Sekretariatschef

Dansk Råd for Genoplivning
Dansk Råd for Genoplivning
Vil du arbejde for, at flere overlever hjertestop og stroke til et godt liv?
Dansk Råd for Genoplivning søger en ny sekretariatschef. Hvis du er en dygtig teamplayer og leder, som brænder for borgerrettet kommunikation, adfærdsændringer og strukturelle forandringer på et videnskabeligt grundlag, er det måske dig, vi leder efter.
Om Dansk Råd for Genoplivning
Dansk Råd for Genoplivning (DRG) har gennem de seneste år opbygget et professionelt sekretariat med tre medarbejdere. Organisationen er i dag en central spiller med stor gennemslagskraft på hjertestop- og strokeområdet, som i samarbejde med myndigheder, medlemsorganisationer og samarbejdspartnere arbejder for, at flere overlever hjertestop og stroke til et godt liv. Da vores nuværende sekretariatschef har fået nyt job, søger vi en ny, visionær leder af DRG’s sekretariat, der kan fortsætte arbejdet med at opbygge kapacitet og udvikle DRG sammen med de to øvrige medarbejdere i sekretariatet.
 
DRG har i mange år haft et strategisk partnerskab med TrygFonden om kapacitetsopbygning af DRG. Derfor er en væsentlig opgave for den nye sekretariatschef fortsat at kapacitetsopbygge DRG og sikre at DRG bliver økonomisk selvfinansieret. Siden 2018 har DRG og TrygFonden yderligere samarbejdet om en flerårig indsats for, at flere overlever stroke til et godt liv i Danmark.
 
I efteråret 2019 lancerede DRG den første landsdækkende kampagne på strokeområdet, Red Hjernen, ligesom sekretariatet hvert år står for Hjertestarterdagen og har implementeret Resuscitation Academy i Danmark. Det er projekter som disse, som du kommer til at arbejde videre med.
 
Som sekretariatschef bliver du del af en tværfaglig medlemsorganisation med stor diversitet, og derfor skal du kunne begå dig blandt mange aktører, professionelle og frivillige med forskellige dagsordener, størrelser og ressourcer. Du kommer til at stå for internationale samarbejder med bl.a. det Europæiske Råd for Genoplivning. Din arbejdsplads er placeret i Region Hovedstadens Akutberedskab i Ballerup med mulighed for fleksibelt fremmøde. Akutberedskabet har ansvaret for de sundhedsfaglige 1-1-2-opkald, opkald til Akuttelefonen 1813 samt ambulancer og akutlægebiler mv. Her bliver du en del af et sundhedsfagligt og forskningsaktivt miljø.
 
Om stillingen som sekretariatschef
Dine arbejdsopgaver inkluderer
 • Betjening af bestyrelsen og samarbejde med medlemsorganisationerne
   
 • Samarbejde med fagpersoner og nøglemedarbejdere samt relevante myndigheder og organisationer på genoplivnings- og strokeområdet i Danmark.
   
 • Drift og udvikling af projekter i DRG med formålet, at flere overlever hjertestop og stroke
   
 • Budgetansvar for de to årlige bevillinger fra TrygFonden til hhv. hjertestopområdet og strokeområdet samt al øvrig indtjening i sekretariatet.
   
 • Samarbejde, sparring og ledelse af sekretariatets to øvrige medarbejdere.
 
 
Lidt om dig
 • Du har erfaring med teamledelse og ledelse af netværk
   
 • Du kan administrere budget og regnskab
   
 • Du har gerne kendskab til det sundhedsfaglige område i Danmark
   
 • Du er flydende i dansk og engelsk – mundtligt som skriftligt
   
 • Du har en videregående uddannelse på kandidatniveau eller tilsvarende
   
 
Til stillingen lægger vi vægt på, at du er
 • Struktureret, bevarer overblikket, har samtidig sans for detaljen
   
 • Robust, handlekraftig og selvstændig
   
 • Arbejdsom og klar til selv at tage fat på både drifts- og udviklingsopgaver
   
 • Netværksorienteret og god til at samarbejde med mange forskellige parter
   
 • Passioneret om dit arbejde og besidder ordentlighed i samarbejdet med andre
 
Sekretariatschefen refererer til DRG’s bestyrelse ved formand, professor og læge Kasper Karmark Iversen. Fysisk er arbejdspladsen forankret i Region Hovedstadens Akutberedskab, Telegrafvej 5, 2750 Ballerup, men ansættelsen finder sted i DRG, der ikke er en offentlig myndighed. Løn aftales efter kvalifikationer. Stillingen er foreløbig tidsbegrænset frem til udgangen af 2023.
 
Der er ansøgningsfrist den 17. maj, og der afholdes samtaler den 25. og 27. maj 2021. Stillingen besættes fra 15. august 2021.
 
Send din ansøgning, CV samt relevant dokumentation til info@genoplivning.dk
 
Eventuelle konkrete spørgsmål til stillingen, kan stiles til
sekretariatschef Lisbet Schønau, ls@genoplivning.dk / 23 25 86 47 eller
formand Kasper Karmark Iversen på Kasper.Karmark.Iversen@regionh.dk / 28 71 27 53.
 
Dansk Råd for Genoplivning er en tværfaglig organisation, der består af ca. 25 medlemsorganisationer, herunder de regionale akutberedskaber, lægevidenskabelige selskaber og andre organisationer med interesse og specialviden inden for genoplivning og stroke. TrygFonden har et strategisk samarbejde med Dansk Råd for Genoplivning. Læs mere på www.genoplivning.dk og www.redhjernen.dk
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 17. maj

Info

Virksomhed
Dansk Råd for Genoplivning
Stillingsbetegnelse
Sekretariatschef
Kontakt
Lisbet Schønau
ls@genoplivning.dk
Telefon: 23258647
Website
Indrykningsdato
03-05-2021
Ansøgningsfrist
17. maj
Adresse
Dansk Råd for Genoplivning
Telegrafvej 5, opgang 2, 1. sal
2750 Ballerup

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.