Presserådgiver

Danske spil
Danske spil
Presserådgiver med digitale færdigheder
Du kender sikkert vores firmanavn og vores produkter, men ved du også, at Danske Spil er til glæde og til gavn for hele Danmark? Vi bidrager hvert år til gode økonomiske rammer i dansk idræts- og foreningsliv. Hver en krone vi har i overskud, går tilbage til det danske samfund. At vi er til glæde og til gavn gør os unikke. Og selvom vi er i liga med de store internationale spiludbydere., så er der ingen andre spiludbydere, der kan konkurrere med det. Konkurrencen er benhård, og vi har derfor brug for dine kompetencer. Lige nu søger vi en presserådgiver – vil du med på holdet?

Har du svært ved at lægge Twitter fra dig, når der kører en historie, som har indflydelse på din arbejdsplads? Kan du ikke lade være med at tænke i kreative måder at kommunikere et vigtigt budskab på? Kan du se værdien i at bruge en eftermiddag på at ringe rundt til en lang række lokaljournalister, så de er ordentlig klædt på til en god historie?
Hvis du kan nikke ja til ovenstående, så har du i al fald en god portion af den energi og faglighed, som vi leder efter i vores kommende kollega til Danske Spils kommunikationsafdeling.

 

Kommunikationsafdeling med digitalt touch 

Du bliver en del af Danske Spils kommunikationsafdeling. Vi er seks fuldtidsansatte og tre studentermedhjælpere i afdelingen. Vi arbejder dagligt med at formidle begejstringen over store milliongevinster, mens vi også håndterer kritiske spørgsmål fra pressen med professionalisme. I afdelingen arbejder vi med digitale kampagner, intern kommunikation, employer branding, store corporate kampagner, vi laver podcasts og giver kommunikationsrådgivning til alle i huset. Vi har kort fortalt de fleste kommunikationsdiscipliner i spil, og det vil du også få.

 

Dig og dine opgaver.

Du har god erfaring med både ekstern pressehåndtering, PR-opgaver, krisehåndtering, sociale medier og strategisk kommunikation. Du skal arbejde struktureret og kunne finde glæde i at arbejde med mange forskellige typer af opgaver og mennesker.

 

Vi forventer, at du har solid erfaring fra en redaktion, ligesom det heller ikke skader, hvis du tidligere har prøvet kræfter med en lignende stilling i en virksomhed eller et bureau. Erfaring med arbejde fra områder der er politisk reguleret og fyldt med dilemmaer er en styrke. Derudover forventer vi, at:

 • Du er uddannet journalist, cand.public, cand.comm eller lignende med et fokus på strategisk kommunikation, samfund og politik
   
 • Du er god og hurtig til at skrive
   
 • Du har et stærkt journalist-netværk, og ved hvordan man arbejder med pressen.
   
 • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar for at levere egne mål, men hjælper også dine kollegaer med at nå deres
   
 • Du er god til at samarbejde og er ikke bange for at vise dig frem i et stort hus med mange forskellige typer mennesker

 

Vi søger en profil, der har erfaringen og kompetencerne til at være ansvarlig for den daglige og strategiske pressehåndtering i både traditionelle medier samt på de digitale platforme. Du vil få stort ansvar for udviklingen af vores måde at arbejde med kommunikation på, ligesom vi forventer, at den daglige drift bliver varetaget professionelt.

 

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • Ansvarlig for pressehåndtering i samarbejde med kolleger i afdelingen
   
 • Indgå i den eksisterende medievagtplan og den daglige pressehåndtering
   
 • Udvikling og opdatering af arbejdet med corporate branding på sociale medier
   
 • Udvikle pressearbejde i samspil med resten af forretningen om vores brands og forskellige corporate initiativer
   
 • Interne og eksterne kommunikationsopgaver i tæt samspil med forretningen, så som opdatering af vores website danskespil.dk samt nyhedsbreve og intranet
   
 • Udvikling af kommunikation via digitale medier

 

Vil du gøre karriere hos os?

Du starter ansøgningsprocessen ved at klikke på ”Søg jobbet her”. Send din ansøgning, så vi har den senest den 23. maj 2021. Vi holder samtaler løbende og vores håb, er at få en ny kollega ombord pr. 1. juli eller 1. august 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kommunikations – og pressechef, Søren Andersen, på 20152062 eller sende en mail til soan@danskespil.dk. Såfremt du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner, Mette Holm på meho@danskespil.dk.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 23. maj

Info

Virksomhed
Danske spil
Stillingsbetegnelse
Presserådgiver
Kontakt
Søren Andersen
soan@danskespil.dk
Telefon: 2015 2062
Website
Indrykningsdato
04-05-2021
Ansøgningsfrist
23. maj
Adresse
Danske spil
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.