Kommunikations og- Pressemedarbejder

DRC
DRC
KOMMUNIKATIONS- OG PRESSEMEDARBEJDER SØGES TIL BRANCHEFORENINGEN FOR RESTAURATØRER (DRC)
Danmarks Restauranter & Caféer, København
Til Danmarks største repræsentant for restauranter, cafeer og natklubber/barer søges en struktureret og energisk medarbejder, der med overblik og sans for nuancer kan styre DRC’s kommunikation med sikker hånd.
 
DRC er en brancheforening i positiv udvikling, der aktivt søger politisk indflydelse til gavn for såvel medlemmer af branchen som det omkringliggende samfund. Med jobbet følger derfor en enestående mulighed for en kommunikatør, der forstår værdien af og har solid erfaring med strategisk kommunikation, pressehåndtering, storytelling, og som arbejder naturligt med digitale kanaler. DRC’s kommunikationsflader omfatter SoMe, podcast, web, digitalt branchemagasin m.m. Afholdelse af konferencer, deltagelse på Folkemøde og lign. er en del af DRC årshjul, hvorfor erfaring med planlægning og afvikling af større arrangementer er en fordel. Branchekendskab er ligeledes en fordel, men ikke et krav.
 
DRC's værdigrundlag bygger på samfundsansvar og viden om bæredygtighed, menneskerettigheder, verdensmål mv., så derfor brænder vores nye kollega selvfølgelig også for disse værdier. DRC driver i et selvstændigt sekretariat et stort og innovativt brancheinitiativ under navnet Restauratørernes Garantiordning (REGA), som skal kunne fungere i samspil med DRC's kommunikationsplatform. Det kræver både struktur og koordination.
 
Du refererer til og arbejder tæt sammen med DRC’s administrerende direktør, Torben E. Hoffmann Rosenstock. Desuden har du en studentermedhjælper tilkoblet 1-3 dage om ugen og kan

samtidig trække på hele DRC’s sekretariat. Derudover har DRC en række eksterne samarbejdspartnere, herunder grafikere og kommunikationsrådgivere, som efter behov understøtter de opgaver der er påkrævet. Som ansat i DRC får du gode muligheder for at præge dit arbejdsområde, fair løn- og arbejdsvilkår samt adgang til at arbejde med en dynamisk og inspirerende branche. Så har du drivet, interessen og appetit på at arbejde med og for restauratører i alle størrelser og i alle ender af skalaen – hører vi meget gerne fra dig.
 
 
Din profil
  • Du er journalist, cand.comm. eller lign.
  • Du kan omsætte komplicerede politiske budskaber til letforståelige budskaber på tværs af platforme og kanaler.
  • Du har god sans for at finde de rette vinkler og skabe synlighed omkring DRC som organisation.
  • Du fungerer godt som teamplayer og formår at arbejde struktureret og selvstændigt med dine opgaver og som en selvfølgelighed eksekverer dem.
  • Du har dokumenteret erfaring med digital kommunikation og sociale medier.
  • Du har erfaring som redaktør (eller mod på at påtage dig rollen) og kan drive et digitalt magasin
  • Du kan håndtere pressehenvendelser og være opsøgende ift. pressen, ligesom du kan rådgive ledelsen og DRC's bestyrelse i pressesager.
  • Du kan udvikle og omsætte en kommunikations- og pressestrategi.
  • Du er en god kollega, der trives i et ungt, men specialiseret og kompetent miljø, hvor nytænkning og produktudvikling er en væsentlig driver, og hvor hverdagen veksler mellem faste og pludselige opståede opgaver.
 
 
Om DRC
Danmarks Restauranter & Cafeer (DRC) blev stiftet i 1939 og er i dag Danmarks største brancheforening for restauranter, cafeer og natforretninger. DRC’s sekretariat drives af 15 dedikerede og kompetente medarbejdere, der hver dag arbejder for at servicere foreningens medlemmer og udvikle og fremtidssikre branchen.
 
 
Praktiske detaljer
Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse fra senest 1. april. DRC ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed og opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen uanset alder, etnisk baggrund, seksuel orientering, religiøse tilhørsforhold, funktionsnedsættelse og køn.
 
 
Ansøgningsfristen er 6. februar og samtaler finder sted i løbet af februar. Vi afholder samtaler løbende frem til den rette kandidat er fundet, så send gerne din ansøgning allerede i dag til Pernille Sørup Asmussen på psa@thehost.dk.
Har du spørgsmål vedr. stillingen, kan du kontakte adm. dir. Torben Rosenstock på mail thr@thehost.dk eller på telefon 41 31 60 10.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 6. februar

Frist: 6. februar

Info

Virksomhed
DRC
Stillingsbetegnelse
Kommunikations og- Pressemedarbejder
Kontakt
Torben Rosenstock
thr@thehost.dk
Telefon: 41 31 60 10
Website
Indrykningsdato
09-01-2020
Ansøgningsfrist
6. februar
Adresse
DRC

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.