Kommunikationskonsulent

CommunityContent
CommunityContent
Kommunikationskonsulent med journalistisk DNA
Brænder du for PR, content og kampagner i verdensklasse? Har du styr på din værktøjskasse, når det gælder kommunikation? Og er du god til at skabe relationer og tage ansvar?

Så er det dig, vi leder efter her hos CommunityContent på Amagertorv, midt i København.

Vi har travlt og mange nye spændende opgaver på vej Derfor har vi brug for endnu en kommunikationskonsulent med en stærk passion for storytelling, PR og sociale medier.

Fra dag ét får du jord under neglene, hvor du løser opgaver for bl.a. Nykredit, Udenrigsministeriet, Arbejdsmiljørådet og Carlsberg.

 

Dine opgaver
Afhængig af dine interesser og kompetencer bliver du koblet på en række forskellige opgaver og projekter for vores kunder og samarbejdspartnere, som fx:

  • PR-indsatser

  • Contentproduktioner, fx som skrivende journalist eller som tilrettelægger af video- eller podcast-produktioner

  • Udvikling og eksekvering af branding- og kommunikationsstrategier

  • Konceptudvikling, præsentationer og oplæg til eksisterende og nye kunder

Du får også rig mulighed for at sætte dit eget præg på hverdagen ved fx at skaffe egne kunder og opgaver, som du enten varetager selvstændigt eller i samarbejde med dine kolleger.

 

Din profil
Uanset din uddannelse og baggrund har du et godt journalistisk DNA. Du kan se en god historie, du kan formulere den, og du kan overbevise andre om, hvorfor de skal læse den.

Du har arbejdet med målrettet kommunikation og kan kombinere det konkrete indhold med kundens overordnede mål og purpose.

Du har bureau-erfaring eller solid erfaring fra en kommunikationsafdeling. Har du også erfaring fra et større, journalistisk medie er det helt i top.

Derudover forventer vi, at du…

  • Har erfaring fra at arbejde med ét eller flere digitale og visuelle medier: video (fx som videojournalist eller tilrettelægger), podcast (vært, interviewer eller tilrettelægger) eller som ansvarlig for SoMe-indsatser.

  • Har et godt indblik i samfundets dagsordner og hvad der rører sig i dansk erhvervsliv. Gerne med et dybere kendskab til byggeriet, detailbranchen, it-branchen eller den finansielle sektor

  • Er hjemmevant på sociale medier og i Microsoft Office-pakken, især PowerPoint. Har du erfaring med Adobe-pakken, er det også et plus.

 

Selv er du ansvarsbevidst, struktureret og god til at have øje for deadlines, da du løbende vil være involveret i flere projekter og kundeleverancer ad gangen.

Du kan både arbejde selvstændigt og i teams og formår at holde humøret højt, også når der er travlt – ligesom det er et stort plus, hvis du generelt er god til at skabe tillid og relationer til dine kolleger, vores kunder og øvrige samarbejdspartnere.

 

Om CommunityContent
Faktisk har du allerede stiftet bekendtskab med CommunityContent, hvis du er en af de mere end 600.000, der har set vores videoproduktioner i forbindelse med lanceringen af Carlsbergs plastikfri sixpack. Eller læst nogle af de mere end 200 artikler der blev resultatet af vores pitch til medierne.

En indsats, som både har indbragt os KOM19- og 2 RAMBUK-priser for årets bedste PR-kampagne.

Ellers kan det være, du er stødt på vores løbende podcasts og videoer om udviklingen på aktiemarkedet, boligpriserne og erhvervslivet, som vi hver uge laver for Nykredit.

Vi er et mindre hold af erfarne mediefolk og fremtidens talenter, der både er gode til at have det sjovt og til at sparre indbyrdes. Så vi glæder os til at få dig med ombord!

Glemte vi at sige, at du skal kunne leve med byens måske flotteste og bedst beliggende kontor med udsigt til Storkespringvandet?

Send ansøgning, CV og referencer og til Helle Retbøll Carl på hrc@communitycontent.dk. Skriv ‘kommunikationskonsulent” i emnefeltet.

Startdato: Snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og glæder os til at høre fra dig!

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Snarest muligt

Frist: Snarest muligt

Info

Virksomhed
CommunityContent
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Helle Retbøll Carl
hrc@communitycontent.dk
Telefon: 26 14 42 64
Website
Indrykningsdato
13-10-2021
Ansøgningsfrist
Snarest muligt
Adresse
CommunityContent
Amagertorv 1, 1.
1160 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.