Kommunikatør

CP Danmark
CP Danmark
Skarp kommunikatør til redaktionelt arbejde
Har du en skarp pen, et sikkert blik for den gode historie, en nysgerrig og udadvendt personlighed og erfaring med at redigere et medlemsmagasin eller fagblad, så kan du meget vel være vores kommende kommunikationsmedarbejder.

CP Danmark søger en bredt funderet kommunikator, som kan overtage ansvaret for udgivelse af vores medlemsmagasin CP INDBLIK, vores øvrige publikationer og bidrage til en stærk sammenhæng mellem vores analoge produkter og vores digitale kommunikation. Det bliver desuden din opgave at styrke og udbygge vores presse- og mediekontakt, så vi får en mere synlig forening.

Kommunikation er en af vores vigtigste opgaver, og det er vores ambition, at vi i løbet af de kommende år skal udbygge og professionalisere både vores kommunikation med nuværende og kommende medlemmer og med øvrige interessenter og omverden.

 

Vi forestiller os,

  • at du er journalist eller har en anden relevant kommunikationsbaggrund

  • at du har arbejdet med et magasinformat før, og du må meget gerne have erfaring med medlemskommunikation, fx fra en lignende organisation eller NGO

  • at du forstår vigtigheden af en åben og inddragende dialog, som formår at opsamle organisationens og medlemmernes viden og behov til relevant indhold i bladet

  • at du er fuldstændig skarp på deadlines, kan vinkle og se de gode historier - både til vores eget magasin og til andre medier

  • at du kan bidrage til en samtænkt kommunikationsstrategi, hvor vores forskellige kommunikationsindsatser og kommunikationsplatforme understøtter og styrker hinanden  

 

Du kommer til at indgå i en dynamisk kommunikationsgruppe, som har fokus på både vores digitale kommunikation, blad- og publikationsudgivelser og medlemskommunikation via kurser og forskellige frivillighedsaktiviteter – og ikke mindst sammenhængen mellem de forskellige kanaler.

Du vil blive en del af en professionel og velfungerende organisation, som arbejder for at forbedre forholdene og livskvaliteten for mennesker med cerebral parese og deres familier. Vi er en dynamisk arbejdsplads med 11 medarbejdere med gode muligheder for selv at tilrettelægge sit arbejde. Vi har en uformel og afslappet omgangstone og et stærkt sammenhold.

Arbejdsstedet er Handicaporganisationernes Hus i Høje Taastrup, hvor du ikke alene bliver kollega med os i CP Danmark, men får en meget bred kontaktflade til tilsvarende medarbejdere i andre organisationer i huset. 

Stillingen er på 37 timer/ugen.                    

Løn aftales efter kvalifikationer.

Ansøgningsfrist: mandag den 10. april med ansættelse 1. juni eller snarest muligt derefter.

Du er velkommen til at ringe til digital kommunikationsmedarbejder Julie Pescettini, telefon 43140928 for yderligere oplysninger.

Ansøgningen stiles til direktør Mogens Wiederholt og sendes til sekretariatsmedarbejder Vicki Reimers på vr@cpdanmark.dk

CP Danmark er en handicappolitisk interesseorganisation, der arbejder for at forbedre forholdene og livskvaliteten for mennesker med cerebral parese og deres familier. Målet for CP Danmark er klart og enkelt: mennesker med cerebral parese skal have de samme muligheder som alle andre for at leve et aktivt, indholdsrigt og selvstændigt liv.

 

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 10. april

Info

Virksomhed
CP Danmark
Stillingsbetegnelse
Kommunikatør
Kontakt
Julie Pescettini
Telefon: 43140 928
Website
Indrykningsdato
16-03-2023
Ansøgningsfrist
10. april
Adresse
CP Danmark
Høje Taastrup

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.