Content creator / Tekstforfatter

Carlos Communication
Carlos Communication
CONTENT CREATOR / TEKSTFORFATTER
Brænder du for kommunikation gennem tekst og billeder, og har du interesse for udviklingen indenfor biler og mobilitet? Så er du måske den, vi søger hos Carlos Communication.
Noget om stillingen
Vi er på jagt efter en dygtig og kreativ tekstforfatter, som kan hjælpe os med at sætte ord og billeder på de opgaver, som vores kunder stiller os. Det handler om alt fra korte og skarpe kommercielle tekster til SoMe-kanaler, websites og nyhedsbreve – til artikler, interviews og manuskripter til magasiner og kampagner.
 
Noget om os
Vi er et lille, energisk og voksende bureau beliggende i Toldbodgade i Frederiksstaden i København, hvorfra vi servicerer vores kunder, som primært befinder sig i bilbranchen. Vores opgaver er relateret til PR og marketing og spænder fra udarbejdelse af pressemeddelelser og SoMe-indhold til interviews og artikler til kundemagasiner samt planlægning og produktion af større kampagner i både tekst, billeder og film. Alt sammen i tæt samarbejde med vores kunder og freelancere.
 
Noget om dig
Du har erfaring med at skabe inspirerende indhold på tværs af platforme og kanaler. Du er måske, men ikke nødvendigvis, uddannet journalist. Du har erfaring med kommunikation og flair for at skrive såvel kommercielle tekster som artikler og interviews. Du ved noget om at formidle klare budskaber, og det er bestemt en fordel, hvis du har øje og interesse for at få det hele til spille sammen med billeder og film. Du er heller ikke uprøvet, når det kommer til at styre projekter, som involverer eksterne produktionshold, ligesom du ved, hvor vigtigt det for vores kunder at få hjælp og kreative inputs med såvel lange som korte deadlines.
 
Lidt mere om os
Hos Carlos Communication indgår du i et lille team, som elsker, hvad vi laver, og som sætter en ære i at levere det bedste content til de bedste indenfor deres felt. Vi er ambitiøse og arbejder effektivt og struktureret, og nogle gange i et meget højt gear, men vi hjælper hinanden hele vejen og er fleksible og uformelle.
 
Skal du med ombord?
Hvis du kan tænke dig at høre mere om stillingen eller måske springe direkte til en ansøgning, så kontakt Nikolaj Karlshøj på tlf. 53848501 eller nk@carloscom.dk. Vi holder løbende samtaler og skal meget gerne have dig ansat til jobstart den 1. februar 2022.
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: Hurtigst muligt

Frist: Hurtigst muligt

Info

Virksomhed
Carlos Communication
Stillingsbetegnelse
Content creator / Tekstforfatter
Kontakt
Nikolaj Karlshøj
nk@carloscom.dk
Telefon: 5384 8501
Website
Indrykningsdato
03-12-2021
Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt
Adresse
Carlos Communication
Toldbodgade 59B
1253 København

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.