Programkoordinator

CBS
CBS
Programkoordinator (barselsvikar) med ansvar for marketing og events til Master of Business Development
Kan du lave kampagner, som får vores studerende til at tilmelde sig fag? Ved du, hvordan vi bedst får aktiveret et bestemt segment via flows? Og kan du arrangere et informationsmøde eller en Masterclass, så deltagerne får lyst til at vælge en MBD-uddannelse? Så er det dig, vi søger.

Vi søger en barselsvikar til Master of Business Development (MBD), som er én af CBS´ Masteruddannelser. Masterområdet er en del af CBS Management Programmes (HD-, MBA- og Masteruddannelser), som udbyder betalingsuddannelser på deltid til erfarne ledere og specialister i den private og offentlige sektor. MBD henvender sig til erfarne specialister og ledere i den private sektor. Uddannelsen har på nuværende tidspunkt over 900 studerende og vokser forsat, særligt fordi MBD’en har ramt et behov for kompetenceudvikling på arbejdsmarkedet. Efteruddannelsen er fleksibel i dens struktur, så deltagerne kan sammensætte deres eget uddannelsesforløb.

Vi søger:
Vi er på udkig efter en dygtig kollega, som kan bidrage til at løfte opgaver på MBD, der vedrører kommunikation og marketing. Der vil i stillingen være god mulighed for at udvikle dig selv og dine kompetencer og for at få indflydelse på, hvordan opgaverne bliver løst.

I din opgaveportefølje skal du bl.a. arbejde med:

 • Produktion af nyhedsbreve, herunder udvikling af indhold, opsætning og udsendelse.

 • Understøtte den digitale markedsføring.

 • Opsætte, vedligeholde og optimere flows i Apsis på baggrund af kundeadfærd og segmentering.

 • Udvikling, planlægning og afvikling af faglige arrangementer i samarbejde med faculty og eksterne oplægsholdere.

 • Overvåge og afrapportere web- og brugerdata.

 • Bidrage til MBD’s øvrige kommunikationsopgaver, særligt vedr. digitale indsatser.

 

Dine kvalifikationer
Vi forventer, at din kommunikationsfaglige værktøjskasse er stor, og at du kan oversætte vores forretningsstrategi til konkrete projekter og mål, som du kan eksekvere på. Derudover forventer vi, at du kan navigere i en kompleks og faglig organisation og er i stand til at oversætte indholdet af en forskningsfaglig uddannelse til konkret og relevant viden til målgruppen. Du skriver levende tekster og udarbejder kampagner, som er værdiskabende og fanger målgruppen. Du har helt styr på segmenter, og hvilke triggers der skal til for at skabe gode leads med høj kvalitet.

Herudover lægger vi vægt på, at du:

 • Har erfaring med e-mail marketing, automation og permission-opsamling.

 • Har erfaring med planlægning og afvikling af arrangementer.

 • Du er kreativ og idérig.

 • Har flair for god kommunikation i skrift og tale på dansk og engelsk.

 • Har et stærkt planlægningsgen og en evne til at balancere mellem opgaver, der opstår her og nu og det langsigtede fokus.

Afdelingen anvender en række digitale værktøjer, der understøtter vores opgaveløsning, som du også vil skulle arbejde i. Det gælder fx Apsis, Qualtrics og WordPress. Det vil være et plus, hvis du har kendskab til disse eller lignende værktøjer.Vi tilbyder
Organisatorisk bliver du en del af Masterafdelingen med 19 engagerede medarbejdere og studentermedhjælpere. Vi er en meget dedikeret, udviklings- og serviceorienteret afdeling inden for CBS’ samlede efteruddannelser. Vi kan tilbyde en god hverdag på en levende arbejdsplads, hvor vi værner om en kultur præget af godt humør, gensidig sparring, nytænkning samt en anerkendende og konstruktiv tilgang til opgaverne og hinanden. Vi har fokus på en stærk og effektiv drift og et højt serviceniveau, som vi løbende udvikler.

MBD-teamet består af fire fastansatte og en kontorelev. Vi samarbejder tæt med uddannelsens studieledelse og har derudover en stor kontaktflade til institutter, forskere, undervisere, kolleger i alle administrative enheder, nuværende og kommende deltagere, alumner og aftagere i markedet.

 

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsen og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation, med en indplacering og aflønning afhængig af kvalifikationer og erfaring. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingernes indhold, er du velkommen til at kontakte Programme Manager Sofie Marie Bremer 3815 3663, smb.master@cbs.dk.

Læs mere om Master of Business Development på https://www.mbd.cbs.dk

 

Ansøgningsfrist 
Ansøgningsfristen er forlænget til den 23. september.

Samtalerne forventes afholdt i to runder. Vi indkalder til samtaler løbende.  

Din ansøgning
Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg jobbet her", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgningen med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 9. oktober

Frist: 9. oktober

Info

Virksomhed
CBS
Stillingsbetegnelse
Programkoordinator
Kontakt
Sofie Marie Bremer
smb.master@cbs.dk
Telefon: 3815 3663
Website
Indrykningsdato
09-09-2021
Ansøgningsfrist
9. oktober
Adresse
CBS
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.