Event og Content Production Manager

CBS
CBS
Event og Content Production Manager
Til en nyoprettet stilling søger Management Programmes på CBS en event og content production manager.

Som vores nye kollega skal du være initiativrig og have mod på at søsætte nye projekter. Du ser muligheder og løsninger frem for barrierer og begrænsninger og kommer gerne med forslag til, hvordan vi kan forbedre hele uddannelsesoplevelsen for vores studerende, eller hvordan vi kan udvikle vores uddannelsesportefølje, selvom dit fokus er på events.

Helt konkret skal du planlægge og eksekvere fire-seks events pr. semester, hvis faglige indhold er interessant for både HD-, Master- og MBA-målgrupperne. Desuden skal du producere content fra de forskellige events, som vi kan bruge til at markedsføre CBS’ efteruddannelser.

Vi skal sammen skabe større synlighed i markedet og har en vision om at skabe levende content, der kan gøre hele Danmark klogere – og vise, at CBS’ efteruddannelser gennem et højt fagligt niveau skaber værdi for både individ, organisation og samfund.

Vi ønsker os en kollega, der har erfaring med:

  • At udtænke events med udgangspunkt i målgruppen

  • Projektledelse med mange stakeholders

  • Ekstern kommunikation/at producere content

  • Koordinering og afholdelse af events

Det er også vigtigt, at du er:

  • Stærk i relationsskabelse

  • Stærk i styring af projekter

  • Kompetent inden for afvikling af events

  • Igangsættende og holistisk tænkende

Du bliver en del af CBS’ efter- og videreuddannelsesområde, der varetager både drift, administration og udvikling samt salg og kommunikation af CBS’ efter- og videreuddannelser. Du er indstillet på at etablere et tæt samarbejde med flere forskellige fagligheder, blandt andet kommer du til at have kontakt med administration, undervisere, kreative bureauer og marketingafdelinger på tværs af CBS’ efter- og videreuddannelsesområde.
Du vil ugentligt deltage i fælles møder med de forskellige efteruddannelsers marketingmedarbejdere for at skabe et tættere samarbejde samt sammenhæng og synergi mellem vores forskellige årshjul/marketingplaner, målgrupper mm. Du skal kunne tænke strategisk og koble dig til vores forskellige markedsføringsindsatser på tværs af områderne. Dine samarbejdsflader er altså både internt i organisationen og eksternt.

 

Om os
Management Programmes består af Masterprogrammerne, HD-uddannelserne og MBA, som tilsammen udgør CBS’ efteruddannelsesområde. Vi er Danmarks største udbyder af efteruddannelse og har derfor en stor kontaktflade både ind i organisationen og ud i samfundet, hvor vi er en toneangivende aktør med en bred vifte af interessenter.

Vi er også en god arbejdsplads, hvor vi værner om en kultur præget af godt humør, gensidig sparring, nytænkning samt en anerkendende og konstruktiv tilgang til opgaverne og hinanden. Du bliver vores go-to dataekspert og den eneste på holdet, der kan det, du kan, og du løser dine opgaver i tæt samarbejde med kolleger inden for marketing og kommunikation.

Læs mere om os her:

HD-uddannelserne

Masteruddannelserne

MBA

 

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelsen og aflønningen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante forhandlingsberettigede organisation. Indplaceringen og aflønningen er afhængig af kvalifikationer og erfaring. Der vil ved ansættelsen være mulighed for forhandle personlige tillæg.

 

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stilingen? Så kontakt Executive Director, David Gullberg på dg.hd@cbs.dk eller 3815 3230 / 4185 2575.

 

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er d. 17. august 2022.

Vi afholder samtaler i uge 34 og 35.

Der vil indgå test samt case(-s) i forbindelse med ansættelsesprocessen.

Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen og vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV.

Ansøgningsfrist: 17. august 2022.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 17. august

Frist: 17. august

Info

Virksomhed
CBS
Stillingsbetegnelse
Event og Content Production Manager
Kontakt
David Gullberg
dg.hd@cbs.dk 
Telefon: 3815 3230 / 4185 2575
Website
Indrykningsdato
08-07-2022
Ansøgningsfrist
17. august
Adresse
CBS
København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.