Journalist

Dansk Byggeri
Dansk Byggeri
Dansk Byggeri søger journalist med videoerfaring
Vil du være med til at skaffe Dansk Byggeri synlighed?
Dansk Byggeri søger en journalist med videoerfaring, en ildsjæl, der på sin engagerende og nyskabende måde kan indgå i det team, som dagligt koordinerer, planlægger og udfører pressearbejdet og skaffer Dansk Byggeri synlighed.
 
Stillingen
Du bliver målt på at skabe synlighed både landsdækkende, regionalt og lokalt. Du bliver en del af et dynamisk presseteam på fem medarbejdere i HR og Kommunikation trives med et højt arbejdstempo uden, at det går ud over kvaliteten.
 
Ud over det daglige pressearbejde, bidrager du på alle Dansk Byggeris øvrige medieplatforme fra vores sociale medier og nyhedsbreve, over vores analysemagasin, Barometer, til produktion af video til huset og til content på de sociale medier.

Hvem er du?
Du er sikkert relativt nyuddannet, kreativ, selvstændig og opsøgende i forhold til de politiske og faglige medarbejdere, og du skal kunne tale med mange forskellige slags mennesker og kunne lide det. Vi forventer en profil med klassiske journalistiske færdigheder, som at opfange, vinkle, skrive og placere den gode erhvervshistorie i det rette medie.

Du behøver altså ikke have mange års erfaring, og det er en fordel, hvis du ser dig selv som first mover i forhold til at bruge de forskellige virkemidler, der findes på de sociale medier.

Du skal hurtigt kunne sætte dig ind i Dansk Byggeris politiske mærkesager, og samtidig skal du have næse for at formidle de fagtekniske sider af byggebranchen, så de er til at forstå. Du skal elske at finde den gode historie ved at følge med i nyhedsstrømmen og opsøge både Dansk Byggeris medarbejdere og medlemmer.

Derefter skal du bide dig fast på redaktionerne, til historien er solgt. Har du erfaring med projektledelse, vil det være en fordel, da det indgår i blandt andet videoarbejdet samt i lanceringen af de større analyser.

Vi tilbyder
Et udfordrende job med gode muligheder for personlig og faglig udvikling i en af landets største erhvervsorganisationer. Løn efter aftale. Dansk Byggeri ligger centralt placeret i hjertet af København ved Nørreport Station.

Yderligere oplysninger fås ved at kontakte pressechef Helen Jensen på telefon 21 24 47 02 eller hje@danskbyggeri.dk. Din ansøgning sendes til ansog@danskbyggeri.dk, mærket ”journalist” senest den 21. februar 2019.
 
Der vil blive indkaldt til samtaler løbende.
 
Tiltrædelse: hurtigst muligt.
 
Dansk Byggeri er erhvervs- og arbejdsgiverorganisationen inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Med knap 6.000 medlemmer spænder organisationen bredt geografisk og fagligt og dækker alle led i byggeprocessen.
 
Læs mere om os på www.danskbyggeri.dk
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 21. februar

Frist: 21. februar

Info

Virksomhed
Dansk Byggeri
Stillingsbetegnelse
Journalist
Kontakt
Helen Jensen
hje@danskbyggeri.dk
Telefon: 21 24 47 02
Website
Indrykningsdato
08-02-2019
Ansøgningsfrist
21. februar
Adresse
Dansk Byggeri
Nørre Voldgade 106
1358 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.