Public affairs-rådgiver

Dansk Energi
Dansk Energi
Dansk Energi søger public affairs-rådgiver
Banker dit hjerte for klima- og energipolitik, og synes du, at den grønne omstilling er den vigtigste politiske dagsorden? Vil du være med til at sikre de danske energiselskaber de bedste vilkår for at levere på den grønne omstilling? Og vil du være med til at sørge for, at Dansk Energi er helt fremme i bussen, når det gælder politisk interessevaretagelse? Så er du måske lige præcis den, vi søger som ny public affairs-rådgiver i Dansk Energis Kommunikations- og Public Affairs-afdeling.
Den oplagte kandidat til stillingen
  • Har indgående Christiansborg-forståelse og betydelig politisk tæft.
  • Besidder evnen til at analysere politiske dagsordner og har sans for timing.
  • Har analyse-, tal- og forretningsforståelse og blik for at omdanne det komplekse til letforståelig kommunikation for både journalister og politikere.
  • Er god til at skabe relationer og har gerne et relevant netværk på Christiansborg.
  • Kan skrive så fuglene synger.
  • Er en ægte holdspiller, som har fokus på det samlede resultat for Dansk Energi.
Du vil spille en central rolle i Dansk Energis public affairs-indsats i samarbejde med gode Dansk Energi-kolleger, både i Kommunikation og Public Affairs, i andre afdelinger og i direktionen. Du vil også løbende skulle bidrage til Dansk Energis presseindsats, levere nyheder til vores forskellige platforme samt være involveret i events som Dansk Energis topmøde og folkemødet, som understøtter vores politiske dagsordner.
 
Vi forestiller os, at du:
  • Har en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau.
  • Har minimum to års erfaring med politisk interessevaretagelse og politisk kommunikation, fx fra et politisk sekretariat på Christiansborg, fra organisationsverdenen eller det private erhvervsliv.
  • Erfaring med klima og energi er et plus, men ikke en forudsætning for at løse opgaven, hvis du i øvrigt har analytisk sans og kan omsætte tekniske og komplekse problemstillinger til noget, der kan forstås af andre, end de indviede.
Om afdelingen
Kommunikation og Public Affairs består af et lille, stærkt engageret team på pt. otte medarbejdere og to studenter. Ud over politisk interessevaretagelse har vi ansvaret for Dansk Energis presseindsats, politiske events og medlemskommunikation, herunder presserådgivning, nyhedsbreve, webmedier, kampagner og publikationer.
 
Samarbejdsklimaet er godt og uformelt i hele huset. Vi hjælper hinanden og løfter i flok i en travl hverdag for at fremme sagen og medlemmernes interesser. De faglige ambitioner er høje i kampen for et rigt, frit og grønnere Danmark.
 
Løn og ansættelsesvilkår vil følge dine kvalifikationer set i lyset af Dansk Energis almindelige vilkår.
 
Ansøgningsfrist
Send din ansøgning inkl. CV hurtigst muligt og senest mandag den 5. august 2019 kl. 12.00 via knappen "Søg stillingen" på siden her.
 
Hvis du vil vide mere
Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte PA- og kommunikationsdirektør Jesper Gronenberg på tlf. 5172 1604.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 5. august kl. 12.00

Frist: 5. august kl. 12.00

Info

Virksomhed
Dansk Energi
Stillingsbetegnelse
Public affairs-rådgiver
Kontakt
Jesper Gronenberg
Telefon: 5172 1604
Website
Indrykningsdato
26-06-2019
Ansøgningsfrist
5. august kl. 12.00
Adresse
Dansk Energi
Vodroffsvej 59
1900 Frederiksberg C

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.