Chef for politisk sekretariat

Dansk Erhverv
Dansk Erhverv
Dansk Erhverv søger chef for politisk sekretariat
Vil du være med til at gøre Danmark til verdens bedste land at drive virksomhed i? Er du dygtig til at lede og sikre fremdrift på komplekse projekter og er du skarp til både formidling og samarbejde? Så kan du blive en del af maskinrummet i en af Danmarks største interesseorganisationer.

Dansk Erhverv vokser fortsat, og det samme gør den politiske interessevaretagelse og indflydelse. Dagsordnerne er mange, og det øger behovet for koordinering på tværs af markeder, brancher og fagligheder.

 

Om stillingen
Vi søger derfor en chef for det politiske sekretariat, der koordinerer og sikrer fremdrift på de mange politiske indsatser på tværs af Dansk Erhverv. Sekretariatet er en del af Dansk Erhvervs centrale afdeling for Politik, Analyse, Regional og Kommunikation.

Du kommer til at lede et lille team af politiske konsulenter, der blandet andet udvikler politik og varetager medlemmernes interesser overfor beslutningstagere og myndigheder. Som chef for det politiske sekretariat har du blandt andet til opgave at:

  • koordinere politiske indsatser på tværs af markeder og afdelinger

  • skabe fremdrift på tværgående dagsordener

  • sikre høj kvalitet af det politiske arbejde og materiale

  • politisk afrapportering til forretningsudvalg og bestyrelse

  • forberedelse af politiske møder

  • løbende politisk koordinering med Dansk Erhvervs mange brancheforeninger


Som chef for det politiske sekretariat bliver du dermed nøgleaktør i en stor veldrevet maskine af 50 specialister indenfor økonomi, analyse, EU, international, politikudvikling, presse og kommunikation. Desuden har du stor berøringsflade med husets politiske fagchefer, medlemsvirksomheder, brancheforeninger og et tæt netværk af interessenter.

 

Din baggrund
Vi forventer, at du har relevant erfaring fra en politisk organisation - gerne fra et ministerium eller Christiansborg. Det kan også være fra en lignende stilling i en branche- eller erhvervsorganisation.

Vi forventer, at du er præcis, driftssikker, resultatorienteret og dygtig til at samarbejde bredt. Du har solid erfaring med projektledelse og tværfaglig koordinering. Samtidig skal du have en skarp pen og et stærkt politisk kompas, der sikrer, at medlemmernes interesser kommer i spil med det rette fokus og i den rette form. Du trives med at være i maskinrummet, med at gribe ideer og forbinde enderne og du finder tilfredsstillelse i skabe tryghed hos dem i organisationen, der skal ud med budskaberne i medierne eller på Christiansborg.

Vi forventer, at du er fleksibel og trives i et travlt miljø med korte deadlines. Opgaverne er mange men alle interessante.

 

Dansk Erhvervs kultur
I Dansk Erhverv har vi fokus på vores medlemmer i alt, hvad vi gør. Vi arbejder for at skabe konkrete resultater og de bedste rammevilkår for vores medlemmer. Vores mål er, at Danmark bliver verdens bedste land at drive virksomhed i. Kulturen i Dansk Erhverv er kendetegnet ved, at vi er handlekraftige, netværksorienterede og vi spiller hinanden gode. Vi tilbyder et job i en nytænkende og moderne erhvervs- og arbejdsgiverorganisation med engagerede og hjælpsomme kolleger, og du kan forvente en arbejdsplads med højt til loftet og en flad struktur.

Dit daglige arbejde vil foregå i den historiske Børsbygning på Slotsholmen. Løn og pensionsordning efter aftale.

 

Ansøgningen
I Dansk Erhverv mener vi, at mangfoldighed gør os stærkere og medvirker til at skabe udvikling og fornyelse. Vi opfordrer derfor alle til at søge stillingen uanset køn, alder, religiøs overbevisning, seksuel orientering og etnisk oprindelse mv. Du vil få reference til direktør Morten Langager og yderligere oplysninger kan fås på mol@danskerhverv.dk eller 20278771

Ansøgning bilagt cv og eksamenspapirer sendes online via linket ”ansøg” på vores hjemmeside www.danskerhverv.dk/omdanskerhverv/ledigestillinger hurtigst muligt og senest den 6. december. Vi søger stillingen besat hurtigst muligt og afholder samtaler løbende.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 6. januar

Info

Virksomhed
Dansk Erhverv
Stillingsbetegnelse
Chef for politisk sekretariat
Kontakt
Morten Langager
mol@danskerhverv.dk 
Telefon: 2027 8771
Website
Indrykningsdato
24-11-2021
Ansøgningsfrist
6. januar
Adresse
Dansk Erhverv
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.