Kommunikationskonsulent

BLOXHUB
BLOXHUB
BLOX søger erfaren kommunikationskonsulent, der også kan projektlede
Interesserer du dig for at formidle kompliceret viden om bæredygtige løsninger på en skarp og let forståelig måde? Danske løsninger, der understøtter arkitektur, design og byggeriets bidrag til den grønne omstilling med en international målgruppe for øje? Kan du projektlede flere kommunikationsformater?

Hvis ja, så har du nu mulighed for at blive en del af det tværorganisatoriske team, der skal positionere BLOX internationalt. BLOX er udover en markant bygning på Københavns havnefront, også et samlingspunkt for fremtidens byudvikling, hvor især fire organisationer bidrager til denne dagsorden (Dansk Design Center, Dansk Arkitektur Center, BLOXHUB og Creative Denmark). Du skal i samarbejde med organisationers kommunikationschefer projektlede et udviklingsarbejde bestående af forskellige kommunikationsformater såsom en kort film, internationale presseindsatser samt generelt branding udviklingsarbejde. 

Du skal være dygtig til at projektlede kommunikationsprodukter samt være velskrivende på dansk og engelsk. Du skal have et godt øje for brandudvikling samt kunne finde inspiration i at samle fire organisationers DNA i en skarptskåret kernefortælling.  

Du vil indgå i tæt samarbejde med et lille team med 4 kommunikationschefer fra fire organisationer. Du vil referere til Chief Communications Officer i BLOXHUB, men være i tæt dialog og sparring med de andre kommunikationsansvarlige.  
 

Arbejdsopgaverne vil fordele sig på følgende områder:

 • projektlede udviklingsarbejdet af en kort film om BLOX, rettet mod en international målgruppe.

 • projektlede et internationalt presseinitiativ i samarbejde med bureau.

 • bistå med den generelle positionering af BLOX både nationalt og internationalt.

 • digital formidling på BLOXs hjemmeside i samarbejde med partner.  

 

Vi ser gerne, at du:

 • har en journalistisk eller kommunikationsmæssig uddannelsesbaggrund. 

 • har projektledelseserfaring. 

 • har min. 5 års erfaring fra bureau, organisation eller virksomhed. Det er plus, hvis du har arbejdet med arkitektur, design eller byudvikling og kender til de brancher, vi bevæger os indenfor.  

 • interesserer dig bredt for kommunikation og kan se muligheder internationalt. 

 • har en god forståelse for og nysgerrighed i at skabe kommunikationsmæssige resultater med udgangspunkt i bæredygtige, grønne visioner og løsninger.

 • kan kommunikere flydende på engelsk. 

 • er en god samarbejdspartner, som både tager initiativ, eksekverer hands-on og løber opgaverne helt i mål.  

 • har erfaring med pressearbejde, både pressemeddelelser og pitches. 

 

Hvem er vi?
BLOX styrker med sine broer og pladser ved Københavns havnefront byens rum ved at binde en sløje på udviklingen af Københavns Havn fra industrihavn til en havn for mennesker. En havn, hvor københavnere og byens gæster kan mødes og nyde livet ved vandet. Med BLOX er en tidligere øde del af København forvandlet til et levende byrum og mødested for alle. Med den nye Lille Langebro er der skabt gode forbindelser for byens cyklister og gående. BLOX giver plads til byliv.

BLOX er et nationalt og internationalt samlingspunkt, som engagerer mennesker i arkitektur, design og bæredygtig byudvikling. Det gør vi gennem udstillinger, events, forretningsudvikling og nye partnerskaber. Her er dørene åbne for alle, der har lyst til at opleve, mærke og forstå livet i byer – og for alle, som vil deltage i professionelle netværk og dybe faglige miljøer, der udvikler fremtidens bæredygtige byer.

BLOX er finansieret af Realdania og tegnet af den internationale anerkendte hollandske arkitektvirksomhed OMA. Store blokke, deraf navnet BLOX, er som byggeklodser stablet forskudt og danner en bygning, der bringer sanserne i spil. Et ikonisk, gennemsigtigt og inspirerende hus med kig til alle verdenshjørner, op mod den ældste del af byen, ned mod vandet og ud i havneløbet.


BLOX – byliv, arkitektur, og bæredygtighed

 

Arbejdsstedet er BLOXHUB, Bryghuspladsen 8, 1473 København.

Stillingen er en projektansættelse på ca. 7 mdr. 

Spørgsmål kan rettes til Chief Communication Officer Ann-Britt Elvin Andersen på mail: aba@bloxhub.org  

Interesseret?
Så send en kort ansøgning og CV senest 21. marts til aba@bloxhub.org. Skriv “BLOX kommunikationskonsulent” i emnefeltet.  

Skriv venligst i din ansøgning, at du har set annoncen på Kforum

Frist: 21. marts

Info

Virksomhed
BLOXHUB
Stillingsbetegnelse
Kommunikationskonsulent
Kontakt
Ann-Britt Elvin Andersen
aba@bloxhub.org
Telefon: 61307819
Website
Indrykningsdato
03-03-2023
Ansøgningsfrist
21. marts
Adresse
BLOXHUB
Bryghuspladsen 8, 3.
1473 København K

Yderligere info

Få nyhedsbrev

Få nyhedsbrev

Alt hvad du behøver at vide om kommunikation i din indbakke.

Ud over nyhedsbrevet får du max to andre faglige e-mails om ugen.