som leder teamet. Vi arbejder tæt i det daglige, og derfor er det også vigtig, at du er en udpræget holdspiller, som bidrager til fælles ideudvikling, sparring og har vilje til at løfte i flok.

 

Om dig: Du har 3-5 års erfaring med kommunikationsarbejde – meget gerne en baggrund som journalist kombineret med erfaring fra en interesseorganisation eller offentlig myndighed. Du er initiativrig og har blik for den store fortælling samtidig med, at det er vigtigt for dig at have styr på fakta. Du har kendskab til mediernes arbejdsgange og erfaring med pressehåndtering. Du trives med at have flere bolde i luften og er indstillet på at løfte i flok og skabe samarbejde på tværs af teams i organisationen. Du sætter klare mål og bringer energi og engagement ind i dit arbejde. Du er fleksibel og indstillet på, at der indimellem vil være arbejde på skæve tidspunkter.

Vi tilbyder en spændende stilling i Det Nationale Sorgcenter som er beliggende smukt i indre København. Her vil du få muligheden for at være en del af en organisation, der bidrager til fremtidens sorgarbejde i Danmark. Vi er en arbejdsplads, der arbejder agilt og vægter samarbejde og dedikation højt.

 

Om Det Nationale Sorgcenter: Det Nationale Sorgcenter er et behandlings- videns- og kompetencecenter, som blev etableret i 2017 og bygger på Børn, Unge & Sorgs mangeårige erfaringer og succes. Missionen er at arbejde for, at sorg ikke ødelægger livet. Vores psykologer i Børn, Unge & Sorg, der i dag er en del af det Nationale Sorgcenter hjælper hvert år mere end 2.000 børn og unge, når alvorlig sygdom eller død rammer nærmeste familie. Vi har ambitioner om, at vores indsats resulterer i en endnu mere effektiv sorgbehandling af børn og unge, men også til en bredere del af befolkningen, herunder pårørende og efterladte voksne, da vi har evidens for, at vores arbejde ikke bare hjælper den enkelte, men også har en stor samfundsmæssig værdi. I 2019 påbegyndte vi behandling af ældre efterladte med komplicerede sorgreaktioner. Vores knap 100 frivillige, der alle har mistet en nærtstående, bemander vores Sorglinje – etablerer samtalegrupper og caféaftener mv. Vi har afdelinger i København, Århus, Odense og Helsingør og vi arbejder endvidere på at etablere en afdeling af Det Nationale Sorgcenter i Vejle. Vi indsamler, systematiserer og forankrer viden om naturlige og komplicerede sorgreaktioner og arbejder desuden med at styrke og koordinere forskningen i evidensbaserede behandlingsmetoder og med at sammenkoble ny viden.

 

Ansættelsesvilkår: Det er en fuldtidsstilling. Vi aflønner efter statens takster, og er derfor ikke lønførende.

 

Ansøgningsprocedure: Du søger stillingen nedenfor, ved at trykke på "Søg jobbet her". Stillingen forventes bemandet senest 1. februar 2022. Deadline for ansøgning er d. 1. december 2021 kl. 12.00.

1.samtaler afholdes d. 8. december og 2. samtaler d. 15. december.

Hvis du ønsker yderligere informationer eller har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte presse- og kommunikationschef Tasja Norre Parize, tnp@sorgcenter.dk, tlf. 2421 0610.

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. december

Frist: 1. december

Info

Virksomhed
Det Nationale Sorgcenter
Stillingsbetegnelse
Presse-og kommunikationskonsulent
Kontakt
Tasja Norre Parize
tnp@sorgcenter.dk
Telefon: 24210610
Website
Indrykningsdato
12-11-2021
Ansøgningsfrist
1. december
Adresse
Det Nationale Sorgcenter
Kejsergade2,1
1155 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.