Praktikant

CHART
CHART
Kunstbegivenheden CHART søger praktikanter til kommunikation og programudvikling til forår/sommer 2022
Brænder du for kunst, kulturevents og kommunikation? Vil du være med til at planlægge og afholde Nordens førende kunstbegivenhed i hjertet af København og engagere et bredt internationalt publikum i samtidskunst? CHART leder efter praktikanter, og vi håber at høre fra dig!

Vi er i fuld gang med at udvikle programmet til CHART 2022. Vi leder derfor efter praktikanter, der kan hjælpe med kommunikation og programudvikling for at realisere vores skyhøje ambitioner om at eksponere samtidskunsten i nye digitale og fysiske formater for både et lokalt og internationalt publikum. 

Som praktikant kommer du helt tæt på arbejdet med CHARTs omfattende eventprogram. Du lærer at omsætte ideer til konkrete projekter, skabe engagerende digitalt indhold og afvikle en kulturbegivenhed af stor skala. Vi sammensætter et alsidigt, individuelt forløb, der bygger videre på dine interesser og styrker.

Vi har kontor på Charlottenborg, og du bliver en del af et lille, dedikeret team, hvor vi har det sjovt og brænder for at skabe den højeste kvalitet. Vi arbejder tæt med toneangivende nationale og internationale partnere i kunstbranchen, og du bliver en del af et stærkt fagligt internationalt-orienteret netværk. Arbejdssproget er både dansk og engelsk.

 

Vi søger praktikanter, som kan bidrage med følgende:

 

KOMMUNIKATION
Du har flair for sociale medier og ved, hvad de nyeste tendenser og tekniske muligheder er. Du studerer måske journalistik, kommunikation, medievidenskab eller lignende. Med en skarp pen på dansk og engelsk kan du kommunikere de gode historier og indhold gennem tekst, billeder og video. Konkrete opgaver er bl.a. at producere indhold til CHARTs sociale medier (primært instagram), nyhedsbreve (mailchimp) og hjemmeside (Craft), forfatte pressetekster og assistere medier og journalister.

 

PROGRAMUDVIKLING
Vi søger kunst-, design- og arkitekturinteresserede med flair for projektledelse. Du studerer måske kunsthistorie, visuel kultur eller arkitektur. Du kommer i kontakt med danske og internationale kuratorer, kunstnere og samarbejdspartnere, hvorfor du skal være grundig og professionel. Konkrete opgaver er bl.a. research, indhente formidlingsmaterialer, lave oversigtslister samt planlægge og eksekvere talks og events under CHART 2022.

Praktikken kan planlægges som en del af dit forårssemester, og vi er fleksible i forhold til at tilrettelægge forløbet, så det passer med dine eksaminer og evt. studiejob. Vi forestiller os, at du begynder i starten af februar og fortsætter til midt september efter afviklingen af CHART (d. 25.-28. august 2022).

 

KORT OM CHART
CHART er Nordens førende kunstbegivenhed. Over fire dage i slutningen af august samler CHART både lokale og internationale kunstprofessionelle og et bredt kulturinteresseret publikum rundt om den nordiske scene for samtidskunst. CHARTs aktiviteter tæller en kunstmesse på Kunsthal Charlottenborg og en række formidlingsaktiviteter, herunder arkitekturkonkurrence, bogmesse, talksprogram, live performances, redaktionelle udgivelser m.m. Læs mere på chartartfair.com.

 

ANSØGNING
Har vi vakt din interesse, så send ansøgning og CV til fair@chartartfair.com.

Skriv til os hurtigst muligt, da vi ansætter løbende.

Oplys gerne, hvilke områder du ser dig selv arbejde med, da vi søger flere forskellige positioner indenfor både kommunikation og programudvikling.

 

Deadline er mandag d. 30. november 2020.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 30. november

Frist: 30. november

Info

Virksomhed
CHART
Stillingsbetegnelse
Praktikant
Kontakt
Website
Indrykningsdato
15-11-2021
Ansøgningsfrist
30. november
Adresse
CHART
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.