Kommunikations – og pressechef

Danske Spil
Danske Spil
Kommunikations – og pressechef til nyoprettet stilling i Danske Spil
Sidste år leverede Danske Spil et overskud på 2,8 milliarder kr. til staten. Og knap halvdelen af pengene gik direkte i udlodningsmidlerne. På den måde bliver Danske Spils overskud til samfundets overskud. Udlodningsmidlerne er nemlig samfundets overskud til foreningsliv, kultur og idræt. Men på et stærkt konkurrencepræget marked ville det ikke kunne lade sig gøre uden medarbejdere med mentalt overskud. Og lige nu søger vi en kommunikations – og pressechef, der vil være med på holdet.

Sæt dit præg på den kommunikative dagsorden i Danske Spil 

Du bliver leder af en afdeling, som skal varetage den samlede presse- og kommunikationsindsats i Danske Spil. Du får således det overordnede ansvar for at sikre en professionel og troværdig ekstern og intern kommunikation. Da der er tale om en nyoprettet stilling, vil du kunne være med til at forme retningen for afdelingen. Du får reference til Kate Jacquerot, som er direktør for en række af stabsfunktionerne i Danske Spil. 

Dig og dine opgaver.

Vi søger en profil, som har 5+ års erfaring fra en lignende stilling, og som er vant til personaleledelse. Du kommer til at være spillende træner, og vil indgå i den daglige pressehåndtering, så derfor er det vigtigt, at du har mod på at være en del af opgaveløsningen, samtidig med at du kan lede afdelingen. Som person er du grundig, struktureret og har altid fokus på detaljen, ligesom du er effektiv og får ting til at ske. 

Din baggrund er journalistik, cand.comm. eller lignende. Vi forventer, at du har en forretningsforståelse, og at du har arbejdet med hele kommunikationsfeltet lige fra strategisk kommunikation, pressehåndtering og intern kommunikation til krisekommunikation med tunge pressesager. Hvis du har erfaring fra en lignende branche, som også er til offentlig debat med mange meninger, vil det være en fordel. Du mestrer skriftlig dansk på et højt niveau. 

Opgaverne i rollen er alsidige og spænder bl.a. fra den daglige pressehåndtering samt sikring af, at I er til rådighed for pressen 24/7, til formidling af strategisk retning, branding, årsrapporter og CRS til arbejdet med store sportsbegivenheder og produktnyheder. Du kommer til at skulle samarbejde på tværs af hele huset, hvorfor det er afgørende, at du har en tillidsvækkende og positiv tilgang til samarbejde. 

Vil du gøre karriere hos os?

Send din ansøgning senest den 20. november 2020 gennem ”Søg stillingen”. Vi afholder samtaler løbende. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte juridisk direktør Kate Jacquerot på e-mail kaja@danskespil.dk. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner Mette Holm på e-mail meho@danskespil.dk

 

Om Danske Spil

Danske Spil er statens spilleselskab, der omsætter for over 5 milliarder kr. om året. Vi startede i 1949. Og den store vinder er stadig os alle sammen, for Danske Spil har både et økonomisk overskud til samfundet og et mentalt overskud til ansvarlighed. I dag er vi knap 500 medarbejdere og 4.000 forhandlere, der altid går efter at vinde – men ikke for enhver pris.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 25. november

Frist: 25. november

Info

Virksomhed
Danske Spil
Stillingsbetegnelse
Kommunikations – og pressechef
Kontakt
Kate Jacquerot
kaja@danskespil.dk
Website
Indrykningsdato
11-11-2020
Ansøgningsfrist
25. november
Adresse
Danske Spil
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.