Studentermedhjælper

Dansk Arkitektur Center
Dansk Arkitektur Center
Kreativ og kommunikativ studentermedhjælper til Dansk Arkitektur Center
Har du øje for den gode historie og kan du omsætte den til tekst og billeder? Kan du engagere og skabe god dialog på sociale medier? Vil du være med til at øge synligheden af Dansk Arkitektur Center som en moderne kulturattraktion – og brænder du for dansk arkitektur og design? Så er du måske vores nye Content & Community Manager!
I rollen som Content & Community Manager skal du arbejde tæt sammen med vores Content & Social Specialist, og assistere med at udbrede kendskabet til Dansk Arkitektur Center på sociale medier. Du vil komme til at arbejde primært med produktion af indhold for at øge synligheden af DAC som et nyt moderne kulturelt mødested for alle kulturinteresserede – danske såvel som udenlandske.
 
Du kommer til at formidle DAC’s udstillinger og kulturtilbud, projekter om vigtige temaer såsom klimatilpasning, bæredygtighed, bedre byer, og hvordan arkitektur kan være med til at løse flere af verdens store udfordringer. Det er ikke nødvendigt, at du har kendskab til arkitektur og design på forhånd, men en interesse for feltet er naturligvis en fordel.
 
Din profil
  • Du kan skrive fejlfrit og farverigt dansk, og du kan formulere dig på engelsk til korte tekster.

  • Du brænder for at skabe dynamisk dialog og engagerende indhold, og formår at tilpasse tekst og billeder, så det har størst mulig effekt på de forskellige sociale platforme.

  • Du kan arbejde selvstændigt og har erfaring med at producere indhold til sociale medier og har en forståelse for, hvad der virker.

  • Du er god til at tage billeder med et kamera og føler dig godt hjemme i Photoshop.

  • Det er en fordel men ikke et krav, at du har erfaring med videooptagelse og kan stå for redigering af korte videoer i After Effects, Premiere Pro eller Final Cut Pro.

  • Vi forestiller os at du er i gang med en uddannelse indenfor marketing, kommunikation eller journalistik – formentlig på sidste år af din bachelor eller det første år af kandidatenVi hænger os ikke så meget i hvad du læser; det vigtigste er at du er en stærk, idérig og kreativ kommunikatør, der er passioneret omkring community opbygning og digital markedsføring.

 
Træd ind i en dynamisk og kreativ verden
I foråret 2018 flyttede Dansk Arkitektur Center – DAC ind i BLOX på Københavns havnefront, og Danmark fik en ny stor kulturinstitution inden for arkitektur, design og bykultur. Vi inviterer alle til tankevækkende vidensoplevelser og giver friske perspektiver på arkitekturens evne til at skabe bedre leveforhold for de mange. Vi sætter samarbejde på tværs af byggebranchen i scene. Og klæder både børn og voksne på til at se byer og arkitektur med nye øjne.
 
Du bliver en del af DAC’s marketing- og kommunikationsafdeling, som består af syv erfarne specialister inden for sociale medier, kommunikation, design, marketing, presse og UX-design. Dine nye kolleger er ambitiøse både rent fagligt og i forhold til at udbrede kendskab til DAC i et dynamisk interessentlandskab. Vi befinder os alle godt i et kreativt miljø, hvor tingene går stærkt.
 
Målsætningen for vores digitale kanaler er at sammensmelte online komponenter endnu mere med vores fysiske oplevelser og understøtte en gæsterejse før, under og efter et besøg i DAC. Samtidig ønsker vi at udnytte digitale muligheder til at bygge bro til et publikum uden for vores nye hjem, BLOX, og give dem en fantastisk oplevelse.
 
Sådan ansøger du
Send din ansøgning og CV til Content & Social Specialist Amanda Louise Gladbjerg, alg@dac.dk senest d. 1. oktober 2021. Vi indkalder løbende til samtale, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Stillingen ønskes besat d. 1. november 2021.
 
Send gerne eksempler på content, du har lavet, men det er ikke et krav. Fx opslag på social eller andre tekster, du har skrevet eller billeder, du har taget og redigeret.
 
Spørgsmål til stillingen kan rettes til Amanda Louise Gladbjerg på alg@dac.dk.
 
Stillingen er et studiejob på 15 timer/ugen. Det forventes, at du møder fysisk én valgfri dag om ugen.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. oktober

Frist: 1. oktober

Info

Virksomhed
Dansk Arkitektur Center
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Amanda Louise Gladbjerg
alg@dac.dk
Telefon: +45 29 81 65 91
Website
Indrykningsdato
30-08-2021
Ansøgningsfrist
1. oktober
Adresse
Dansk Arkitektur Center
Bryghuspladsen 10
1473 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.