Pressechef

Børne- og Undervisningsministeriet
Børne- og Undervisningsministeriet
Pressechef til Børne- og Undervisningsministeriet
Børne- og Undervisningsministeriet søger en pressechef til at lede Presse- og Kommunikationssekretariatet (PKS) i departementet. Er du skarp på presserådgivning og politisk betjening, og har du samtidig erfaring med strategisk kommunikation, er denne stilling måske noget for dig.
PKS varetager pressebetjening af undervisningsministeren og koncernens interne og eksterne kommunikationsopgaver. Sekretariatet beskæftiger cirka 15 medarbejdere, heraf tre studenter og er organisatorisk placeret i Afdeling for Analyse og Rådgivning.
 
Arbejdsområde
Undervisningsområdet har stort offentlig og politisk fokus og mange interessenter til at præge dagsordenen. Vi kan derfor tilbyde en varierende arbejdsdag med spændende opgaver og et højt tempo.
 
Som pressechef får du ansvaret for:
  • daglig betjening af ministeren ift. presse og kommunikation
  • ledelsen af sekretariatet
  • proaktiv presseindsats i samarbejde med den ledende pressesekretær og tre øvrige pressesekretærer
  • koordinering af daglige henvendelser fra journalister
  • sikre at ministeriets kommunikation er strategisk og professionel – navnlig i forhold til vores hjemmesider og sociale medier.
 
Om dig
Det er afgørende, at du har stærke kompetencer inden for pressearbejde, og at du har blik for den gode historie og den interessante vinkel, der kan få historierne udover rampen.
 
Vi lægger også vægt på, at du har:
  • flere års erfaring med presseopgaver i en lignende organisation
  • kendskab til centraladministrationen og politiske beslutningsprocesser
  • evne til at arbejde hurtigt og under pres, når det er nødvendigt
  • gode samarbejdsevner – imødekommende og med fasthed efter behov
  • evne til skabe et godt arbejdsmiljø
 
Du har formodentlig en uddannelsesmæssig baggrund inden for kommunikation eller journalistik, men din erfaring kan vægte højere end uddannelse. Erfaring med personaleledelse og professionel brug af sociale medier vil være en fordel.
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Stillingen er klassificeret i lønramme 37/løngruppe 1. Du vil som udgangspunkt blive ansat på kontraktvilkår efter Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten og på åremål. Hvis du er tjenestemand i forvejen, kan ansættelse på tjenestemandsvilkår være en mulighed. Ansættelsesområdet afhænger af ansættelsesformen.  
Nærmere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til afdelingschef Rasmus Vanggaard Knudsen på telefon 4131 5521 eller partner Eva Zeuthen Bentsen fra Zeuthen og Storm på 20860325.  
 
Sådan søger du 
Send din ansøgning, cv og eksamensbevis til os via stillingsopslaget på vores hjemmeside uvm.dk/job senest den 12. august 2019, kl. 12. Hvis du er tjenestemand, skal din ansøgning stiles til Dronningen. Undervisningsministeriet samarbejder med konsulentfirmaet Zeuthen Storm i forbindelse med rekrutteringen, og der kan forekomme test i forbindelse med samtalerne. Du får flere oplysninger om testen, hvis det bliver aktuelt.
Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer. 
 
Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 12. august kl. 12.00

Frist: 12. august kl. 12.00

Info

Virksomhed
Børne- og Undervisningsministeriet
Stillingsbetegnelse
Pressechef
Kontakt
Rasmus Vanggaard Knudsen
Telefon: 4131 5521
Website
Indrykningsdato
09-07-2019
Ansøgningsfrist
12. august kl. 12.00
Adresse
Børne- og Undervisningsministeriet
Frederiksholms Kanal 21
1220 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse.