Chief Communication Consultant

Danske Bank
Danske Bank
Chief Communication Consultant
Er du god til at oversætte strategier til inspirerende fortællinger, og har du mod på at tage styrepinden i kommunikationen af større strategi- og forandringsprojekter? Så læs endelig videre. Måske er det dig vi leder efter.

Vi søger en ny kollega, som har lyst til at arbejde med at sikre god intern kommunikation til bankens 22.000 medarbejdere om både de store strategiske linjer og de løbende begivenheder i og uden for Danske Bank

Om jobbet
Du vil indgå i Group Internal Communications, som er en del af bankens koncernkommunikation.

Opgaverne bliver løbende fordelt i teamet, men dine opgaver kan blandt andet bestå af at:

  • Drive projekter inden for strategi- og forandringskommunikation, hvor du har ansvaret for løbende planlægning, eksekvering og koordinering på tværs af flere afdelinger.

  • Udvikle indhold til bankens interne kommunikationskanaler. Det kan være alt fra artikler og korte film til vores intranet, GIFs og quizzer til Yammer eller nyhedsbreve til bankens ledere. 

  • Orientere bankens medarbejdere om vores kvartals- og årsregnskaber gennem eksempelvis artikler, infografikker og video. 

  • Udvikle og afholde fysiske eller virtuelle konferencer og andre events for ledere og medarbejdere i banken.

  • Sikre god og klar krisekommunikation til bankens medarbejderne, når det er nødvendigt, med alt hvad der dertil hører af hurtigskrivning, koordinering og et koldt hoved.

Ingen mestrer selvfølgelig det hele, og det forventer vi heller ikke af dig. I teamet får du mulighed for både at brillere i den type af projekter, der ligger lige til højrebenet for dig, ligesom du også vil blive kastet ud i discipliner og opgaver, du har mindre erfaring med, men gerne vil blive bedre til - og du vil løbende få rig mulighed for at byde ind med ideer til nye kommunikationsformater og -koncepter og føre dem ud i livet sammen med dine kollegaer. 

Ikke nok med, at du i teamet vil få syv dygtige kollegaer, du bliver også en del af et fagligt fællesskab i afdelingen Group Communication, Brand & Marketing, der løbende mødes enten virtuelt eller fysisk og består af kollegaer fra Norden, Litauen, Indien og Nordirland.

Du vil også komme til at indgå i projekter af både længerevarende og kortere karakter og arbejde sammen med kollegaer fra eksempelvis Presse, Kundekommunikation, Events, Marketing og Public Affairs.

Group Internal Communications hører til på Holmens Kanal i København, men de fleste af os arbejder hjemme nogle gange om ugen, og arbejder også af og til gerne fra andre lokationer.

 

Lidt om dig og dine kompetencer
Du har en bred kommunikationserfaring, og har haft ansvar for at udvikle og eksekvere kommunikationsplaner i forbindelse med større projekter – gerne fra bureau.

Du har muligvis en uddannelsesmæssig baggrund inden for kommunikation, marketing eller journalistik.

Det vigtigste er dog, at du besidder følgende:

  • Projektledelses- og koordineringsevner uden, at du dog behøver at være certificeret projektleder. Du ved, hvordan man udvikler en kommunikationsplan og eksekverer på den i større projekter - og hvordan man holder sine interessenter involveret og informeret undervejs.

  • Erfaring med at lave indhold til forskellige målgrupper og kanaler, især digitale. Måske har du allerede gjort dig lidt erfaringer med at arbejde med interne sociale medier, som eksempelvis Yammer.

  • Lyst og evne til at samarbejde med mange forskellige kollegaer, herunder bankens ledelse. Du tager gerne ansvar og sætter din viden i spil undervejs som rådgiver.

  • Nysgerrighed og lysten til at lære. Du har mod på at udvikle den interne kommunikation og har let ved at få idéer til nye formater og andre måder at engagere vores kollegaer på.

  • Gode skrivefærdigheder på dansk og engelsk. Vores koncernsprog er engelsk, så det er vigtigt at være god til engelsk i både skrift og tale. 

 

Interesseret?
Jobbet er en fuldtidsstilling med arbejdssted i København. Tiltrædelse hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er den 15. august.

Vær opmærksom på, at vi evaluerer ansøgere løbende.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Jonas Bladt Hansen på jonasb@danskebank.dk eller telefon 31387880.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 15. august

Frist: 15. august

Info

Virksomhed
Danske Bank
Stillingsbetegnelse
Chief Communication Consultant
Kontakt
Jonas Bladt Hansen
jonasb@danskebank.dk
Telefon: 3138 7880
Website
Indrykningsdato
13-07-2021
Ansøgningsfrist
15. august
Adresse
Danske Bank
Holmens Kanal 2
1060 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.