Uddannelseschef

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Uddannelseschef for Medieproduktion og ledelse samt TV- og Medietilrettelæggelse til Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Kan du sætte retningen for morgendagens medieledere, producenter og visuelle storytellere?  Drives du af at skabe de bedst mulige betingelser for de studerendes kompetencer og medarbejdernes udfoldelse? Vil du være en del af ledelsen på den uddannelsesinstitution i Danmark, der sætter nye standarder for undervisning i en hastig foranderlig medieverden? Så skal du søge stillingen som uddannelseschef for Medieproduktion og Ledelse (MPL) samt TV- og Medietilrettelæggelse (TVM) på DMJX.

DU SKABER DIMITTENDER, DER ER KLÆDT PÅ TIL FREMTIDEN 

Medie- og kommunikationsbranchen er i rivende udvikling. Fagligheden og håndværket udvikler sig. Det samme gør kravene til de kompetencer, der efterspørges.  

Det stiller høje krav til den skole, der skal uddanne de studerende, der gerne vil gøre medieproduktion, ledelse og visuel historiefortælling til deres levevej. Som uddannelseschef for både Medieproduktion og Ledelse (MPL) og TV– og Medietilrettelæggelse (TVM) får du en unik mulighed for at medskabe rammerne for skolen.

Du kommer til at stå i spidsen for at videreudvikle, kvalitetssikre og lede de to uddannelser, der optager i alt ca. 90 studerende om året i København.

 

DU SIKRER LEDELSE OG KVALITET AF UDDANNELSEN

Du skal have ledelse under huden. Du har erfaring med ledelse af vidensmedarbejdere  - gerne fra en uddannelsesinstitution. Du henter din energi ved at se fagene vokse gennem underviserne og de studerende, og du er ikke bange for at tage ledelsen og administration på dig. 

Du har en videregående uddannelse og gerne et godt branchekendskab. Du sidder i en ledende stilling på en uddannelsesinstitution, har evt. erfaring som leder fra en større kulturinstitution, af større events eller leder for medieproduktion 0g/eller storytelling på anden vis. 

Du har et strategisk blik for hele højskolens udvikling og fremtid, og du kan løse de administrative og budgetmæssige opgaver, der følger med lederansvaret på en statslig styret uddannelsesinstitution. 

 

DU ER EN VISIONÆR OG ERFAREN PERSONALELEDER 

Du har flair for, hvor branchen bevæger sig hen. Du kan tænke offensivt og løfte højskolens og uddannelsens anseelse til nye højder, men er stadig den, der sikrer at ideerne bliver til konkrete handlinger, der kan mærkes hos medarbejderne og de studerende.  Du er en dygtig personaleleder, hvor du på en gang sætter retning og har respekt for den enkeltes handlerum. Du har humor, selvironi og leder i øjenhøjde med de studerende, medarbejdere og chefkollegaer. 

 

DET PRAKTISKE

Uddannelsen udbydes på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Emdrup, som bliver dit primære arbejdssted. Du bliver chef for 10 fagligt stærke og erfarne undervisere og indgår i højskolens strategiske chefgruppe med dine chefkollegaer og rektoratet. 

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende faglige organisation. 

 

ER DET DIG?

Vil du vide mere, kan du læse en uddybende job- og personprofil på www.genitor.dk

 

Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål, er du er meget velkommen til at kontakte prorektor Jens Grund, tlf. 3047 7295, ligesom du kan kontakte chefkonsulent Malene Kjær-Jepsen fra Genitor, tlf. 2155 9250.

Ansøgningsfristen udløber onsdag den 8. januar 2020 kl. 10.00.

Du kan søge stillingen via Genitors hjemmeside www.genitor.dk.

 

Om Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
 

Uddannelsen Medieproduktion og Ledelse (MPL) optager 50 studerende om året og har fokus på kombinationen af projektledelse, økonomi, forretningsforståelse og kommunikation, så de studerende klædes på til at koordinere og lede medieprojekter og -produktioner. 

Uddannelsen TV- og Medietilrettelæggelse TVM optager 37 studerende om året. Her er fokus på visuel storytelling, hvor de studerende lærer at spotte og fortælle de gode historier i levende billeder på en utraditionel og kreativ måde.  
 
Begge uddannelser udbydes i København, hvor du som chef også vil have din base.
 
Du bliver chef for 10 fagligt stærke undervisere (heraf to faglige koordinatorer).

Se mere om højskolen på www.dmjx.dk

 

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 8. januar kl. 10.00

Frist: 8. januar kl. 10.00

Info

Virksomhed
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Stillingsbetegnelse
Uddannelseschef
Kontakt
Jens Grund
Telefon: 3047 7295
Website
Indrykningsdato
03-12-2019
Ansøgningsfrist
8. januar kl. 10.00
Adresse
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.