Kommunikationskonsulent

Det Danske Spejderkorps
Det Danske Spejderkorps
Kommunikationskonsulent
Kan du levere inspirerende indhold til både 6-årige spejderspirer og erfarne 55-årige frivillige? Er du en skriverkarl/-karla, der er vild med Word og samtidig en whizz til video, savvy til SoMe og med næse for nyhedsbreve? Og vigtigst af alt: Vil du være med til at styrke og udvikle kommunikationen for Danmarks største børne- og ungdomsbevægelse?
Med over 35.000 medlemmer spænder vi vidt. Vi tæller både 7-årige, der udforsker det lokale krat, unge spejdere, der tager på adventureløb i tyve graders frost, og fuldvoksne frivillige, der lægger liv og sjæl i at forberede weekendens sæbekasseløb eller fundraise til fjeldturen i Norge.
De seneste år har budt på en væsentlig medlemsvækst i vores 400 lokale spejdergrupper. Den positive udvikling ønsker vi at fortsætte og understøtte kommunikativt, så endnu flere børn og unge får en fritid med friluftsliv, fællesskab og udfordringer.
 
Dine opgaver:
 • Strategi- og konceptudvikling – fra tanke til eksekvering
 • Tekstforfatter på nyheder, artikler, pressemeddelelser og taler
 • Tovholder på vores magasinformater, som udvikles i samarbejde med dygtige frivillige og grafisk bureau
 • Produktion af indhold til web og SoMe som fx video, infografikker og memes
 • Rådgivning af spejdergrupper og udvikling af kommunikationsværktøjer, der understøtter den lokale kommunikation
 • Projektledelse og kommunikativ sparring på alt fra eksternt rettede kampagner og pressearbejde til intern kommunikation om brandsikkerhed på lejrpladser
 
Vi forestiller os, at du:
 • Brænder for kommunikation som birkebark på et lejrbål og desuden har en kandidat i retorik, kommunikation, medievidenskab, PR, journalistik eller lignende
 • Er stærk til tekstarbejde, både som skribent og i redaktør-rollen
 • Har evner og lyst til at producere video og andet visuelt indhold til vores digitale platforme
 • Har sans for at kommunikere til forskellige alders- og målgrupper om alt fra grejtips til GDPR
 • Gerne har erfaring med idébestemt foreningsarbejde og/eller kommunikation til børn og unge
 • Er selvstændig, empatisk og kan samarbejde med både kolleger og frivillige
 • Hverken har fobi for Fjällräven-bukser, bållugt eller seje børn og unge
 
Vi tilbyder et spændende og udfordrende kommunikationsjob med en unik mulighed for at udvikle Danmarks største børne- og ungdomsbevægelse i samarbejde med dygtige kolleger og frivillige. Du kommer til at indgå i vores kommunikationsteam, der foruden dig består af en kommunikationschef, en digital konsulent og en studentermedhjælper. Derudover bliver du en del af en dygtig og ambitiøs kollegagruppe på en arbejdsplads med frokostordning, løbeklub og moderne kontorfaciliteter midt på Holmen i København. I stillingen må forventes en del aften- og weekendarbejde. Stillingen er fastansættelse. Lønpakken sammensættes efter forhandling.
 
Du bedes sende din ansøgning mrk. ”Kommunikationskonsulent” til job@dds.dk senest den 20. januar 2020 kl. 12.00. Der afvikles 1. samtale den 23. januar og 2. samtale 28. januar. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Peter Tranevig på 23293362 eller pt@dds.dk.
 
Du kan blive klogere på os på dds.dk, se vores seneste magasiner på issuu.com/spejder og følge med på facebook.com/spejder og @detdanskespejderkorps på Instagram. Og på dds.dk/udviklingsplan kan du se vores strategiske retning for de næste fire år.
 
 
Det Danske Spejderkorps er med sine over 35.000 medlemmer Danmarks største børne- og ungdomsbevægelse. Vi har over 400 spejdergrupper fordelt over hele landet, der alle har som mission at skabe modige børn og unge gennem friluftsliv, fællesskab og udfordringer.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 20. januar kl. 12.00

Frist: 20. januar kl. 12.00

Info

Virksomhed
Det Danske Spejderkorps
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Peter Tranevig
pt@dds.dk
Telefon: 23293362
Website
Indrykningsdato
19-12-2019
Ansøgningsfrist
20. januar kl. 12.00
Adresse
Det Danske Spejderkorps

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.