SoMe-manager

Dansk Erhverv
Dansk Erhverv
Idérig og ambitiøs SoMe-manager til Dansk Erhverv
Kan du skabe engagerende indhold til sociale medier? Kan du oversætte et politisk notat til et fængende opslag, så du rammer de forskellige målgrupper på LinkedIn, Twitter og Facebook? Og kan du samtidig kommunikere med videoer, billeder og måske infografikker, som du selv producerer? Så er du måske Dansk Erhvervs nye social media-manager.
Jobbet                                                                                   
Til en nyoprettet stilling søger vi en initiativrig og selvkørende social media-entusiast, der har lyst til at drive, tilrettelægge og udvikle Dansk Erhvervs tilstedeværelse på sociale medier. Du skal være i stand til at producere indhold af høj kvalitet, som rammer forskellige målgrupper. Det gælder både tekstproduktion, små videoer og gerne også lettere grafiske opgaver til sociale medier.  
 
I tæt samarbejde med resten af Dansk Erhvervs kommunikationsafdeling er du med til at lægge en ny strategi for vores fremtidige tilstedeværelse og aktivitet på sociale platforme. Derudover kan du fungere som SoMe-rådgiver for kolleger i hele organisationen, og du vil kunne udvikle mulighederne for medarbejderambassadørskab. Du er desuden skarp på den løbende overvågning af de sociale medier og følger op med statistik for indsatserne.
 
Du bliver en del af kommunikations- og presseafdelingen, hvor der ikke er to timer, der er ens. Vi forventer, at du er aktivt opsøgende og også kan være behjælpelig med andre kommunikationsopgaver, f.eks. kampagner og kommunikativ sparring generelt.
 
Du får stor frihed til at planlægge og tilrettelægge dit arbejde, og vi tilbyder varierende arbejdsopgaver i et uformelt miljø. Vi er netværksorienterede og lægger vægt på faglige fællesskaber, ligesom der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling.
 
Vi forestiller os, at:
  • Du har dokumenteret erfaring med at drive virksomheds- eller organisationers tilstedeværelse på sociale medier, særligt LinkedIn, Twitter og Facebook
  • Du har erfaring med produktion af videoer til sociale medier (gerne i Adobe Premiere Pro)
  • Du har erfaring med at kommunikere visuelt på sociale medier og gerne også erfaring med at udarbejde infografikker
  • Du har politisk forståelse og indblik i erhvervslivets vilkår og interesser
  • Du kan både lægge den overordnede strategi og eksekvere på den til daglig
  • Du arbejder selvstændigt, har gode samarbejdsevner og kan begå dig på alle niveauer i en organisation
 
Godt arbejdsmiljø
Vi tilbyder et job i en nytænkende og moderne erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, hvis mission er at skabe konkurrencekraft for vores medlemmer. Du får resultatorienterede, engagerede og hjælpsomme kolleger, der agerer professionelt og fagligt i top, og du kan forvente en arbejdsplads med højt humør.
 
Løn efter aftale og pensionsordning.
 
Ansøgningen
Du kan få yderligere oplysninger hos kommunikationskonsulent Iben Fjordgård Skjærlund på tlf. 4187 813 eller konstitueret kommunikationsdirektør Louise Jaaks Sletting på tlf. 9137 3126.
 
Du er velkommen til at vedlægge eksempler på dit tidligere arbejde med sociale medier, f.eks. konkrete opslag, videoer eller infografikker, som du har produceret, men det er ikke et krav.
 
Ansøgning bilagt cv og eksamenspapirer sendes online via linket ”Ansøg” på vores hjemmeside hurtigst muligt og senest den 15. november.
 

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. Vi repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancheforeninger. Det er Dansk Erhvervs vision at være den mest betydningsfulde politiske repræsentant og foretrukne rådgiver for erhvervslivet. Vores mission er at fremme konkurrencekraft hos vores medlemmer i en globaliseret økonomi. Dansk Erhverv tilbyder et unikt fællesskab med fokus på politisk gennemslagskraft og dybdegående virksomhedsrådgivning. Dansk Erhverv har mere end 200 ansatte, der tæller jurister, økonomer, konsulenter og andre medarbejdere. 
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 15. november

Frist: 15. november

Info

Virksomhed
Dansk Erhverv
Stillingsbetegnelse
SoMe-manager
Kontakt
Iben Fjordgård Skjærlund
ifs@danskerhverv.dk
Telefon: 41870813
Website
Indrykningsdato
01-11-2018
Ansøgningsfrist
15. november
Adresse
Dansk Erhverv
Slotsholmsgade 1
1216 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Kom godt i gang med mobilvideo

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.