Studentermedhjælper

Copydan Verdens TV
Copydan Verdens TV
Studentermedhjælp med flair for at skrive
Er du god til at vinkle og skrive en historie – og interesserer du dig for kommunikation? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i kommunikations-og marketingafdelingen hos Copydan Verdens TV.
Om stillingen
Du vil blive tilknyttet vores store informationsindsats: Nabolandskanalerne.dk, hvor vi arbejder for at sætte fokus på de svenske, norske og tyske tv-kanaler. Vi producerer løbende tekster og andet indhold til website, sociale medier og nyhedsbreve, og her har vi brug for en hjælpende hånd. Vi søger derfor en dygtig student med flair for sprog, tekster og vinkling af historier, som kan være med til at løfte denne opgave sammen med de øvrige personer i vores kommunikations- og marketingteam. Derudover skal du være klar på at hjælpe med en række praktiske opgaver i afdelingen.
 
Om dig
Du er en begejstret og dygtig skribent og kan hurtigt skrive involverende tekster. Du har øje for kreativ formidling og kan vinkle enhver historie så den fanger en given målgruppe. Samtidig går du op i, hvor kommaet er placeret, og du har din digitale værktøjskasse i orden.
 
Derudover er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, tage initiativ til og ejerskab over opgaver, hurtigt få noget fra hånden og håndtere mange sideløbende opgaver og deadlines. Vi forventer, at du læser en relevant sproglig, kulturel, kommunikativ eller journalistisk uddannelse.
 
Eksempler på opgaver
  • Planlægge, researche, vinkle og skrive artikler til web, nyhedsbrev mv.
  • Oversætte kortere svenske, norske og tyske tekster til fængende programtekster.
  • Publicering, tilretning og opdatering af indhold på website og nyhedsbrev i henholdsvis Drupal CMS og Mailchimp – kendskab til disse systemer er en fordel men ikke et krav.
  • Bidrage til produktionen af indhold til sociale medier – fx assistere den ansvarlige for sociale medier ved interviews, videoproduktion etc.
  • Lettere billedbehandling i Photoshop.
  • Udsende informationsmaterialer, merchandise samt praktisk håndtering af events mv.
  • Bistå med diverse ad hoc-opgaver.
 
Der vil desuden forekomme rutineopgaver, fx arkivering af annoncer, lettere oprydning, opdækning til møder, løbe ærinder mv.
 
Arbejdstid og timeløn
Stillingen er på ca. 15 timer om ugen med 2 faste arbejdsdage. Vi tilbyder en timeløn på 125 kr.
 
Send din ansøgning til hr@copydan.dk. Notér emnefeltet med “Ansøgning: Studentermedhjælp”. Ansøgningsfrist den 25 april 2019. Vi indkalder løbende til samtale og ønsker stillingen besat snarest muligt.
 
Om Copydan Verdens TV
Copydan Verdens TV er en rettighedsorganisation, som administrerer og håndterer ophavsrettigheder i forbindelse med distribution af danske og udenlandske tv- og radiokanaler mm. Verdens TV giver bl.a. adgang til mere end 100 forskellige tv-kanaler fra hele verden - herunder de svenske, norske og tyske nabolandskanaler. Læs mere på verdenstv.dk og se mere om informationskampagnen på www.nabolandskanalerne.dk og facebook.com/Nabolandskanalerne.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 25. april

Info

Virksomhed
Copydan Verdens TV
Stillingsbetegnelse
Studentermedhjælper
Kontakt
Astrid Bugge
abu@verdenstv.dk
Telefon: 31535068
Website
Indrykningsdato
09-04-2019
Ansøgningsfrist
25. april
Adresse
Copydan Verdens TV
Copydan Verdens TV
2100 København Ø

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.