Kommunikationschef

Den Sociale Kapitalfond
Den Sociale Kapitalfond
Kommunikationschef til Den Sociale Kapitalfond
Den Sociale Kapitalfond søger en kommunikationschef. Du får en central rolle som vores kommunikationsfaglighed, både strategisk, taktisk og operationelt. Opgaverne spænder vidt: fra den strategiske udvikling af vores kommunikation på tværs af hele Den Sociale Kapitalfond (inklusiv datterselskaber og associerede selskaber) til det meget lavpraktiske med opdatering af hjemmeside og koordinering af folkemøde.
Du bliver sparringspartner for bestyrelse, direktion og partnerkreds og en helt central nøgleperson i vores team i opgaven med at sikre kendskab og opbakning til Den Sociale Kapitalfond blandt centrale stakeholders og styrke det kommunikative element i vores sociale investeringsprodukter.
 
Du bliver ansvarlig for at:
  • Videreudvikle og implementere vores samlede kommunikationsstrategi, så vi fremstår modige, troværdige og tilgængelige.
  • Udarbejde og eksekvere kommunikationsplaner i samarbejde med de fagligt ansvarlige, så du med kommunikation understøtter de forretningsmæssige mål, herunder fortsat synliggørelse af vores sociale og finansielle resultater.
  • Vedligeholde vores kanaler: Hjemmeside, sociale medier, standardmateriale, visuel identitet.
  • Udvikle og afvikle vores aktiviteter i forbindelse med Folkemøde, årsmøde og andre arrangementer i samarbejde med vores samarbejdspartnere.
  • Sparre og eksekvere med kolleger og samarbejdspartnere i forhold til konkrete opgaver, så det bliver let for alle at få Den Sociale Kapitalfond til at fremstå som en attraktiv partner.
  • Sikre den løbende kommunikationsindsats.
 
Vi er et godt match, hvis…
Du har erfaring med strategisk kommunikation og du har meget gerne kendskab til både kommerciel og mere stakeholderbaseret kommunikation. Du ved hvordan man får en effekt af et opslag på LinkedIn, skaber gode relationer til medier og kan skrue en debat sammen på Folkemødet, så den skaber efterspørgsel. Du har erfaring fra den private sektor og forståelse for offentlige beslutningsprocesser - og du kan dokumentere resultater.
 
Du er selvstændig, effektiv, vant til at tage fat og du er god til skabe synergi i samarbejdsrelationer.
 
Om os
Du bliver en del af en arbejdsplads, der ikke alene har en stærk agenda om at skabe nye løsninger på sociale udfordringer. Vi vil også være den mest attraktive arbejdsplads og give vores engagerede medarbejdere de bedste rammer for at udfylde deres potentiale.
 
I hverdagen kommer du til at indgå i et team af dygtige og engagerede mennesker der alle brænder for at udvikle Den Sociale Kapitalfond og vise hvordan social og økonomisk succes kan hænge sammen.
 
Praktisk
Stillingen er i første omgang en projektansættelse i 12 måneder, og så vil vi henover året arbejde på at sikre finansiering til fastansættelse. Løn fastlægges efter forhandling.
 
Arbejdsstedet er vores kontor centralt i København på Vester Voldgade.
 
Kontakt administrerende direktør og partner Claus Bjørn Billehøj på mail cbb@socialkapitalfond.dk eller mobil 60144323, hvis du har spørgsmål.
 
Kort ansøgning og CV senest mandag den 27. januar via dette link.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 27. januar

Frist: 27. januar

Info

Virksomhed
Den Sociale Kapitalfond
Stillingsbetegnelse
Kommunikationschef
Kontakt
Claus Bjørn Billehøj
cbb@socialkapitalfond.dk
Telefon: 60144323
Website
Indrykningsdato
15-01-2020
Ansøgningsfrist
27. januar
Adresse
Den Sociale Kapitalfond
Vester Voldgade 108
1552 København V

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.