Kommunikationsrådgiver

Connect Communication
Connect Communication
Connect Communication søger kommunikationsrådgiver
Er du ambitiøs, kontaktstærk og udviklingsorienteret? Har du derudover erfaring med kommunikation indenfor livsstil, særligt i relation til personlig pleje, sundhed, fødevarer og drikkevarer? Så kan du blive en del af et mindre bureau, hvor du i høj grad kan få indflydelse og gøre en forskel for os og vores kunder.
Som kommunikationsrådgiver skal du rådgive om, udvikle og implementere kommunikationsaktiviteter for de kunder, du får ansvar for. Du er uddannet inden for kommunikation, markedsføring eller lignende og har dokumenteret erfaring fra et andet bureau eller fra kundesiden. Du er kontaktstærk og udadvendt af natur, og du brænder for at opbygge og vedligeholde gode relationer til både kunder, journalister, influenter og andre stakeholders. Du har erfaring med de klassiske kommunikations- discipliner men i høj grad også med digitale/sociale medier, både strategisk og operationelt.
 
Og så mestrer du engelsk flydende i både skrift og tale, da flere af dine kunder er internationale med engelsk som hovedsprog.
 
Vi tilbyder en stilling med høj grad af selvstændighed og fokus på, at job og fritid skal fungere godt for, at du trives og har en god hverdag. Du får stor frihed og indflydelse, og får mulighed for at sætte dit personlige præg på din egen og bureauets udvikling.
 
Vi arbejder tæt sammen, og som et mindre bureau lægger vi vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden, også når der er travlt. Vi holder til i hyggelige og charmerende lokaler på solskinssiden i Nyhavn, men som medlemmer af Porter Novelli, et af verdens største PR-netværk, har vi principielt hele verden som vores arbejdsplads.
 
For yderligere oplysninger kontakt adm. direktør Britta Lindstrøm på: bl@connectcommunication.dk eller på telefon 23385130.
 
Send ansøgning og CV til bl@connectcommunication.dk. Ansøgningsfrist er fredag den 23. november 2018. Vi afholder samtaler løbende og ønsker stillingen besat hurtigst muligt.
 
Om Connect Communication Aps
Connect Communication er et kommunikationsbureau, som elsker at gøre en forskel for andre. Det er store ord og kan hurtigt blive en floskel, men med en vis portion ydmyghed tør vi alligevel påstå, at det er sandt.  
 
Hvordan? Ved helt enkelt at hjælpe vores kunder med både at udtænke og udføre ambitiøse kommunikationsstrategier. Når rammerne er på plads, smøger vi ærmerne op, og arbejder fokuseret på at nå de fælles mål vi har sat.
 
Kreative ideer og positiv sparring med kollegaer og kunder, er obligatorisk hos os. Vi deler stort og småt, trækker på hinandens faglige spidskompetencer, dyrker stærke relationer og hjælper altid hvor der er behov. Resultatet er et bureau hvor vi stortrives og vokser sammen med vores kunder.
 
Vi er hverken det største eller mest kendte kommunikationsbureau, men vores kunder og samarbejdspartnere kan tydeligt mærke den passion og begejstring vi føler for de opgaver vi løser. Vi arbejder for at levere solide resultater og yder en ekstraordinær service som vi er stolte af. Og det gør en forskel.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 23. november

Frist: 23. november

Info

Virksomhed
Connect Communication
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsrådgiver
Kontakt
Britta Lindstrøm
bl@connectcommunication.dk
Telefon: 23 38 51 30
Website
Indrykningsdato
07-11-2018
Ansøgningsfrist
23. november
Adresse
Connect Communication
Nyhavn 43, st
1051 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.