Teamleder

COK
COK
Teamleder til kommunikation og markedsføring i COK
Vil du være med til at formidle læring og kompetenceudvikling til ledere og medarbejdere i kommuner og regioner? Trives du i spændet mellem strategiudvikling og daglig eksekvering? Har du erfaring med digital kommunikation, og har du de værktøjer, som skal til for at øge kendskabet til COK? Så er jobbet som teamleder for kommunikation og markedsføring måske noget for dig.
Vi søger en teamleder (nyoprettet stilling), der med afsæt i en stærk kommunikationsfaglighed kan stå i spidsen for udvikling og drift af kommunikation og markedsføring i COK – Center for Offentlig Kompetenceudvikling. Med en nærværende og motiverende ledelsesstil skal du sikre, at kommunikation og markedsføring er en integreret del af COKs forretningsudvikling.
 
Som teamleder får du en central rolle i eksekveringen af vores nye strategi. Med fokus på COK som læringspartner for kommuner og regioner skal du og teamet styrke sammenhængen mellem strategiske indsatser og konkrete kommunikations- og markedsføringsmål.
 
Dine ansvarsområder
 • Sætte ramme og retning for COKs kommunikation og markedsføring, så COKs profil udvikler sig i overensstemmelse med strategien
 • Personaleleder for tre konsulenter og en student
 • Have ansvaret for COKs samlede kommunikations- og markedsføringsindsats – herunder annoncer, kampagner, hjemmeside, nyhedsbreve, presse og SoMe
 • Stå for udvikling af COKs digitale platforme – et fortløbende indsatsområde
 • Understøtte COKs chefgruppe og forretningsområder med sparring om markedsføring og forretningsudvikling
 • Bidrage til udvikling af COKs partnersamarbejder. COK har partnerskabsaftaler med udvalgte chefforeninger, kommuner, styrelser og andre interessenter. Dette arbejde ønsker vi at styrke i de kommende år
 • Med en analytisk tilgang skal du sikre, at COKs budget til kommunikation og markedsføring anvendes, hvor det forretningsmæssigt giver bedst mening.
 
Din profil
 • Du har en relevant uddannelse f.eks. en kommunikations- og markedsføringsuddannelse på kandidatniveau eller en journalistuddannelse.
 • Det forventes, at du har relevant ledelseserfaring - som minimum erfaring med faglig ledelse/teamledelse.
 • Du er digitalt godt funderet og har flere års erfaring med at inddrage den nyeste viden og teknologi i drift og udvikling af professionel kommunikation og markedsføring – herunder SEO, content marketing etc.
 • Du er en lyttende og inspirerende leder, der er god til at sparre, motivere og sætte en tydelig retning både for teamets tre dedikerede medarbejdere og resten af organisationen.
 • Du har kommerciel forståelse og et stærkt blik for udvikling af forretningsrelationer og -områder i den offentlige sektor.
 • Du har stærke samarbejdsevner og formår at skabe relationer på tværs af fag og kompetencer.
 • Du har kendskab til den kommunale verden og forståelse for de dynamikker, der er på spil i en politisk styret organisation.
 • Du er parat til at have din egen opgaveportefølje i et lille team f.eks. i form af nyhedsbreve, SoMe osv.
 
Om stillingen
Som teamleder refererer du til områdechefen i Herlev og indgår i et fagligt fællesskab med teamets konsulenter, som du varetager personaleledelse for. Du bliver tilknyttet vores kontor i Herlev, men må forvente, at der kan være rejseaktivitet mellem COKs seks lokationer.
 
Om COK
COK er en læringsvirksomhed og er ejet af de 98 kommuner, der udøver deres ejerskab gennem KL. COKs formål er at understøtte kommunestyrets drift og udvikling gennem aktiviteter for politikere, ledere og medarbejdere. Det skal føre til ny viden, færdigheder og nye kompetencer i den enkelte kommune og på tværs af kommunerne. COK har 60 medarbejdere fordelt på seks kontorer i Aalborg, Aarhus, Vejen, Odense, Næstved og Herlev. Læs mere om COK på www.cok.dk/om-cok
 
Yderligere oplysninger
Spørgsmål til stillingen kan stilles til områdechef Mette Tranevig på T: 51971853 E: met@cok.dk eller afdelingschef Poul Erik Hansen på T: 23373182 E: peh@cok.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.
 
Tiltrædelse forventes 1. maj 2020.
 
Ansøgning
Send din ansøgning med CV til job@cok.dk senest torsdag den 5. marts 2020 kl. 9.00. Vi holder 1. samtale den 17. marts og 2. samtale den 23. marts. Samtalerne afholdes i Herlev.
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 5. marts kl. 9.00

Frist: 5. marts kl. 9.00

Info

Virksomhed
COK
Stillingsbetegnelse
Teamleder
Kontakt
Mette Tranevig
met@cok.dk
Telefon: 51971853
Website
Indrykningsdato
10-02-2020
Ansøgningsfrist
5. marts kl. 9.00
Adresse
COK
Lyskær 3ef, 1. sal
2730 Herlev

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.