Kommunikationschef

Danmarks Nationalbank
Danmarks Nationalbank
KOMMUNIKATIONSCHEF TIL NATIONALBANKEN
Vil du være med til at sætte retningen og udvikle Nationalbankens kommunikation, så er du måske vores nye kommunikationschef? Målet er en åben og målrettet kommunikation, der understøtter Nationalbankens virke.

Jobbet 
Danmarks Nationalbank søger en erfaren, engageret og udviklingsorienteret kommunikationschef i afdelingen Sekretariat og Kommunikation. Som Nationalbankens kommunikationschef får du mulighed for at sætte dit præg på Nationalbankens interne og eksterne kommunikation.

Nationalbankens eksterne kommunikationsaktiviteter omfatter bl.a.:

  • myndighedskommunikation i relation til pengepolitikken, kontantforsyning mv.

  • udgivelse af analyser og anbefalinger

  • afholdelse af pressemøder og -briefinger

  • borgervendte aktiviteter og undervisningsindsatser rettet mod børn og unge.

Vi benytter en bred vifte af kommunikationskanaler og -platforme og har fokus på at engagere os i relevante samfundsdagsordner.

Den interne kommunikation omfatter bl.a.:

  • løbende drift og formidling på bankens intranet og andre digitale kanaler

  • kampagneaktiviteter og forandringskommunikation

  • rådgivning af bankens ledere m.fl.

  • ansvaret for planlægning og gennemførelse af en række faste tværgående aktiviteter i banken.

 

Vi tilbyder 
Et spændende job af høj samfundsmæssig relevans med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en organisation, der er optaget af at udvikle bankens dialog med omverdenen.

Du får ansvaret for ledelsen af to mindre teams med seniorprofiler, men du skal i høj grad også trives med selv at eksekvere. Du bliver herudover del af et stærkt ledelsesteam i afdelingen Sekretariat og Kommunikation, som i alt består af 23 medarbejdere med brede kommunikations- og formidlingskompetencer.

Du bliver en del af en afdeling præget af en høj faglighed, stort engagement og en uformel omgangstone. Vi har fokus på gode processer, bred inddragelse og tillidsbaseret samarbejde såvel internt i banken som med vore samarbejdspartnere.

 

Din profil 
Vi forestiller os, at du er uddannet inden for kommunikation og/eller samfundsvidenskab og har ledelseserfaring fra en presse- eller kommunikationsafdeling i en offentlig eller privat virksomhed. Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til formidling af økonomiske emner eller anden specialviden for en bred kreds af målgrupper, herunder borgerrettet kommunikation.

Du har strategisk udsyn og har herudover styr på din kommunikationsfaglige værktøjskasse. Du har også prøvet kræfter med mediehåndtering og beredskabskommunikation. Som leder går du forrest, inspirerer og er ambitiøs på teamets vegne.

Du kommunikerer klart og præcist i tale og på skrift – både på dansk og engelsk – og har øje for modtageren. Du vil også kunne repræsentere banken i forbindelse med eksterne aktiviteter.

 

Banken som arbejdsplads 
Arbejdstiden deler vi mellem et åbent kontorlandskab på Langelinie Allé og mulighed for op til to ugentlige distance-arbejdsdage afhængig af din funktion og dine opgaver. Vi ønsker at understøtte en arbejdskultur, der skaber de bedste rammer for en effektiv opgaveløsning, samtidig med at der sikres fleksibilitet og balance mellem privat- og arbejdsliv.  

Det er vigtigt for os, at vi har en arbejdsplads, hvor medarbejdertrivslen er høj. Der er et solidt fagligt miljø og imødekommende kolleger, der giver sig tid til at dele deres viden. 

 Vi lægger stor vægt på læring og løbende udvikling af vores kompetencer. Vi tilbyder gode vilkår med sundheds- og tandforsikring, indretning af hjemmearbejdspladsen, parkering og kantineordning. 

Det sociale liv i banken vægtes højt. Du kan fx blive en del af vores foreningsliv, hvor du bl.a. kan løbe, dyrke yoga eller synge i kor. 

 

Vil du vide mere 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef for Sekretariat og Kommunikation Camilla Riemer Penn på tlf. 20775646. Spørgsmål om ansættelsesforhold kan fås hos HR-partner Pernille Kramp på tlf. 30267795.

 

Ansøgning 
Vi har gjort det nemt for dig at søge stillingen. Du skal blot uploade dit CV eller din LinkedIn profil. Derudover har du mulighed for, at skrive en kort motivation i et tekstfelt når du ansøger. Ansøgningsfristen en 14. august 2022.

Vi afholder to samtalerunder. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres en personlighedstest.

Vi afholder 1. runde samtaler i uge 33 og 2. runde samtaler i uge 34.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 14. august

Frist: 14. august

Info

Virksomhed
Danmarks Nationalbank
Stillingsbetegnelse
Kommunikationschef
Kontakt
Camilla Riemer Penn
Telefon: 2077 5646
Website
Indrykningsdato
15-07-2022
Ansøgningsfrist
14. august
Adresse
Danmarks Nationalbank
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.