Communications Coordinator

DACHSER Nordic A/S
DACHSER Nordic A/S
Norsktalende Communications Coordinator til international logistikvirksomhed i Hvidovre
Brænder du for kommunikation og marketing? Bliver du henrykt, når du får lov at bruge hele din kommunikationsfaglige palet og nørkle med alt fra SoMe til pressekontakt og udformning af fængende indhold til web? Så er det måske dig, vi søger, til stillingen som Communications Coordinator i vores nordiske kommunikationsafdeling!
Jobbet
Vi er på udkig efter dig, der har en bred kommunikationsfaglig ballast, og som både kan drive og producere. Du holder dig opdateret på de nyeste formidlingsmuligheder og forstår at udnytte dem med organisationens strategi og modtagernes behov i tankerne. Du tænker kommunikation til fingerspidserne og har et skrivetalent, der får de gode historier ud til de rigtige målgrupper.
 
Du vil blive en del af vores ambitiøse og målrettede nordiske kommunikationsafdeling. Du vil få til opgave at koordinere og udføre kommunikations- og marketingopgaver i samarbejde med vores norske organisation.
 
Dine væsentligste arbejdsopgaver vil bestå i at:
  • udarbejde og udsende nyheder og pressemeddelelser til forskellige platforme
  • opsøge og vedligeholde pressekontakt til de norske medier
  • udvikle relevant indhold til sociale medier
  • skabe et ensartet udtryk i vores interne og eksterne kommunikation, baseret på vores værdier og guidelines.
 
Du vil referere til vores Communications Manager Nordic. Koncernsproget er engelsk, som derfor må beherskes i skrift og tale. Kendskab til dansk vil være en fordel, men ikke et krav.
 
Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har en uddannelse i kommunikation, journalistik eller lignende på universitetsniveau. Som person trives du med en vekslende hverdag med mange forskellige opgaver, og du bevarer altid overblikket. Du er grundig, er vant til at tænke og arbejde selvstændigt, men formår også at samarbejde og elsker godt teamwork. Afgørende er, at du er perfekt til skriftlig og mundtlig norsk.
 
Vi tilbyder
Et spændende job med faglige udfordringer, hvor du vil få en bred kontaktflade til vores internationale organisation og indgå i forskellige tværfaglige teams. Du bliver en del af et team, hvor vi holder af indspark, og hvor vi bevarer overblikket, selvom ingen ved, hvad dagen bringer. Vi skatter et godt og humørfyldt arbejdsmiljø, hvor idéerne flyver gennem luften.
 
Derudover tilbyder vi en løn, der modsvarer dine kvalifikationer samt naturligvis pension, sundhedsforsikring, aktiv personaleforening, kantineordning m.v.
 
Arbejdstiden er 37 timer om ugen og vi arbejder for at imødekomme en sund og fleksibel balance mellem arbejde og fritid.
 
Er du interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Communications Manager Nordic Alexandra Hartung, via mail: alexandra.hartung@dachser.com eller telefon 36 34 99 14.
 
Ansøgning og CV uploades ved at trykke på 'søg jobbet her' senest den 23. september 2019. Vi holder ansættelsessamtaler løbende, da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, dog senest den 1. januar 2020.  
 
DACHSER arbejder bevidst og målrettet på at rekruttere medarbejdere, som samlet set byder på et bredt udvalg af faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer. Derfor opfordrer vi alle, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 23. september

Frist: 23. september

Info

Virksomhed
DACHSER Nordic A/S
Stillingsbetegnelse
Communications Coordinator
Kontakt
Alexandra Hartung
alexandra.hartung@dachser.com
Telefon: 36 34 99 14
Website
Indrykningsdato
27-08-2019
Ansøgningsfrist
23. september
Adresse
DACHSER Nordic A/S
Helseholmen 11
2650 Hvidovre

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Kursus

Uddannelse: Rådgiver i intern kommunikation

Kurset er udsolgt - tilmeld dig hvis du vil på venteliste

Se alle Bliv klogere

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.