Kommunikationspartner

Dagrofa Foodservice
Dagrofa Foodservice
Erfaren kommunikationspartner til spændende fødevarekoncern
Kan du arbejde strategisk, rådgive i både intern og ekstern kommunikation samtidig med, at du er ferm til at eksekvere og tænke proaktivt? Så kan det være, at du er vores nye kollega.
Vi søger en erfaren, skarp og proaktiv kommunikationspartner til Dagrofa Foodservice i Ishøj.

JOBBET
Vi udvider i Koncernkommunikation og søger derfor en kollega, som til dagligt skal håndtere kommunikation i Dagrofa Foodservice. Koncernkommunikation har ansvar for intern og ekstern kommunikation i hele koncernen samt Public Affairs.

Vi søger en kommunikationspartner, som til dagligt skal sidde i vores datterselskab i Ishøj, og som blandt andet skal medvirke til at styrke Dagrofa Foodservice som brand, få de gode historier i Dagrofa Foodservice fortalt og sikre, at der bliver kommunikeret til medarbejderne i Dagrofa Foodservice.

Du skal have erfaring med at lede projekter, udarbejde strategier og eksekvere. Du er vant til pressehåndtering, PR-opgaver, strategisk kommunikation samt rådgivning i kommunikationssager– også når det er svært. Det forventes også, at du bliver en sparringspartner for den adm. Direktør i Dagrofa Foodservice sammen med koncernkommunikation.

Du er en teamplayer, du ser muligheder frem for forhindringer og er god til at skabe og vedligeholde relationer på tværs af hele koncernen.

Som person trives du i et travlt miljø, hvor der hurtigt skal træffes beslutninger, men hvor der også er tid og lyst til at sparre med hinanden. Du er struktureret og proaktiv og forstår den vigtige sammenhæng mellem intern og ekstern kommunikation.

Dagrofa er en af Danmarks største fødevarekoncerner med kæderne Meny, SPAR, Min Købmand og Let-Køb. Vi har blandt andet selvstændige købmænd, fysiske butikker og terminaler i hele landet, og vi er med Dagrofa Foodservice også en del af Foodservicemarkedet, der leverer mad til restauranter, hoteller og kantiner. Vi mener, at der i Dagrofa Foodservice er uudnyttet potentiale ift kommunikationsindsatsen.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor der er mulighed for at arbejde med kommunikation på mange planer, et godt sammenhold og ikke mindst dygtige og hjælpsomme kollegaer.

Du refererer til koncernkommunikationsdirektøren og er en del af marketingteamet i Dagrofa Foodservice, hvor du dagligt har din gang. Du får mulighed for at sætte dit eget aftryk i en virksomhed, hvor der er god stemning, vindermentalitet og højt til loftet.

Du vil tage del i koncernkommunikations pressevagtordning.

OM DIG
  • Du er kommunikationsuddannet eller journalist

  • Du har mindst fem års erfaring fra kommunikationsafdeling

  • Du har arbejdet med intern kommunikation & rådgivning

  • Du har en god samfundsforståelse og ved, hvad der rører sig.

  • Du er god til at skrive

  • Du har et godt netværk i medierne

  • Du har erfaring med projektledelse

 
VIL DU VIDE MERE
For mere information om stillingen er du velkommen til at ringe til kommunikationsdirektør, Mariam Skovfoged på 72 33 21 52 eller marketingschef, Mette Willingshøj på 23 93 91 91.

Vores ambition er at du starter den 1. December 2021 eller 1. Januar 2022. Samtaler vil blive afholdt løbende og vi forbeholder os ret til at ansætte, når den rette kandidat er fundet.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 24. oktober

Frist: 24. oktober

Info

Virksomhed
Dagrofa Foodservice
Stillingsbetegnelse
Kommunikationspartner
Kontakt
Mariam Skovfoged
mariam.skovfoged@dagrofa.dk
Telefon: 72332152
Website
Indrykningsdato
24-09-2021
Ansøgningsfrist
24. oktober
Adresse
Dagrofa Foodservice
Vejleåvej 13
2635 Ishøj

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.