Insights Manager

CBS
CBS
CBS Management Programmes søger en Insights Manager
På efteruddannelsesområdet på CBS søger vi til en nyoprettet stilling en Insights Manager, som skal hjælpe os med at strukturere forretningsdata, vurdere og sikre datakvaliteten samt koble data til forretningens behov for indsigter.

Vi har brug for at accelerere vores fælles, digitale tilstedeværelse på tværs af efteruddannelsesområdet, og det kræver en ny håndtering af data, som skal sikre forretningens udvikling på et kompetitivt marked. Ud over generel datahåndtering skal du hjælpe os i mål med to større digitale projekter, som involverer arbejde med både web og forskellige data processing- og marketingsystemer.

 

Vi søger
Den rette kandidat har forretningsforståelse, erfaring med databasearbejde og et stærkt analytisk mind-set. Du har lyst til at dykke ned i data og forvandle det til præsentable indsigter og analyseresultater. Det er vigtigt, at du er i stand til at forvandle kompleks data til konkrete, forståelige indsigter og anbefalinger, som understøtter forretningen. Du formår ligeledes at koble data til markedsføring og uddannelsesudvikling, så data også bruges til planlægning af marketingstrategier og evalueringer. Vores kommende Insights Manager skal kunne drive, udvikle og vedligeholde forskellige datasystemer og kampagneværktøjer – vi arbejder bl.a. i Power BI, Drupal og Campaign Monitor. Gode kommunikations- og præsentationsevner er afgørende.

Den ideelle kandidat:

 • Har erfaring med CRM-systemer, e-mail marketing og lead management

 • Indgående kendskab til Google Analytics eller tilsvarende 

 • Har erfaring med opsætning af tracking 

 • Har bred erfaring med analyse-/insights-dataarbejde (fx fra konsulenthus, analyse-, reklame- eller mediebureau, men kan også komme fra en analyseafdeling på ”kundesiden”)

 • Har indgående kendskab til Excel og PowerPoint (og evt. statistikprogrammer)

 • Kan vedligeholde frontend løsninger i Power BI, fx self-service, lave dashboards, faste rapporter osv.

 • Kan kommunikere indsigter på en forståelig måde til resten af organisationen samt mange forskellige stakeholders (som ikke nødvendigvis har en teknisk baggrund) 

 

Om dig
Det er vigtigt, at du: 

 • Har flair for god og effektiv kommunikation i skrift og tale på dansk og engelsk

 • Har en struktureret og systematisk tilgang til opgaveløsning og evner at balancere mellem opgaver

 • Tænker selvstændigt, tager ejerskab for dine opgaver og har mod på at indgå i et team og arbejde på tværs af opgaver og afdelinger

 • Har lyst til at indgå i et fagligt fællesskab med højt til loftet, masser af gode idéer og plads til udvikling af både opgaver og mennesker

 

Om os
Management Programmes består af Masterprogrammerne, HD-uddannelserne og MBA, som tilsammen udgør CBS’ efteruddannelsesområde. Vi er Danmarks største udbyder af efteruddannelse og har derfor en stor kontaktflade både ind i organisationen og ud i samfundet, hvor vi er en toneangivende aktør med en bred vifte af interessenter.

Vi er også en god arbejdsplads, hvor vi værner om en kultur præget af godt humør, gensidig sparring, nytænkning samt en anerkendende og konstruktiv tilgang til opgaverne og hinanden. Du bliver vores go-to dataekspert og den eneste på holdet, der kan det, du kan, og du løser dine opgaver i tæt samarbejde med kolleger inden for marketing og kommunikation.

 

Læs mere om os her:

HD-uddannelserne

Masteruddannelserne

MBA

 

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsen og aflønningen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante forhandlingsberettigede organisation. Indplaceringen og aflønningen er afhængig af kvalifikationer og erfaring. Der vil ved ansættelsen være mulighed for forhandle personlige tillæg.

 

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stilingen? Så kontakt Sekretariatschef, Iben R. Waldorff på 3815 2768 / 4185 2113 eller Executive Director, David Gullberg på dg.hd@cbs.dk eller 3815 3230 / 4185 2575.

 

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er d. 3. juni 2022.

Vi afholder samtaler i uge 24 og 25.

Der vil indgå test samt case(-s) i forbindelse med ansættelsesprocessen.

 

Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg jobbet her", hvor du udfylder ansøgningsformularen og vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 3. juni

Info

Virksomhed
CBS
Stillingsbetegnelse
Insights Manager
Kontakt
Iben R. Waldorff
Telefon: 3815 2768 / 4185 2113
Website
Indrykningsdato
04-05-2022
Ansøgningsfrist
3. juni
Adresse
CBS
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.