Pressemedarbejder (Barselsvikariat)

Dansk Flygtningehjælp
Dansk Flygtningehjælp
Erfaren pressemedarbejder med stærkt netværk
Vi er på udkig efter en erfaren og velskrivende pressemedarbejder med journalistisk forståelse og stærkt pressenetværk i ind- og udland.
Du bliver en del af presseteamet på tre personer. Her skal du håndtere henvendelser fra danske og udenlandske medier og selv udføre opsøgende og proaktivt fortalerpressearbejde og kommunikation. Herudover skal du være i stand til at spotte og skrive den gode historie eller det overbevisende debatindlæg, som fortæller om Dansk Flygtningehjælps vigtige arbejde for mennesker på flugt.
 
Du skal både kunne arbejde med korte deadlines og tænke langsigtet, og du skal kunne levere til mange forskellige medier og platforme.
 
Om jobbet
Vi tilbyder en spændende og varieret hverdag i en stor international organisation, der sætter høje krav til kvalitet og samarbejde. Du kommer til at færdes i et uformelt arbejdsmiljø med alsidige opgaver og et højt arbejdstempo.
 
Jobbet kræver, at du har et godt overblik og evnen til at prioritere sikkert for vi arbejder med mange opgaver ad gangen og er til stede i en række af verdens konfliktzoner. En del af jobbet vil desuden betyde mediehåndtering uden for traditionel arbejdstid.
 
Du bliver ansat i Kommunikations- og Indsamlingsafdelingen, som har til opgave at skabe synlighed omkring og opbakning til det vigtige arbejde, Dansk Flygtningehjælp udfører ude i verden og herhjemme. Vi står for fundraising, pressearbejde i danske og internationale medier, intern kommunikation, branding og bidrag til fortalerarbejde om flygtninge og fordrevnes rettigheder, integration og asylpolitik. Desuden yder vi kommunikationssupport til organisationens ledelse såvel som de 8.000 ansatte i de 40 lande, vi arbejder i.
 
Dine vigtigste opgaver består i:
 • Proaktiv pressekontakt gennem indsalg af historier og vinkler til danske og internationale medier.
 • Håndtering af pressehenvendelser, herunder indgå i bemanding af pressetelefon, og betjening af journalister fra danske og internationale medier med kilder, baggrund, tal, billeder m.v.
 • Presse- og kommunikationsrådgivning af ledelse og medarbejdere i Dansk Flygtningehjælps forskellige afdelinger herhjemme såvel som i felten.
 • Indhentning og produktion af historier til pressemeddelelser, sociale medier, nyhedsbreve, journalistbriefings, budskabsnotater og tekster til cases, informations- og markedsføringsmaterialer. Her vil der være et naturligt fokus på digitale medier og platforme.
 • Presse- og budskabstræning af talspersoner samt sparring til medarbejdere, der medvirker i interviews og lignende.
 
Dine kvalifikationer
Du er uddannet journalist, cand.comm. eller tilsvarende. Derudover har du:
 • Stor rutine med pressehåndtering af både danske og udenlandske medier.
 • Stor rutine med politisk kommunikation og krisekommunikation.
 • Solid erfaring med nyhedsformidling, historiefortælling og/eller redaktionelt arbejde, fra nyhedsmedier, bureau eller en kommunikations- eller presseafdeling – gerne i udlandet.
 • Veludviklet evne til at navigere professionelt og holde tungen lige i munden ift. nyhedsdøgnet og den redaktionelle virkelighed - i et politisk intenst spændingsfelt.
 • Udpræget talent for at absorbere store mængder komplekst stof og koge det ind til velskrevne, klare historier – uden at gå på kompromis med nuancerne eller substansen i stoffet.
 • Sans for, hvor medierne bevæger sig hen og indsigt i videoproduktion, fotografi og digitale fortælleformer.
 • Engelskkompetencer på et stærkt professionelt niveau.
 • Øje for den gode historie og fantastisk evne til at fortælle fængende historier; både i traditionelle medier, nye medier og på sociale medier.
 • Evne til at samarbejde bredt i en stor, politisk styret organisation med mange interessenter og en meget bred vifte af aktiviteter.
 
Alle medarbejdere hos Dansk Flygtningehjælp skal desuden besidde vores fem kernekompetencer, som er: Kvalitet, Samarbejde, Medansvar, Kommunikation og Integritet.
 
Jobbet kan indebære nogen rejseaktivitet (1-4 uger om året).
 
Vil du vide mere?
 
For mere information om jobbet, er du velkommen til at ringe til Kommunikations- og Indsamlingsdirektør, Annette Spanggard på 2926 2024 eller Presserådgiver, Sebastian Juel Frandsen på 2990 7282.
 
Løn og ansættelsesforhold
 
Du bliver aflønnet efter gældende aftale mellem Dansk Flygtningehjælp og den relevante organisation og AC.
 
Ansøgningsfrist og tiltrædelse
 
Ansøgningsfristen er 12.08. 2019. Stillingen kan kun søges online på www.flygtning.dk under Ledige Stillinger.
 
Tiltrædelse 1. oktober eller hurtigst muligt. Vi forventer at afholde samtaler i uge 34 og 35. Hvis du oplever problemer med vores online-system, er du velkommen til at kontakte os via e-mail på job@drc.dk
 
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 12. august kl. 12.00

Frist: 12. august kl. 12.00

Info

Virksomhed
Dansk Flygtningehjælp
Stillingsbetegnelse
Pressemedarbejder (Barselsvikariat)
Kontakt
Annette Spanggard
Telefon: 2926 2024
Website
Indrykningsdato
01-07-2019
Ansøgningsfrist
12. august kl. 12.00
Adresse
Dansk Flygtningehjælp

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.