Kommunikationschef

Danske Spil
Danske Spil
Kommunikationschef
Du kender sikkert vores firmanavn og vores produkter, men ved du også, at Danske Spil er til glæde og til gavn for hele Danmark? Vi bidrager hvert år til gode økonomiske rammer i dansk idræts- og foreningsliv. Hver en krone vi har i overskud, går tilbage til det danske samfund. At vi er til glæde og til gavn gør os unikke. Og selvom vi er i liga med de store internationale spiludbydere, er der ingen andre spiludbydere, der kan konkurrere med det. Konkurrencen er benhård, og vi har derfor brug for dine kompetencer. Lige nu søger vi en kommunikationschef – vil du med på holdet?  

Sæt dit præg på den kommunikative dagsorden.
Med reference til Kate Jacquerot, der er direktør for en række af Danske Spils stabsfunktioner, bliver du leder af Kommunikationsafdelingen. Afdelingen består af otte dygtige medarbejdere. I står for den samlede kommunikation fra Danske Spil, herunder Corporate Branding, CSR, presseindsats samt public affairs.​

Dig og dine opgaver.
Vi søger en profil, som har +5 års erfaring fra en lignende stilling, og som er vant til personaleledelse. Du kommer til at være spillende træner og vil indgå i den daglige såvel som den landsigtede kommunikationsindsats. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at sætte dig til tasterne samtidig med, at du kan lede afdelingen og indgå i strategiske overvejelser.

Din baggrund kan være cand.comm., journalistik eller lignende. Vi forventer, at du har arbejdet med hele kommunikationsfeltet lige fra strategisk kommunikation, pressehåndtering til krisekommunikation med tunge pressesager. Det er en fordel, hvis du har arbejdet i en organisation eller en tæt reguleret virksomhed, har kommerciel tæft samt blik for strategisk planlægning af presse- og kommunikationsindsatser.

Dine opgaver vil være alsidige og spænder fra pressesager, rådgivning om positioner, formidling af social ansvarlighed og produktnyheder, udarbejdelse af CSR- og årsrapporter, generel branding af Danske Spil til strategisk kommunikationsrådgivning. Den brede palette af opgaver betyder, at du kommer til at samarbejde på tværs af hele Danske Spil, herunder med marketingafdelingerne i Danske Lotteri Spil og Danske Licens Spil. Det er derfor afgørende, at du kan gå ind i dialoger med stor imødekommenhed samtidig med, at du tør udfordre og argumentere for dine faglige valg og rådgivning.

 

Vil du gøre karriere hos os?
Send din ansøgning senest den 3. oktober 2021. Vi afholder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte juridisk direktør Kate Jacquerot på e-mail kaja@danskespil.dk. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Senior HR Business Kamilla Høg Jakobsen på e-mail kahj@danskespil.dk.

 

Om Danske Spil
Danske Spil er danskernes foretrukne spiludbyder. Hver uge har vi mere end 1,1 million danskere, som spiller hos os enten online eller via en af vores 3.900 forhandlere. I 2020 leverede vi 2,4 milliarder kroner tilbage til samfundet. Men vi er ikke kun sat i verden for at sikre penge til samfundet. For i Danske Spil er vi 460 medarbejdere, der med et stærkt etisk kompas arbejder for at begrænse ludomani, hvidvask og matchfixing, så spil kan være ansvarlig underholdning. I Danske Spil er vi ét hold, fordi vi mener, at det er nemmere at vinde sammen end hver for sig. Du vil opleve en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og derfor er to dage aldrig ens. Vi har vores egen sportsforening, som har eksisteret i mere end 30 år, men bare rolig, du behøver ikke være verdensmester i fodbold eller atletik – det vigtigste er, at du er dit ansvar og indsats bevidst. I sidste ende er det nemlig alle os i Danske Spil, som skal sikre, at vi er til glæde og gavn for hele Danmark. 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 3. oktober

Frist: 3. oktober

Info

Virksomhed
Danske Spil
Stillingsbetegnelse
Kommunikationschef
Kontakt
Kate Jacquerot
kaja@danskespil.dk
Telefon: 31176157
Website
Indrykningsdato
10-09-2021
Ansøgningsfrist
3. oktober
Adresse
Danske Spil
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.