Kommunikationspraktikant

Coop
Coop
Kommunikationspraktikant til Coops foreningssekretariat
Er du interesseret i mad, ansvarligt forbrug, lokalt engagement og har du kommunikationsværktøjskassen i orden? Så er en plads som kommunikationspraktikant i Coops foreningssekretariat måske noget for dig.
Hvem søger vi?
Vi søger en initiativrig og skarp kommunikationspraktikant, der kan blive en del af vores kommunikationsteam i første halvdel af 2019. Du læser måske cand.comm. eller en beslægtet uddannelse, og du vil gerne i praktik for at få praktisk erfaring med faget og få relevant erhvervserfaring på CV’et.
 
Du bliver en del af et kommunikationsteam på fire personer, som arbejder sammen med kollegerne i Coops foreningssekretariatet om opgaverne. Vi varetager både digital, analog og strategisk kommunikationen, og vi arbejder via en lang række platforme og kanaler, herunder web, video, nyhedsbrev, presse, sociale medier og app.
 
Foreningssekretariatet arbejder for at engagere alle Coops 1,7 mio. medlemmer og medejere, for at udbrede andelsidéen og for at sikre et bæredygtigt ansvarligt forbrug. Coop har ca. 4.000 medlemsvalgte i ti distrikter, som engagerer medlemmerne lokalt i samarbejde med foreningssekretariatet og resten af Coop.
 
Dine opgaver
Dine opgaver vil spænde vidt og gå lige fra mindre skrive- og opdateringsopgaver, til sociale medier og fysiske materialer, men du vil også blive involveret i større strategiske udspil og samarbejder.
 
Hvad tilbyder vi?
  • En central placering på en af Danmarks største arbejdspladser
  • Spændende og varierede opgaver med stor indflydelse på opgaveløsningen 
  • Gode muligheder for faglig udvikling og sparring
  • En arbejdsplads med store ambitioner
  • Et godt og uformelt arbejdsmiljø med engagerede kolleger
 
Hvem er vi?
Coop er en andelsforening, som er ejet af over 1,7 millioner medlemmer, og foreningssekretariatet i Coop arbejder for at engagere medlemmerne. Det gør vi blandt andet ved at understøtte det medlemsdemokratiske arbejde i Coops bestyrelse, i landsrådet og i de ca. 600 brugsforeninger og butiksbestyrelser over hele landet.  
 
Vi sætter også en række projekter og events i gang, som styrker medlemsengagement og andelsbevægelsen. Stærk kommunikation er en stor del af den indsats. Vi samarbejder med de øvrige kommunikationsfunktioner i Coop koncernen for at sikre synergi og fælles retning, og vi sikrer god og aktuel kommunikation til bestyrelser og medlemsvalgte.
 
Det praktiske
Arbejdssted: Coops hovedkontor i Albertslund. Du vil referere til kommunikationschef Maiken Riis Friberg.
Praktikperiode: 15. januar frem til 15. juni 2019 – evt. anden periode, der passer med dit studium kan aftales.
Ansøgning: Hurtigst muligt. Vi modtager ansøgninger og afholder samtaler løbende.  
 
Stillingen er ulønnet, men der vil medfølge et SU-tilskud på 4.000 kr. om måneden samt frokost i Coops kantine. Der vil være mulighed for sparring om en eventuel praktikopgave undervejs.
 
Nærmere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen eller organisationen, er du velkommen til at kontakte foreningen Coops kommunikationschef og chefredaktør for Samvirke Maiken Riis Friberg på maiken.friberg@coop.dk eller tlf. 26 17 59 33.
 
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 21. december

Frist: 21. december

Info

Virksomhed
Coop
Stillingsbetegnelse
Kommunikationspraktikant
Kontakt
Maiken Riis Friberg
maiken.friberg@coop.dk
Telefon: 26 17 59 33
Website
Indrykningsdato
17-11-2018
Ansøgningsfrist
21. december
Adresse
Coop
Roskildevej 45
2620

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.