Kommunikationsmedarbejder

By & Havn
By & Havn
Kommunikationsmedarbejder til By & Havn
Har du lyst til at arbejde offensivt med kommunikation? Kan du lide at finde gode løsninger i fællesskab med dygtige og sjove kollegaer? Har du lyst til at være i dialog med interessenter på alle planer – fra borgere til medier? Så er du måske vores kommende kollega.
Vi søger nemlig først og fremmest en dygtig og imødekommende kollega, som kan indgå i et mindre kommunikationshold, hvor der er højt til loftet, frihed under ansvar og arbejdet altid er i fokus med et glimt i øjet.

By & Havn ønsker mere dialog med beboerne og københavnerne, og vi søger derfor en kommunikationsmedarbejder, der kan skabe tætte samarbejder med byens mange beboere og aktører, således at vi får udviklet aktiviteter og byrum i samarbejde med relevante interessenter til gavn for københavnerne.

By & Havn fokuserer på en helhedsorienteret og bæredygtig tilgang til byudviklingen og Københavns havn. Vi ønsker at skabe en by, hvor områderne hænger sammen – ikke kun fysisk i form af veje, stier og kajer, men også via kultur, grønne områder og sociale fællesskaber.

Du får ansvaret for By & Havns dialog med københavnerne og skal sørge for, at beboere og interessenter i Nordhavn, Ørestad og Københavns havn bliver inddraget i udviklingen af den levende by og havn – både i medier og ved beboermøder.

Du skal stå for at tilrettelægge og afholde store som små nabomøder, workshops og dialog/debatmøder. Derudover indgår du i kommunikationsafdelingens arbejde med at støtte op under selskabets forretningsstrategi og styrke selskabets image. 

Mulighederne er mange, læringskurven er stejl og byen og havnen ligger aldrig stille, så der er altid noget at gribe fat i, sammen med kollegaer, der varetager hele kommunikations- paletten – fra skrivning af pressemeddelelser til større kampagner, fra pressearbejde, udarbejdelse af videoer og til redigering af hjemmeside. 

Vi forventer, at du
 
 • har lyst til at indgå på et hold, hvor filosofien er, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og at man trækker på fælles hammel og hjælper hinanden.
 • har stærke proces og projektkompetencer og kan fremvise relevante resultater inden for borgerinddragelsesprocesser.
 • er struktureret, detaljeorienteret og skarp på deadlines
 • er en dygtig kommunikatør og har erfaring med en bred vifte af kommunikationsværktøjer, ligesom du har en god forståelse for de politiske dagsordner.
 • er imødekommende og god til at skabe relationer og til at forankre tværgående samarbejde, både internt i organisationen og i særdeleshed med eksterne interessenter.
 • har 3 - 5 års erfaring. Du kan f.eks. være uddannet cand.comm., journalist eller lignende etc.

Dine muligheder hos By & Havn 
 
 • En stejl læringskurve, stor faglig udvikling og masser af spændende udfordringer i en nyoprettet stilling.
 • Et arbejdsmiljø, hvor der lægges vægt på en god, sjov og respektfuld omgangstone og et godt samarbejde på tværs af organisationen. Det gode samarbejde og fællesskab danner rammen om et uformelt arbejdsmiljø.
 • En del af teamet i By & Havns Kommunikationsafdeling.
 • En arbejdsplads, der består af ambitiøse kollegaer, der med stor faglighed arbejder for at levere langsigtet og helhedsorienteret byudvikling af Københavns nye byområder og at sikre udviklingen af en åben og tryg havn.
 • Løn efter aftale, baseret på erfaring og kompetencer.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, så kontakt redaktør Carsten Arlund på T: 20 75 17 01.
 
By & Havn opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.
 
Ansøgningsfristen er mandag den 21. januar 2019 kl. 23.59. Uagtet ansøgningsfristen behandler vi ansøgninger løbende. Vi beder dig derfor ansøge hurtigst muligt for at sikre, at din ansøgning bliver taget i betragtning.

 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 21. januar

Frist: 21. januar

Info

Virksomhed
By & Havn
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsmedarbejder
Kontakt
Carsten Arlund
Telefon: 20 75 17 01
Website
Indrykningsdato
27-12-2018
Ansøgningsfrist
21. januar
Adresse
By & Havn
NORDRE TOLDBOD 7
1259 KØBENHAVN K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.