Uddannelseschef

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Faglig stærk og visuel uddannelseschef til Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Vil du være med til at sætte retning for fremtidens visuelle kommunikatører? Vil du være med til at skabe de bedst mulige rammer for et inspirerende og innovativt undervisningsmiljø? Så skal du søge stillingen som Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles nye uddannelseschef for Visualisering, Kreativitet og Design.
Det, du kan skabe: FREMTIDENS VISUELLE KOMMUNIKATØRER
Branchen for visuel kommunikation er i rivende udvikling. Fagligheden og håndværket har udviklet sig. Hvad der var nyt og innovativt i går, det er måske forældet i morgen. Verden kalder mere og mere på, at kommunikation sker gennem billeder, lyd og form, frem for sort på hvidt – skrift.
 
Det stiller høje krav til den skole, der skal uddanne de studerende, der gerne vil gøre netop det visuelle udtryk til deres levevej. Som uddannelseschef for Visualisering, Kreativitet og Design får du en unik mulighed for at medskabe rammerne for skolen.
 
Du kommer til at stå i spidsen for at opbygge, samle og videreudvikle tre visuelle uddannelser; Tv- og Medietilrettelæggelse, Fotojournalistik samt Visuel Kommunikation med de fire retninger; Grafisk Design, Kreativ Kommunikation, Interaktivt Design og Fotografisk Kommunikation.
 
Du skal med andre ord udnytte det potentiale, der ligger i, at højskolen skal være frontløber inden for den mangfoldighed, der findes af visuelle kommunikationsformer.
 
Det, du skal kunne: ledelse og faglighed  
Du skal have faget under huden. Du har erfaring med ledelse af kreative medarbejdere og kender til livet på en uddannelsesinstitution. Du henter din energi ved at se faget vokse gennem underviserne og de studerende, og du er ikke bange for at tage ledelsen på dig.
 
Du har en faglig relevant videregående uddannelse og har måske udgivet relevante artikler eller fagbøger. Du sidder i en ledende stilling i den kreative branche, i en designvirksomhed, arbejder med konceptudvikling, tv-produktion eller lignende. 
Din passion ligger i faget, men du har samtidig et strategisk blik for hele højskolens udvikling og fremtid, og du kan også løse de administrative og budgetmæssige opgaver, der følger med lederansvaret.
 
Dig som person: visionær og nysgerrig
Du har et stort netværk i de kreative og visuelle brancher og er passioneret i forhold til faget og branchen. Du har en god fornemmelse for, hvor branchen bevæger sig hen. Du kan tænke offensivt og løfte højskolens og uddannelsernes anseelse til nye højder.
 
Du er nysgerrig på de kreative processer i alle hjørnerne af højskolen og udøver ”nærledelse” i form af kvalificeret, faglig sparring af medarbejderne.
 
Du har humor og selvironi og står ikke i vejen for en god faglig og saglig drøftelse af, hvad fremtidens visuelle uddannelser og undervisning er på vej væk fra – og hvor de skal bevæge sig hen.
 
Det praktiske
Det primære arbejdssted er Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Emdrup, hvor de fleste af uddannelsernes 19 medarbejdere er.
 
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende faglige organisation.
 
Er det dig?
Vil du vide mere, kan du læse en uddybende job- og personprofil på https://genitor.dk/stilling/100953/ 
 
Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål, er du er meget velkommen til at kontakte nuværende uddannelseschef Henrik W. Jørgensen, tlf.  2095 0937, eller prorektor Jens Grund, tlf. 3047 7295, ligesom du kan kontakte chefkonsulent Evald Eriksen fra Genitor, tlf. 4057 8708, eller chefkonsulent Malene Kjær-Jepsen fra Genitor, tlf. 2155 9250.
 
Ansøgningsfristen udløber torsdag den 6. juni 2019 kl. 10.00.
 
 
Om Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole uddanner og videreuddanner fremtidens talenter inden for bl.a. journalistik, visuel kommunikation, design, foto og medieledelse.
 
Afdelingen for Visualisering, Kreativitet og Design omfatter de tre Bacheloruddannelser; Tv- og Medietilrettelæggelse, Fotojournalistik og Visuel Kommunikation.
 
Se mere om højskolen på www.dmjx.dk
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 6. juni kl. 10.00

Frist: 6. juni kl. 10.00

Info

Virksomhed
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Stillingsbetegnelse
Uddannelseschef
Kontakt
Henrik W. Jørgensen
Telefon: 2095 0937
Website
Indrykningsdato
15-05-2019
Ansøgningsfrist
6. juni kl. 10.00
Adresse
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Emdrup

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.