Studentermedhjælper

Dansk Energi
Dansk Energi
Studentermedhjælper i Dansk Energi
Vil du være med til at kommunikere om energibranchen? Og kan du komme op om morgenen? Så er du måske vores kommende studentermedhjælper i Dansk Energis kommunikationsafdeling.
Vi har brug for en kollega til at sikre en høj kvalitet i vores daglige medieovervågningsprodukt og hjælpe til med øvrige opgaver i afdelingen. Vi er otte engagerede kommunikatører og tre studentermedhjælpere, som har ansvaret for alt fra pressekontakt, nyhedsbreve, web, sociale medier, trykte publikationer til Christiansborg-kontakt.
 
  • Din primære opgave vil være at redigere og prioritere vores daglige medieovervågning Pressen Skrev i samarbejde med vores andre studentermedhjælpere og vores redaktører
  • Derudover har vi brug for hjælp til en række øvrige opgaver – fx mediestatistik, research, opdatering af maillister og korrekturlæsning.
Arbejdstiden for medieovervågningen er cirka 5 timer dagligt i tidsrummet 7-12, mens de øvrige ad hoc-opgaver typisk løses i forlængelse af medieovervågningen.
 
Vi forventer, at du gennemsnitligt arbejder 10-15 timer om ugen med nogen variation fra uge til uge. Du skal være fleksibel med din arbejdstid, og vagterne fordeler du og dine kollegaer selv med hinanden, ligesom I dækker ind for hinanden i ferier og ved akut behov.
 
Vi søger en kollega, som:
 
  • Er i stand til at udvælge, redigere og prioritere store mængder af nyhedsstof hurtigt og sikkert
  • Tager ansvar for egne arbejdsopgaver, så opgaver bliver løst solidt og til tiden
  • Er udadvendt og glad for at indgå i et team
  • Er sprogligt skarp – både som skribent og som korrekturlæser

Udgangspunktet er, at du læser på en videregående uddannelse inden for kommunikation, journalistik eller retorik – men det er ikke afgørende for os, hvilket fag du læser, eller hvor langt du er nået i din uddannelse. Derimod lægger vi vægt på, at du synes, at energi og energipolitik er spændende, og at du kan prioritere mange informationer og præsentere dem kort, tilgængeligt og sprogligt korrekt.
 
Vi har et godt og uformelt samarbejdsklima, hvor der ofte er travlt, og hvor vi hjælper hinanden. Du skal derfor være en udpræget holdspiller, men samtidig være tryg ved at begynde dagen alene – og tidligt om morgenen.
 
Løn- og ansættelsesforhold følger Dansk Energis standard for studenterstillinger, og du bliver aflønnet på timebasis. Vi har brug for dig, så du kan begynde, så hurtigt du kan.
 
ANSØGNINGSFRIST
Send din ansøgning hurtigst muligt via linket og senest fredag den 24. maj. Vi holder samtaler kort efter ansøgningsfristen.

Skriv i din ansøgning, hvor du har set opslaget.
 
HVIS DU VIL VIDE MERE
Kontakt redaktør Michael Bilde Hinrichsen på telefon 35 30 04 83 / mhi@danskenergi.dk eller digital redaktør Malene Dissing på telefon 35 30 04 24 / mdi@danskenergi.dk
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 24. maj

Info

Virksomhed
Dansk Energi
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Michael Bilde Hinrichsen
mhi@danskenergi.dk
Telefon: 35 30 04 83
Website
Indrykningsdato
14-05-2019
Ansøgningsfrist
24. maj
Adresse
Dansk Energi
Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.