Praktikant

CONCITO
CONCITO
Kommunikationspraktikant med strategisk kommunikativt overblik søges til CONCITOs Klimaambassade
Er du interesseret i klima og bæredygtighed? Ved du, hvad der er godt indhold på de sociale medier? Vil du gerne blive bedre til at kommunikere klima på en løsningsorienteret og konstruktiv måde til børn og unge? Og arbejde med at formidle til den brede offentlighed? Så er det måske dig, vi søger som vores næste kommunikationspraktikant i forårssemesteret 2021.

Om os
Klimaambassaden er den grønne tænketank CONCITOs formidlingsplatform målrettet børn og unge. Gennem oplæg, workshops og undervisningsmaterialer sætter vi tænketankens viden, netværk og anbefalinger i spil og uddanner folkeskole-, gymnasie- og erhvervsskoleelever til at blive fremtidens grønne generationer.

Vi arbejder ud fra en ung-til-ung tilgang og har en stor gruppe frivillige klimaambassadører med forskellige faglige baggrunde, der udvikler og gennemfører klimarelaterede projekter, workshops og oplæg for skoleelever landet over sammen med os. Gennem Klimaambassadens tilbud er mere end 85.000 folkeskoleelever blevet undervist af vores frivillige. Klimaambassadens digitale undervisningsplatform, Sustainable.dk, har desuden over en million besøg, og vi er af FN’s Miljøorganisation, UNEP, kåret som global ’best practice’ inden for bæredygtighedsundervisning af unge.

 

Om dig

 • Du formulerer dig levende, fængende, præcist og korrekt på skrift

 • Du har kompetencer til at målrette kommunikation til forskellige målgrupper

 • Du har erfaring og/eller interesse inden for brugen af sociale medier

 • Du er grundig, struktureret, har strategisk sans og et godt overblik

 • Du har interesse i at fotografere og redigere korte videoer
   

Arbejdsopgaver og ansvar

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i:

 • at producere indhold til web, nyhedsbreve og sociale medier– både tekst, videoer, billeder om projekter, events og Klimaambassadens undervisningsaktiviteter samt projektet Vinterakademi

 • at være med til at videreudvikle Klimaambassadens eksterne kommunikationsstrategi

 • pressearbejde

 • at bistå med planlægning og gennemførsel af workshops, oplæg, events, faglige netværksmøder mm.
   

Vi håber, du lyst til at sætte din faglighed i spil i Klimaambassaden, hvor der er kort fra idé til handling, og du vil få stor indflydelse på dine arbejdsopgaver. Du kommer til at indgå i CONCITOs tværfaglige arbejdsmiljø, hvor vi benytter hinanden til faglig sparring. I Klimaambassaden vil du få styrket din viden og dit netværk på klimaområdet samt få et indblik i arbejdet i en projektbaseret organisation. Vi vægter det sociale miljø højt, tonen er afslappet, og diskussionerne er mange.

Praktikstillingen er fuldtid 37 timer om ugen med mulighed for at tilpasse eventuel undervisning og aftenarbejde. Praktikken er ulønnet, og det er et krav, at den er meritgivende på dit studie. Ansøgningsfrist er den 15. november 2020. Vi holder til på Kattesundet 4, 4. sal. København K.

Hvis du kan se dig selv som kommunikationspraktikant i Klimaambassaden, vil vi meget gerne høre fra dig. Kontakt projektchef Synnøve E. Kjærland (sek@concito.dk) eller projektleder Stefan Bruse thor Straten (26 14 84 12) for mere information. Ansøgning og CV sendes til sek@concito.dk.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 15. november

Frist: 15. november

Info

Virksomhed
CONCITO
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Synnøve E. Kjærland
sek@concito.dk
Website
Indrykningsdato
13-10-2020
Ansøgningsfrist
15. november
Adresse
CONCITO
Kattesundet 4, 4. sal
København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.