Velkommen til den største portal for kommunikationsjob i Danmark

Kforum er den største portal for kommunikationsjob i Danmark og samtidig landets suverænt største netværk inden for kommunikation, design og markedsføring.
 
Vores nyhedsbrev, der indeholder jobopslag og artikler, når ugentligt 16.000 kommunikationsfolk. Samtidig har mere end 20.000 en profil på Kforum, og over 100.000 gange om måneden bliver en af vores sider vist til en med interesse for kommunikation og marketing.
 
Dit jobopslag vil derfor både blive set af de aktivt jobsøgende og af de mange, som ikke havde tænkt på at skifte job – indtil de så dit opslag. Se flere tal nederst på siden.
 
Sådan får du et jobopslag på Kforum
 
Når du vil opslå et job på Kforum, har du to muligheder:
 
1. Send en e-mail til info@kforum.dk med:
 
  • Jobopslag med titel og ansøgningsfrist, gerne i word-format
  • Kontaktoplysninger inklusive arbejdssted
  • Faktureringsoplysninger, der beskriver, hvem fakturaen skal mailes til. Husk altid EAN-nummer, hvis I har sådan et. Hvis der er andre specifikke krav til fakturaen, så husk at notere det (PO nummer, brugerID, referencenummer)
  • Et virksomhedslogo i JPEG-format, minimum 300 px (bred). Hvis I tidligere har haft en jobannonce på Kforum, eller hvis du ikke lige har dit logo ved hånden, behøver du ikke sende det med. Du skriver det bare i din e-mail.
 

2. Opslå selv jobbet
 
 
 
Pris
Det koster 7.990 kr. (eksklusive moms) at indrykke ét stillingsopslag. Søger I en praktikant eller studentermedhjælper, koster stillingsopslaget 3.995 kr.
 
Du kan opslå samme stillingsopslag på Bureaubiz.dk for blot 1.500 kr. (normalpris 3.995 kr.).
 
Ved flere stillinger fremsendt i et enkelt opslag faktureres fuld pris for første stilling og halv pris for hver af de næste stillinger.
 
Søger I flere medarbejdere, kan I opnå rabat og få eksempelvis fem stillingsopslag til en pris af 31.960 kr.
 
Kommer du fra en humanitær organisation, giver vi 10 procent i rabat.
 
Inkluderet i prisen
Stillingsopslaget bliver vist på vores jobmarked, indtil jeres ansøgningsfrist udløber. Herefter bliver det automatisk taget af. Desuden vil opslaget blive vist på forsiden af Kforum, og det bliver sendt ud i det ugentlige nyhedsbrev til vores over 16.000 abonnenter.
 
Herudover får du adgang til et statistik- og redigeringsmodel, så du løbende kan følge med i, hvor mange der ser dit stillingsopslag eller rette indholdet. Ønsker du stillingen genopslået, kan en rabat aftales.
 

Kontakt
Hvis du har spørgsmål om indrykning af stillingsopslag, kan du kontakte key account manager Mads Christensen på 20 87 18 87 eller mads@kforum.dk.
 
 
 
 
 
 
 
Læs mere om vores annonceinfo her.
 
Rekrutteringssystem?
Styrer I jeres rekrutteringer via EasyCruit, HR Manager, Emply eller et lignende system? Så kan I lette processen ved at lægge Kforum ind i listen over jeres publiceringskanaler. Det gør det nemmere at sende jeres jobannonce direkte til os via systemet. Du skal tage fat i din udbyder for at få os på din liste. Og du skal oplyse info@kforum.dk som vores e-mailadresse. 
 
Kontakt til rekrutteringssystemer:
HR Manager support@hr-manager.dk / 72 44 06 44
EasyCruit:  easycruitdanmark@visma.com / 72 27 90 15
Emply: support@emply.com / 70 28 60 50
HR-ON: support@hr-on.com  / 71 99 07 66
 
Gode tilvalgsprodukter til din jobannonce
I nogle tilfælde skal der lidt ekstra til for at få de rigtige ansøgere. Måske fordi stillingens beliggenhed udgør en udfordring, eller fordi udbuddet af kandidater med netop de kompetencer, I søger, er lille. Derfor har vi sammensat en række tilvalgsprodukter, som du kan købe som supplement til din jobannonce. Ikke alle produkter giver mening til hver rekruttering, men det vil vi meget gerne rådgive dig om.
 
 
 
 
Hvis du vil købe tilvalgsprodukterne, kan du kontakte key account manager Mads Christensen på 20 87 18 87 eller mads@kforum.dk.
 
Der tages forbehold for prisændringer og trykfejl. Alle priser er opgivet ekskl. moms.

Hvem læser Kforum?
Kforum finder sine kernelæsere blandt de toneangivende medier, interne og eksterne kommunikations/pr-bureauer og -afdelinger samt undervisere og studerende på de højere læreanstalter.
 
Nyhedsbrevet sendes ud til blandt andre Novo Nordisk, Navision, Lundbeck, DR, Politiken, Lego, FDB, Danske Bank, DSB, DA, Miljøministeriet, DI, LO, PWC, Grey, Carlsberg, TDC, Berlingske Tidende, BRF Kredit, Velux, Københavns Kommune, Udenrigsministeriet, DJØF og TV2.

Hvor mange læsere og besøg er der på Kforum.dk månedligt?
Kforum er medlem af brancheforeningen Danske Medier. På Gallups hjemmeside kan du løbende se, hvor mange der læser og besøger Kforum.
 
Kforum.dk’s besøgstal ifølge Dansk Online Index, Kantar Gallup, gns/md 2019 ser sådan ud:
•   Unikke brugere: 70.000 pr. md.
•   Sidevisninger: 250.000 pr. md.
 
Persondatapolitik
 
Ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger:
Kommunikationsforum A/S
Rådhuspladsen 37
1785 København
CVR-nr. 21 58 87 09
33 42 21 60
 
Vi opbevarer jeres oplysninger i vores interne database. Mens jobbet er aktivt vises alle oplysninger (dog undtaget faktureringsoplysninger) på sitet. Vi videregiver ikke dine data til tredjemand.
 
Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?
Vi gemmer de oplysninger, du medsender, når du indrykker et job, i maksimalt tre år. Du kan altid få oplysninger om, hvilke info vi opbevarer om dig – og bede om at få slettet dine oplysninger ved at skrive til info@kforum.dk.
 

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.