Områdechef

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Områdechef for Forskning og Viden på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) søger en områdechef for Forskning og Viden, der skal bygge videre på og udvikle højskolens unikke kombination af teori og praksis i en medie-, nyheds-, reklame- og designverden i hastig forandring.
Vil du drive og udvikle forskning og viden på en uddannelsesinstitution med en unik profil i både uddannelses- og medieverdenen? Vil du være en del af et kreativt studiemiljø med passionerede kolleger, der brænder for at udvikle fag og resultater? Vil du – både selv og gennem andre – levere anvendt forskning, der gør en forskel? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som områdechef for Forskning og Viden.
 
Din primære opgave vil være at sikre koblingen mellem uddannelserne og forskning – både den, vi selv bedriver, men også den, der knytter sig til eksterne faglige miljøer – samt sikre kontakt til forsknings-, innovations- og udviklingsmiljøer i ind- og udland. Derudover skal du i tæt kontakt med uddannelserne være med til at udvikle og drive de praksisnære og anvendelsesorienterede forsknings-, innovations- og udviklingsaktiviteter.
 
Som områdechef for Forskning og Viden får du derudover til opgave at lede 19 dedikerede medarbejdere.
 
Dine hovedarbejdsopgaver vil være:
 • At sikre en større sammenhæng imellem uddannelser og forskning
 • At udarbejde, implementere og eksekvere strategien for dit eget område og herunder det tværgående samarbejde – med udgangspunkt i højskolens overordnede strategi
 • At sikre en visionær, sammenhængende og kontinuerlig udvikling af området, herunder indhold, kvalitet og relevans
 • At udvikle og fastholde kontakten til andre forskere i Danmark samt til internationale aktører; herunder sikre, at forskningen gradvist bliver mere internationalt orienteret
 • At sikre en fortsat udvikling af adjunktværksteder og lektorbedømmelser
 • At indgå partnerskaber omkring erhvervs-ph.d.er
 • At udvikle og forankre biblioteksområdet i forskningsområdet
 • At sikre kobling imellem forskning, viden og vidensproduktion i forhold til Forlaget Ajour

Som områdechef for Forskning og Viden forventer vi, at du har erfaring med forskning, forskningsledelse og ledelse generelt. Der er tale om en lederstilling, der stiller krav til såvel faglige som personlige kompetencer.
 
Vi forventer derfor, at:
 • Du har en lang videregående uddannelse og gerne en ph.d.
 • Du har erfaring fra forskningsverdenen, fx som leder af forskningsprogrammer
 • Du har erfaring med at søge ekstern forskningsfinansiering
 • Du er i stand til og har erfaring med at lede en kompleks og stærk faglig organisation
 • Du har gode kommunikationsevner og kan formidle budskaber på en letforståelig måde
 • Du har muligvis erfaring fra anden professionshøjskole, GTS-institut, privat virksomhed eller lignende
 • Du trives med at udvikle og optimere systemer og evner at bygge bro mellem det systemiske og det akademiske

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer om ugen og ønskes besat snarest muligt.
 
Højskolen har to afdelinger – én i Aarhus og én i København. Det forventes, at ledelsen er synligt til stede nogenlunde lige meget begge steder. Der må derfor påregnes en del ugentlig rejseaktivitet mellem Øst- og Vestdanmark.
 
Stillingen vil blive klassificeret i lønramme 36. Aflønningen vil derudover afhænge af dit kompetenceniveau med mulighed for forhandling af individuelle tillæg efter principperne i ”Ny løn”. Ansættelsesvilkår fastsættes i øvrigt i henhold til gældende overenskomster og aftaler på det statslige område.
 
Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, eller ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte højskolens direktør for Uddannelse og Viden, Trine Nielsen, på tlf. 2974 5636.
 
Ansøgning
Ansøgning, vedlagt relevant dokumentation, sendes til hrafdelingen@dmjx.dk mrk. ”Områdechef for Forskning og Viden” senest den 2. januar kl 12.00. Undlad venligst at sende personfølsomme oplysninger med din ansøgning.
 
Samtaler
Samtaler forventes i videst muligt omfang afholdt i uge 2/3. Alle interesserede, uanset personlig baggrund, opfordres til at søge stillingen.
 
Om Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Højskolen uddanner fremtidens talenter inden for bl.a. journalistik, reklame, design, foto, kom­mu­ni­ka­tion og medieledelse - og videreuddanner dem, der allerede arbejder inden for områderne.
 
Højskolen samarbejder med ledende uddannelsesinstitutioner over hele verden samt med virksomheder og organisationer for at sikre uddannelser, der er praksisnære og målrettet en verden i forandring. Desuden huser højskolen flere videnscenterfunktioner og bedriver forskning inden for de områder, der undervises i.
 
Højskolen har domicil i både Aarhus og København og har omkring 2.000 indskrevne fuldtids­studerende, knap 2.000 deltidsstuderende/kursister årligt, 165 fuldtidsansatte undervisere og forskere, administrativt personale samt et større antal eksterne undervisere.
 
Læs mere om Danmarks Medie- og Journalisthøjskole på: www.dmjx.dk
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 2. januar

Info

Virksomhed
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
Stillingsbetegnelse
Områdechef
Kontakt
Trine Nielsen
Telefon: 29 74 56 36
Website
Indrykningsdato
06-12-2018
Ansøgningsfrist
2. januar
Adresse
Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.