Studentermedhjælper

Danske Patienter
Danske Patienter
Student til kommunikation
Vil du bidrage med hele kommunikationspaletten, når Danske Patienter sætter patienter og pårørendes stemme på den politiske dagsorden og i medierne, så er du den student, vi mangler.

Danske Patienter er i toppen af de mest indflydelsesrige interesseorganisationer i Danmark, og vi arbejder hver dag for, at politikere i hele landet har patienter og pårørendes interesser top-of-mind, så vi forbedrer forholdene for kronisk syge og deres pårørende.

Vi repræsenterer mere end 900.000 danskere gennem både større og mindre patientorganisationer – lige fra mastodonter som Kræftens Bekæmpelse og Hjerteforeningen til små foreninger som Sjældne Diagnoser og Fibromyalgi- og Smerteforeningen.

Vi søger en student, der kan hjælpe os med at fortælle vores gode historier og kritiske holdninger, og formidle skarpe analyser og ny viden.

Om arbejdet
Vi har løbende mange projekter, analyser og politiske indspil, der skal rykke dagsordener og mobilisere til ændrede holdninger. Og du er med til at formidle om det hele ved at skrive artikler til nyhedsbreve, producere indhold til og vedligeholde hjemmeside, opdatere og udvikle vores tilstedeværelse på sociale medier. Derudover skal du bidrage til at lave kommunikationsplaner, oplæg og præsentationer, research til analyser og måle på, om vi har succes med vores kommunikationsindsatser.

Vi lægger stor vægt på, at du som studentermedhjælper får en god afveksling mellem faste driftsopgaver, som du altid kan kaste dig over, og større udviklingsopgaver, hvor du får et selvstændigt ansvar – selvfølgelig med tæt sparring.

Din arbejdstid er som udgangspunkt 15 timer om ugen – og vi er naturligvis fleksible i forhold til eksamensperioder og lignende.


Den rette kandidat

  • kan skrive fejlfrit, klart og levende

  • kan tænke strategisk og har øje for den kontekst, vi kommunikerer i

  • læser på en relevant uddannelse, hvor kommunikation er i fokus, og har minimum et år tilbage

  • får idéer og har lyst til at føre dem ud i livet

  • har blik for og gerne erfaring med visuel formidling

 

Danske Patienter som arbejdsplads
Ud over en arbejdsplads, der er centralt beliggende i Købehavn K, tilbyder vi også et godt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet, plads til sjov og gode udviklingsmuligheder.

Du bliver en del af et kommunikationsteam på tre konsulenter, og et sekretariat med omkring 25 faste medarbejdere og studenter, der alle brænder for at gøre en forskel. Vi er en social arbejdsplads, hvor vi interesserer os for hinanden og som regel har et fælles kollegialt arrangement i kalenderen at se frem til. Vi hjælper hinanden og løfter i flok – hvad enten det gælder faglige såvel som praktiske opgaver.

 

Lyder det som noget for dig?
Så send din ansøgning og CV til Josefin Hörnqvist på jh@danskepatienter.dk i ét samlet dokument senest 19. september. Vi forventer at holde samtaler den 23.-24. september. Ansættelse pr.1 oktober eller hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål, så ring eller skriv til kommunikationsansvarlig i Danske Patienter, Rikke Skovgaard, 31 18 93 42 / rs@danskepatienter.dk

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 19. september

Frist: 19. september

Info

Virksomhed
Danske Patienter
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Rikke Skovgaard
rs@danskepatienter.dk
Telefon: 3118 9342
Website
Indrykningsdato
31-08-2021
Ansøgningsfrist
19. september
Adresse
Danske Patienter
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.