Public Affairs Student

Bristol-Myers Squibb
Bristol-Myers Squibb
Student til Government/Public Affairs
Er du et politisk menneske, en skarp kommunikatør, og kunne du tænke dig at bruge dine evner til fulde for en førende, global biofarmavirksomhed? Government Affairs-teamet hos Bristol-Myers Squibb (BMS) Danmark søger en ambitiøs og selvstændig student med stærke faglige kompetencer inden for politik og kommunikation til et udfordrende studiejob. Vi søger stillingen besat hurtigst muligt.

Om os
Bristol-Myers Squibb er en global biofarmavirksomhed, der udvikler og markedsfører innovative lægemidler, som hjælper tusindvis af mennesker verden over i deres kamp mod alvorlige sygdomme såsom kræft, hjertekar-sygdomme, leddegigt og fibrose. BMS er blandt andet globalt førende inden for immunterapi – en behandlingsform mod kræft, hvor man udnytter kroppens eget immunsystem til at bekæmpe kræften.

Government Affairs-teamet, der arbejder ud fra det danske kontor i Virum, er et specialiseret, dedikeret og strategisk team, der arbejder nationalt såvel som internationalt. Teamet er ansvarlig for virksomhedens eksterne relationer, herunder den politiske interessevaretagelse over for beslutningstagere, CSR og patientrelationer.

Jobbet
Du vil blive udfordret inden for mange forskellige områder af Government Affairs såsom policy-udvikling, advocacy og kommunikation. Vi tilbyder dig løbende udviklingssamtaler, og du vil kunne få stor indflydelse på egne, selvstændige opgaver. Som student i teamet kan du forvente at:
• Skrive policy-papers – briefingmaterialer, taler, præsentationer og artikler
• Beskæftige dig med projektledelsesopgaver samt strategiske opgaver
• Beskæftige dig med intern og ekstern kommunikation
• Planlægge møder med vigtige interessenter samt deltage i nogle af disse
• Arrangere events internt og eksternt
• Ad-hoc opgaver

Dine kvalifikationer
Vi søger en student, der er passioneret for sundhed, kommunikation og politik. Du studerer derfor på en bachelor- eller kandidatuddannelse inden for kommunikation, politik, samfundsvidenskab, sundhedsøkonomi, folkesundhedsvidenskab eller andre relevante områder. Overordnet viden om det danske sundhedssystem, den politiske struktur og disses interaktion med lægemiddelindustrien, samt politisk og kommunikativ erfaring er at foretrække, men det er ikke et krav.

Du skal være flydende på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt, samt kunne navigere i Excel og være erfaren bruger af PowerPoint. Du skal kunne arbejde selvstændigt, da vi har travlt, men også kunne indgå i større projekter med kollegaer.

Praktisk

Ansøgningsfrist:
Vi gennemgår ansøgninger løbende. Send derfor gerne motiveret ansøgning samt CV hurtigst muligt, og senest 1. juli, på mail til Nilab.Rona@bms.com

Arbejdstiden er cirka 20 timer om ugen. Som studerende hos os får du blandt andet dækket dine transportudgifter til/fra kontoret.

Kontaktpersoner:
Hvis du ønsker yderligere information om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Nilab Rona, Government Affairs Consultant, på tlf. 4294 0244 eller mail Nilab.Rona@bms.com.

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 1. juli

Info

Virksomhed
Bristol-Myers Squibb
Stillingsbetegnelse
Public Affairs Student
Kontakt
Nilab Rona
Nilab.Rona@bms.com
Telefon: 42940244
Website
Indrykningsdato
20-05-2019
Ansøgningsfrist
1. juli
Adresse
Bristol-Myers Squibb
Hummeltoftevej 49
2830 Virum

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.