Social Media Manager

Dansk Erhverv
Dansk Erhverv
SoMe manager til Dansk Erhverv
Er du drevet af at skabe engageret, kreativt og meningsfuldt indhold til sociale medier? Kan du oversætte et politisk notat til et fængende opslag, som rammer forskellige målgrupper på LinkedIn, Twitter og Facebook? Er du af natur iderig, ambitiøs og passioneret omkring dit arbejde? Og mestrer du samtidigt at kommunikere med video og billeder, som du selv producerer? Så er du måske Dansk Erhvervs nye social media manager.
Dansk Erhverv 
Vi tilbyder et job i en nytænkende og moderne erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, hvis mission er at skabe konkurrencekraft for vores medlemmer bl.a. ved at være den mest betydningsfulde politiske repræsentant og fortrukne rådgiver for erhvervslivet. Du vil med et job i Dansk Erhverv få resultatorienterede, engagerede og hjælpsomme kolleger, der agerer professionelt og fagligt i top samtidig med, at du kan forvente en arbejdsplads med højt humør. 
 
Jobbet 
Vil du være med til at give Dansk Erhverv en stemme på de sociale medier? 
 
Du vil være hovedansvarlig for vores sociale platforme og hermed drive, tilrettelægge og udvikle Dansk Erhvervs tilstedeværelse på sociale medier. Vi søger dig, som er initiativrig, selvkørende og har en naturlig interesse for den online verden og det at videreformidle til mennesker. Vi forventer, at du er skarp på løbende at overvåge de sociale medier og følger op med statistik for indsatserne. 
 
Som en del af dit job vil du skulle producere tekster, videoer og grafik af høj kvalitet til forskellige målgrupper.
 
Du bliver en del af kommunikations- og presseafdelingen, hvor ikke to timer er ens. Vi forventer, at du er aktivt opsøgende og også kan være behjælpelig med andre kommunikationsopgaver, f.eks. kampagner og kommunikativ sparring generelt.  
 
I et tæt samarbejde med resten af kommunikationsafdelingen kommer du til at være med til at lægge en ny strategi for vores fremtidige tilstedeværelse og aktivitet på sociale platforme. 
 
Udover ovenstående kommer du bl.a. til at fungere som SoMe rådgiver for kolleger i hele organisationen, og du vil kunne udvikle mulighederne for medarbejderambassadørskab. 
 
Med stor frihed til at planlægge og tilrettelægge dit arbejde, tilbyder jobbet varierende arbejdsopgaver i et uformelt miljø. Vi er netværksorienterede og lægger vægt på faglige fællesskaber, ligesom der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling. 
 
Din profil
  • Dokumenteret erfaring med at drive virksomheders- eller organisationers tilstedeværelse på sociale medier, særligt LinkedIn, Twitter og Facebook
  • Du har erfaring med produktion af videoer til sociale medier (gerne i Adobe Premiere Pro)
  • Du har erfaring med at kommunikere visuelt på sociale medier og gerne også erfaring med at udarbejde infografikker
  • Du har politisk forståelse og indblik i erhvervslivets vilkår og interesser
  • Du kan både lægge den overordnede strategi og eksekvere på den til daglig
  • Du arbejder selvstændigt, har gode samarbejdsevner og kan begå dig på alle niveauer i en organisation 
 
Løn efter aftale og pensionsordning. 
 
Ansøgningen 
Du kan få yderligere oplysninger hos konstitueret daglig leder af kommunikation Iben Fjordgård Skjærlund på tlf. 4187 0813. 
 
Du er velkommen til at vedlægge eksempler på dit tidligere arbejde med sociale medier, f.eks. konkrete opslag, videoer eller infografikker, som du har produceret, men det er ikke et krav.  
 
Ansøgning bilagt cv og eksamenspapirer sendes online via linket ”Ansøg” på siden hurtigst muligt og senest den 4. juni. Vi indkalder til samtaler løbende.  
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 4. juni

Info

Virksomhed
Dansk Erhverv
Stillingsbetegnelse
Social Media Manager
Kontakt
Iben Fjordgård Skjærlund
Telefon: 4187 0813
Website
Indrykningsdato
15-05-2019
Ansøgningsfrist
4. juni
Adresse
Dansk Erhverv
Slotsholmsgade 1
1217 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.