Kommunikationsmedarbejder

DAB
DAB
Kommunikationsmedarbejder til den bygningsfysiske helhedsplan for Værebro Park i Gladsaxe
DAB søger en kommunikationsmedarbejder til, at sikre en bred kommunikation i og omkring den kommende bygningsfysiske helhedsplan i Værebro Park.

Værebro Park har gennem en årrække arbejdet med udviklingen af de fysiske rammer i afdelingen. Udviklingen af dette arbejde går nu ind i en ny fase, hvorfor der er behov for at styrke den kommunikative side af dette arbejde.

Vi søger derfor en inspirerende og nytænkende kommunikationsmedarbejder, der skal indgå i teamet omkring helhedsplanen. Det handler om, at skabe en bred og tillidsfuld dialog omkring den fysiske udvikling i afdelingen sammen med beboerne, boligselskab og kommunen således at drømme, nærvær og ejerskab på tværs bliver inddraget. 

 

Jobbet
Din primære opgave som kommunikationsmedarbejder i Værebro Park vil være at sikre et robust bindeled mellem afdelingens beboere og de mange øvrige aktører.

Fokus vil således være, at skabe relationer, tillid, formidling og inddragelse af beboerne og andre centrale aktører i udviklingen af den bygningsfysiske helhedsplan. Du skal kunne engagere folk med brug af en bred variation af inddragelsesmetoder, herunder f.eks. kunst, dialog, stemme dørklokker, udstillinger, events m.v.. Alle midler der tilsammen skal bidrage til at sikre, at beboerne i Værebro Park får en ambitiøs helhedsplan. En helhedsplan der bliver godt forankret og sikrer den bedste udvikling af Værebro Park til et endnu mere attraktivt boligområde – et område der er en naturlig del af byområdet Bagsværd.

Du vil således deltage i byggeudvalget omkring den bygningsfysiske helhedsplan samt medvirke til sikring og koordinering og dialog mellem beboere, byggeudvalg og øvrige aktører.

Organisatorisk er den bygningsfysiske helhedsplan forankret i boligselskabet Gladsaxe almennyttige Boligselskab som administreres af DAB, afdelingen Byg og Renovering, hvortil stillingen er forankret.

Din dagligdag vil således være med en tilknytning delt mellem Værebro Park, beboerhus og DAB, Finsensvej Frederiksberg.

Du vil således i et samarbejde og planlægning med lederen for den boligsociale helhedsplan og kommunens rådgivning komme tæt på de øvrige aktiviteter der foregår i området og hermed medvirke til, at der skabes en samlet og ensartet kommunikation omkring de mange aktiviteter i området. 

 

Vi forventer, at du

  • Har en relevant uddannelse eller efteruddannelse og erhvervserfaring fra en stilling i et boligselskab, en kommune eller en tilsvarende organisation. 
  • Har kendskab og forståelse for strategisk kommunikation, god erfaring med brugen af sociale medier, og du kan skrive og producere journalistiske historier. 
  • Brænder for at arbejde udviklingsorienteret og har øje for den fysiske helhedsplans mange interessenter og respekt for områdernes kompleksitet og historie. Herunder en inddragende tilgang til alle typer af aktører. 
  • Som person er du fleksibel, struktureret og besidder et stort overblik og vant til at arbejde selvstændigt. Er udadvendt og møder mennesker med et åbent sind og besidder således gode samarbejdsevner og formår at samarbejde med både beboere, kollegaer, samt professionelle og frivillige samarbejdspartnere i og uden for områderne.

 

Ansættelsesvilkår
Stillingen er en 37 timers projektansættelse frem til den 1. marts 2023. Vi tilbyder løn og pension ifølge overenskomst.

Arbejdsstedet er med base i DAB samt fast tilknytning til lokaler i Beboerhuset i Værebro Park i Gladsaxe. Ønsker du at lære mere om Værebro Park klik her

Ansættelsen forudsætter en ren børneattest.

 

Kontakt og ansøgning
Vil du høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Projektleder Anders Asbjørn Jensen på telefon 77 32 04 34 og e-mail aaj@dabbolig.dk eller Byggechef Steen Ejsing på telefon 77 32 04 30 og e-mail sej@dabbolig.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt cv snarest muligt og senest den fredag d. 21. februar 2020.

Samtaler vil finde afsted i uge 9 og 10.

Tiltrædelse hurtigst muligt og efter aftale.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 21. februar

Frist: 21. februar

Info

Virksomhed
DAB
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsmedarbejder
Kontakt
Anders Asbjørn Jensen
aaj@dabbolig.dk
Telefon: 77 32 04 34
Website
Indrykningsdato
03-02-2020
Ansøgningsfrist
21. februar
Adresse
DAB
Gladsaxe

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.