Teamleder til DR Kommunikation

Danmarks Radio
Danmarks Radio
Teamleder til DR Kommunikation
Kan du tænke strategisk og udvikle DR’s koncernkommunikation digitalt? Er du samtidig en dygtig leder og kan give sparring på den løbende produktion af alt fra interne nyheder, infografikker til sociale medier og eksternt rettede nyhedsbreve? Så er du et rigtig godt bud på en fremtidig teamleder af redaktionsteamet i DR’s kommunikationsafdeling.

 

Teamet består af fem fuldtidsansatte samt praktikanter og studentermedhjælpere. Samlet varetager teamet indholdet til DR’s koncernkommunikationskanaler, det vil sige blandt andet intranet, koncerndelen af dr.dk, koncernaktiviteter på sociale medier samt foto, video og grafik. 

 

Som teamleder bliver det dit ansvar at sikre overblik på tværs i det daglige arbejde, samt at vores historier ikke bare er hakkelse i døgnets rejsestald, men peger fremad og fortæller det, der er strategisk vigtigt for DR. Udover den indholdsmæssige interesse skal du finde ledelse interessant.

Du får ansvar for medarbejderudviklingssamtaler, løbende 1:1’s og den øvrige personaleledelse af teamet. 

 

Over de seneste par år har DR’s koncernkanaler undergået en markant digital udvikling, og det skal fortsætte.  Den rette teamleder forstår den digitale udvikling og er i stand til at inspirere teamet til at tage fat på næste del af den digitale rejse: Hvordan bliver vi endnu bedre til at nå ud digitalt til de rette med historier om DR.

 

Den rette kandidat til stillingen har:

 

  • flere års erfaring i frontlinjen med kommunikation fra en større virksomhed eller organisation
  • både erfaring og resultater ift. redaktionel ledelse og udvikling 
  • viden, ideer og kompetencer til at udvikle formidling på nye digitale platforme 
  • den rette balance mellem strategisk tænkning og kreativ ideudvikling
  • erfaring med at være leder for selvstændige, dygtige kommunikationsfolk

 

 

Redaktionsteamet er det ene af to teams i DR Kommunikation. Det andet hedder partnerteamet og varetager kommunikationsrådgivningen af de forskellige direktørområder. Sammen er vi en afdeling, der lægger vægt på både godt humør, løbende sparring og et højt fagligt niveau.

Organisatorisk er vi en del af generaldirektørens stab, og du kommer til at referere til kommunikationschefen. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til DR’s overenskomster, som du kan finde her.

 

DR er Danmarks mest omtalte virksomhed og et overflødighedshorn af fortællinger og historier, som det er et stort privilegium at kommunikere om. Nogle gange hårdt, ofte sjovt, men i hvert fald aldrig kedeligt.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte DR’s kommunikationschef Lasse Bastkjær Jensen på tlf.: 27351240 eller lajn@dr.dk.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 30. november

Frist: 30. november

Info

Virksomhed
Danmarks Radio
Stillingsbetegnelse
Teamleder til DR Kommunikation
Kontakt
Lasse Bastkjær Jensen
lajn@dr.dk
Telefon: 27351240
Website
Indrykningsdato
05-11-2018
Ansøgningsfrist
30. november
Adresse
Danmarks Radio
Emil Holms Kanal 20, opg.3-4
0999 København C

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.